Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hau! Hau! dla was wszystkich
Tu Baron, czyli ja:)
Ostatnio nie bardzo moge sam sdtukać na klawiaturze bo sobie uszkodziłem 3 palec w przedniej lewej łapie i chodze w skarpecie od Pańcia mojego.
Ale to kwestia kilku dni jeszcze i powinno być oki
Z wakacji już wróciłem i jestem u sie
Pańcio jakieś dziwactwa załatwia i ciągle gdzieś mailuje i łazi po necie- więc dostęp do kompa mam utrudniony:)
Ogólnie czuję się dobrze i jestem zadowolony z życia:)
A cio u Was?
Hau i łapa dla Was
Baron

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hau!
co u WAs? Kuzynostwo szanowne tudziż Ciotki moje drogie?
U mnie wszystko OKI
Tylko mój Pańcio pracuje i pracuje
I głaska mnie tylko 2 godziny rano i 2 wieczorem
a tak to leże koło niego a on pracuje...
Całuje Was
Baron

Posted

Czt ktoś tu jeszcze zahląda, na wątek Ślicznego, Słodkiego Dobusia, czyli mój jak by sie kto pytał:):):)
Swerecznie pozdrawiam
Baron von Dobermann
Ps Niedługo ogłosze specjalny konkurs z nagrodami na moim wątku...
Brać udział mogą Wszystkie moje cioteczki!
Atrakcyjne nagrody!!!

Posted

Witaj Baronku :lol:
oczywiście , że ktoś tu do ciebie zagląda :lol:
cieszymy się , że u ciebie zdrówko w miarę dopisuje , humor też widać doskonały -tak trzymać !
Pańcia pozdrów i poproś , niech tyle nie pracuje , bo to niezdrowe jest :evil_lol:
Głaski i uśmiechy dla Ciebie :lol:
pozdrawiamy :
ruda Tosia , czarno-siwy Tofcio i ich obsługa :evil_lol: czyli Toska

Posted

Hau!
Serdeczne poszczeki dla Tofcia i Toski :)
Pozdrówcie Pańcie
A tyeraz KONKURS:::
OGŁASZAM KONKURS NA TREŚĆ 1000 posta w moim wątku!!! Do udziału zapraszam wszystkie moje Ciocie i Kuzytnostwo:)
Nagrody
1 nagroda- wspólny spacer zwe mnmą, moim Pańciem i Ciotunią i kuzynostwem. Ciotunia będzie mogła poprowadzić mniwe na smyczce:)
II nagroda- moje zdjęcie z autografem ( własnołapnym podpisem)
Serdecznie pozdrawiam
Baron

Posted

Serdecznie pozdrawiam po powrocie z wypadu w górki do mojej letniej rezydencji:)
Hau dla Was Wszystkich
Wasz Baron

Posted

Hau!
Co u WAs?
U mnie w zasadzie OKI tylko łapa mi sie nie za bardzo chce zagoić i jutro ide znów do Cioci Ani bo pozostałe wujki to siem na mnie nie znajom:) No za wyjątkiem tego wujka, co w stanach siedzi, ale On jest za daleko, więc nie może zobaczyć mojej łapki....
No nic, pójde do Cioci:) Też jest miła i rozumie sie na Psich Sprawach
Hau dla Wszystkich
Baron
Ps. Czy jest jakieś zainteresowanie konkursem, który ogłosiłem???

Posted

Hau! Do Ciotki nie jade, bo łapa zostanie naprawiona żelem przyspieszającym gojenie o nazwie " reparil- czy ten mój Pańcio nie przestanie dyktować ytakich trudnych wyrazów?
No nic
Już nie swedzi łapsko i sie goi więc nbedzie oki
A co u WAs?
Szeczknijcie coś do mnie....
Hau dla Was wszystkich
Baron

Posted

hau:):):)
Na wstępie informacja, że w górkach już jesień. Byłem i sprawdziłem osobiście:)
Było czaadowo, bo tam jest tak fajnie i spokojnie...
Teraz w sprawie łapa przednia lewa:(
no niestety lało sie troche zabardzo i Pańcio zdecydował , że jednak do Ciotki pojade:(
Ciotka jest OK bardzo miła ale ja tam za bardzo lecznic nie lubie...
I.... okazało sie, że z łapą jest poważna sprawa. Otóż istnieje coś takiego, jak nowotwór tworzywa pazura dobermanóww. Jest to wredna sprwa, bo po pierwsze atakuje palce a potem przenosi sie na poduszki i nie ma sie na czym łazić a dwqa powoduje zmniejszenie krzepliwości krwi.
Wuięc mam przyżeganie Vagotylem ( cholernie bolesne tak szczerze mówiąc)a dwa biore jakieś pastyle coby zweiększyć krzepliwość. Mój Pańcio ukochany już konsultował z kumplem wretem, wiecie tym zagranicznym, co to jest i niestety potwierdzono diagnoze....
No nic
Narazie jeszcze sie jakoś trzymam i nie daje
Jak bedzie inaczej to pooprosze Pańcia i do Was napisze w moim imieniu:)
Hau dla Was wszystkich
Baron
PS. konkurs trwa:)

Posted

Trzymam sie trzymam Ciociu Karusiap:)
I nadal wesoło bawie sie z pańciem, mam apetyt i wszystko jest OK
Po prostu Pan albo POani musi mi łapsko traktowaćtakimi świństwami okropnymi, które troche bolą
I tyle
A jeszcze kaszle dużo więcej, ale to dlatego, że mam powiększona śledzionę i uciska mi przepone jak leże.

Posted

Baronku pozdrowienia od kuzynów i kuzynek psich Agi G. To cudowne, że masz takiego Kochanego Pańcia, który tak o Ciebie dba. :loveu::loveu:

Posted

Hau!!!
Tu Baron, czyli ja...
Raport zdrowotny:
Z łapy już leje sie mniej
Dziś spróbujemy w ogóle nie zakładać opatrunku, niech sie to wietrzy:)
prawie tej zmiany nie widać z resztą, bo obrzęk ustąpił całkowicie:)
kaszle jak najęty, więc mój Pańcio sie wnerwił i znów zaczoł pisać z tym moim wujkiem ze stanów:) I ustalili, że będę brał tabletki na kaszel dla ludzi. chodzi o zmnnbiejszenie odruchu kaszlu, bo przyczyny: ucisk na przeponę z powodu powiększonej śledziony- uff ale ten mój pańcio trudne wyrazy każe mi piosać- leczyć sie nie da.
A jeszcze mam dostawać maśćz neomycyną na łapke tylko Pańcio musi mi kupić w sklepie z lekarstwami... Jak sie taki sklep nazywa..... hmm.... A! już wiem! Apteka:)
no więc Pańcio mi kupi w aptece.paza tytm jest superowo! Leży sobie piesek na dywaniku obok Pańcia swojego. cieplutko milutko i jeszcze do pieska mówią i głaszczą. Czego chcieć więcej?
pozdrawiam Was
Hau Hau
Baron

Posted

Akle fajnie!!
Pańcio zapodał mi nowy lek na kaszelek:) i przestałem prawie całkiem kaszleć:):):)
HUUURRRRAAAA!!!! Wreszcie mnie nie szarpie i sie wyśpie!!!1
Kocham pańcia i pańcię:)
co prawda mówią, że to leczenie objawowe i że może uzależnić ( no to najwyżej bede ćpunem- aco!!!) ale pomaga, bo już tak nie kaszle i łatwiej mi oddychać:)
KOlorowo szczekliwych snów życzy:
Szczęśliwy Pies Baron

Posted

HAU!!!
Zapraszam Wszystkie moje Ciotunie i Kuzynostwo, ze szczególnym uwzględnieniem Cioci Lizki i Borysa( starego kumpla) :)
na jutro na godzinę 21 namój wątek.
poszczekamy w miłym towarzystwie o życiu i innych psich sprawach przy buteleczce Baronówki:)
Okaszją jesty to, że jutro mija półtora roczku odkąd zamieszkałem w moim pałacu!!!!
Serdecznie zapraszam
Baron

Posted

Hau! :)
serdecznie witam i pozdrawiam Wszystkie Cioteczki i Kuzynostwo!
Dziękuję za przybycie i Impreze z okazji PÓŁTORA ROCZNEGO mieszkania w pałacu uważam za otwartą
Hahaha! Ale mi mówka wyszła na początek
Hlup@! za Wasze zdrówko!
Baron

Posted

Cześć Borys! Chcesz Baronówe na początek? tylko uważaj! Mocna mi wyszła tą razą:)

Posted

Ano leci Stary , leci!!!
Wczoraj o mało ja nie poleciałem w niebyt ale mój pańcio to sam wiesz, jest mój Pańcio! dzięki, że jesteś Hlup!

Posted

Kope lat Cie Borysku, kumplu Drogi nie widziałem, ani nie słyszałem!!!!
Co tam u Cie???
Za spotkanie!
szeknij co u Cie?