Toska Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Baronku :loveu: , trzymaj się dzielnie - skoro operacja jest potrzebna , to trzeba ją zrobić i już ! wszystkie ciocie we wtorek od świtu będą trzymały kciuki , żeby poszło szybko i bezproblemowo ! a za chwilę już o zabiegu nie będziesz pamiętał -zobaczysz :lol::lol::lol: zdrówka życzymy nieustająco , głaski dla ciebie i pozdrowienia dla Pańcia ! i czekamy na wiadomości ! Quote
Guest Jamnik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Za 12 godzin Baron idzie na stół On sobie fajnie leży a ja mam nerwy napięte jak p[ostronki... Qrde!!! Tym razem mam potężnego stracha... Jamnik Quote
socurek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Trzymamy wszyscy kciuki i przesyłamy pozytywną energię. Na pewno będzie dobrze. Czekamy na dobre wieści. Quote
Guest Jamnik Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Baron jest w domu!!!!:):):):) Nie było operacji bo: ma powiększoną śledzione, podwyższoną fosfatazę Alkaliczną i przerost prostaty. Zaczeło sie od tej biochemii i wyszła fosfataza. Więc Ciocia wetka zrobiła porządne usg brzuszka i wyszło co wyszło. W śledzinie są płynowe cysty- prawdopodobnie zwyrodnieniowe. A prostata- cóż nie wygląda pięknie ale też ma obszar płynowy więc raczej nie jest to nowotworek- potworek. Wnioski: kontynuacja standartowego leczenia Baroniaastego i tyle! Nie operujemy jądra. ASerdecznie dziękuję Wszystkim Ciociom za trzymanie kciukasów. JUŻ MOŻNA PUŚCIĆ!!! YHau hau Wasz Baron:):):) Quote
karusiap Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No wreszcie bo palce bola:) ciesze sie bardzo..i co?nie mowilam,ze bedzie dobrze??;) Quote
Guest Jamnik Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kolorowych snów i spokojnej nocki życze Wam wszystkim:) I... jeszcze raz dziękuję za wsparcie... Kochane Ciotunie... HaUuuuuuuuu!!!! Wasz Baronek Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i wła Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron von Dobermann Ps. Wiecie co oznacza rasa Doberman? znaczy że jest to pies, Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron von Dobermann Ps. Wiecie co oznacza rasa Doberman? znaczy Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron von Dobermann Ps. Wiecie co oznacza rasa Doberman? znaczy że jest to pies, który jest Dobry do Mania. Czyliu Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron von Dobermann Ps. Wiecie Quote
Guest Jamnik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hau! Hau! Co tam u was? Spacerki poranne sie udały? latanie za patyczkami i suczkami było? A Pańciostwo wygłaskało solidnie piechy na Dzień dobry? Ja już wypoczołem po wczorajszych wydarzeniach i włanie odbieram nnależną porcje głasków od Pańcia mojego:) Dobrego dnia Hau Baron von Dobermann Ps. Wiecie co oznacza rasa Doberman? znaczy że jest to pies, który jest Dobry do Mania. Czyliu bardzo dobrze sie Go ma:):):) Quote
karusiap Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hahaha tak to by sie zgadzalo.moja Hera jest idealna do mania;)pewnie tak jak Ty Baronku;) Quote
Guest Jamnik Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hau! Już wtróciłem z wojaży. Ale tylko do niedzieli rano jestem... Potem na całe 10 dni na wakacje jade:):):) Acha, troche mnie łapska bolały i Pańcio mi taką dobrą kosteczkę na to dał i bardzo mi pomaga ta kosteczka! Mój Pańcio jest GENIALNY jaak by ktoś nie wiedział.... Hau! wasz Baron Ps Hercia dzieki za smsa! Quote
shirrrapeira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to zycze milego wypoczynku. Pozdrawiam dobermana, na pewno jest sliczny. Quote
Guest Jamnik Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 HaU Hau!!!! Ale duchota dziś straszna! Piecho strasznie zmęczone... Ale Pańcio mi pasztetówe kupił na kolacje i jest suuuupere!!! Kolorowych snów o Wielkiej Kości życzę wszystkim kuzynom, kuzynkom i kuzyniątkom:) Pies Dobry do Mania Czyli ja, Baron!!! Quote
Guest Jamnik Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hau!!!!! siedze w domu bo mój Pańcio cosik ciągle kombinuje i kombinuje.... Tak, że tylko na przydługawe weekendy jeździmy do LREPB czyli KLetniej Rezydencji Psa Barona, czyli mojej:) Teraz znów przez 3 dni jadłem te smakowite kosteczki na reumatyzm... JKak sie toto nazyqwa?... Aaaaa... Już wiem! Riumadyl... Zdolnmy jestem, co? nawet nauczyłem sie jak sie nazywają leki, które zażywam:) Jestem zdrowe i wesołe psisko!!! A co tyam u WAs? Wasz Baron Quote
Guest Jamnik Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hau! Cio u WAs? Jak znosicie te upały i duchote? Ale u nas wczoraj w nocy była burza!!! mówie Wam. Nawet mój Pańcio zlazł na dół i byliśmy wszyscy razem: moja Pani, mój Pancio i ja! A potem sie rano troszke zaspało:):):) Hau dla Was Baron Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 oj dala burza popalic...moja Hera to sie okropnie boi wiec wyobrazacie sobie co sie dzialo....Kurek tez szalal,,,,masakra jakas..dobrze ze juz minelo.. Quote
Guest Jamnik Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hau! Znów w KRK tylko na chwilke... Jutro mam zastrzykla na reumatyzm zafasować następnego więc musiałem przyjechać do kraka. Ale jutro znów jade do LRPB tą razą już naprawde na koniec wakacji- do wtorku... Czuje sie tak sobie... Troche za dużo kaszle więc zastrzyl sie przyda... Poza tym OKI A kto to jest kurek?- Ciociu Karusiap? Specjalne pozdrowienia dla Herusi... Baron Ps. A Ty Hera jesteś czarna, czy brązowa? :) Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kurek to "brat" Hery,ale dobkiem na pewno nie jest:evil_lol: a Helenka czarna podpalana;) Quote
Recommended Posts