Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Jamnik
Posted

Hau Hau!
Tu Baron
Witajcie Drogie Ciotunie i kuzynostwo...
Wczoraj jak wiecie miałem dzień pełen wrażeń, bo i u nowego weta byłem i leki nowe zaczołem brać i....Zdjęcia Środzi oglądałem..... Przez te zdjęcia Środzi to spać nie mogłem z wrażenia....Środzia mi się śniłla w nocy... Taka Śliczna dziewczyna....
Dziś rano znów mi pańcia leczydła dała. Z tabletą nie problem bo w mięsku zjadłem grzecznie Ale te kropelki są na alkocholu... Mocne!!! No a ja jestem grzeczny piesio i wódeczki nie pijam, więc się troszkę buntowałem, ale wypiłem. POtem Państwo zjedli śniadanie a zaraz potem poczłapałem z Moim Ukochanym Pańciem na straaaaaasznie dłuuuuuugi spacer! I lazłe i lazłem..... Troszkę mi się niechciało, ale Pańcio mi na ambit wjechał no to polazłem dalej i oblazłem TĄ MOJĄ STARĄ DŁUGĄ TRASĘ. Spotkałem Bonę wyżlicę, Tego jamnio - pekinca ( Pluto) i jeszcze kilku kumpli. Jakaś głupia baba coś o sraniu pod oknami nawija ła to ją Pańcio do pionu ustawił, jako, że jak pewnie Drogie Ciotunie wiedzą z moim Pańciem jest tak, że jak ktoś mu na odcisk nadepnie to ...... No nic Dymy bywają.
W każym razie teraz sobie poleżę na Swoim Własnym kocyku i odpocznę.
Pańcio pewnie zaraz zacznie czytać tą knypę do egzaminu więc p0osiedzimy sobie razem... Takie to milut,kie...
Jeszcze raz Dziękuję Ci Środziu, śliczna Dziewczyno, za odwiedziny! Jedzonko smakowało?
Całuję Was wszystkie Ciotunie moje Kochane...
Łapsko Borysku
Baron von Dobermann ( Baronek)

Guest Jamnik
Posted

TO JUŻ MIESIĄC MIJA JAK MIESSZKAM W PASŁACU!!!!!!!!!!
Ktoś wpadnie na imprezkę wieczorkiem? tak ok 20 zapraszam....
Baron von Dobermann
Ps. Zdjęcia Ciotuni ELSO trzeba było wstawić koniecznie i to bez względu na protesty... NIECH SIĘ CAŁY ŚWIAT DOWIE DZIĘKI KOMU MAM TAKI SUPER PAŁAC!!!

Posted

Hau hau! Tu Borys.

Ciesze sie bardzo Stary ze wet obadał Cie na wszystkie strony i ze nareszcie wiadomo co było przyczyną twojego kiepskiego samopoczucia.
A tak na marginesie to masz mądrego Pana, ze sam na to wczesniej wpadł (chyba sie z powołaniem minął:eviltong: )
No a na tablety i "wódeczke" nie ma innej mozliwosci jak tylko łykac i zapijać - zdrowi najwazniejsze a ze to paskudztwa to juz inna sprawa.
Ja uwielbiam wszelkie tablety (a łykam trgo ze hoho! na skore i sierść) no ale one pewnie lepsze w smaku.

Środziu, zasypałaś nas swoimi pieknymi fotami i zniknełas! Tak sie nie robi, bo my tu z Baronem z Tesknoty i misłosci rzecz jasna umieramy ;)

Posted

Baronku a podzielisz sie tym czyms z alkoholem na imprezce? ;)

Pani stwierdziła, ze dzis poprosi weta o zrobienie mi testu na ta parvo (bo twierdzi, ze to było tylko ostra reakcja na ta nagłą zmiane zarcia) a Pni chce miec 100% pewnosc co do mojego zdrowia :mad: a strzelania w ciemno u wetow nie znosi!

Guest Jamnik
Posted

Borysku!
Z Tobą to pewnie, że się podzielę... Ale nie życzę Ci żebyś to musiał łykać... Szczerze Stary... Ta duszność jest naprawde wnerwiająca okropnie. Twoja Pani ma rację z tym testem na Parvo, byle by paskowy nie był bo one są do bani. Z krwi się toto powinno robić- tak twierdzi mój Pańcio... A za strzelanie w ciemno- to mój Pan by WETÓW STRZELAŁ. z KALACHA!!!!
Co do powołania... wiesz różnie w życiu bywa. Trzeba tak grać jak przeciwnik daje. A swoją drogą jak by tak Twoja Pani i mój Pancio skończyli weterynarię to w Krakowie byłaby rewolucja ploretariacka!!! Wyobrażasz sobie Stary tych wetów z krakowskiego schrona w " rozmowie" z Twoją Panią i moim Panem?:evil_lol: Pozdrawiam serdecznie
Hau! Hau! i Łapsko Borysku
Baron von Dobermann( Baronek)

Posted

[quote name='Jamnik']TO JUŻ MIESIĄC MIJA JAK MIESSZKAM W PASŁACU!!!!!!!!!!
Ktoś wpadnie na imprezkę wieczorkiem? tak ok 20 zapraszam....
Baron von Dobermann

to i ja mogę ? nieśmialo pytam :oops:
flaszeczkę jakąś przytargam ze sobą :lol: i będziemy pić za Twoje zdrowie Baronku !!!

Guest Jamnik
Posted

No JASNE Ciociu Toska. serdecznie zapraszam.... A jeśli z Ciocią mieszka jakieś moje kuzynostwo to też zapraszam
Hau! hau!
Baron von Dobermann ( Baronek)

Posted

ano mieszka , mieszka :evil_lol:
panna Tosia -duża sunia tosa inu , i maly kosmaty , czarny diabelek Tofcio !
oboje dostarczają mi wielu wrażeń , choć Tofcio ma w tej kwestii zdecydowaną przewagę ;)

dzięki za zaproszenie -postaramy się przybyć :lol: :lol: :lol:

pozdrawiamy slonecznie !

Guest Jamnik
Posted

Jestem Jestem... Na spacer traz było pójść a do Mojego Pańcia jakiś zaległy Marek z piwskiem przyczłapał
Witam wszystkie Ciotunie i przepraszam za spóźnienie....
Baron

Guest Jamnik
Posted

:drink1: :drink1: :drink1: Za zdrowie WSZYSTKICH...... MUszę nadrobić! Borys no i jak? masz to Parvo czy nie?

Posted

No pewnie! I nie ma ze Pan Baron opuszcza towarzystwo ktore sam sprosił :evil_lol:
Buuu...tylko ze teraz Borys opuszcza je na na chwile bo musi isc pęcherz oproznic :oops:

Posted

Baonku, to "no pewnie" nie było o parvo :cool3: wynikow jeszcze nie znam czekam wiec do jutra z wieściami.
Tak czy inaczej wet dał mi jeszcze dzis 3 zastrzyle (w ym antybiotyk w razie czego) a to małe co z nami mieszka rozryczało sie na całą lecznice ze mi krzywde robią - małe ale racje ma :loveu:

Guest Jamnik
Posted

Baaardzo przepraszam! Naprawdę nie wiedziałem, że ten kumpel Mojego Pańcia przyleziwee. A pęcheż też opróżnić musiałem.Lej zdrowo Borysku.... A My tym czasem:popcorn: :popcorn: :popcorn: Za zdrowie tych, co sami nie mogą!!!!
I specjalne za zdrówko Cioci Elso i Środzi!!!

Guest Jamnik
Posted

cieszę się, że " To małe" jak się Borysku wyraziłeś się o Ciebie martwi... To bardzo fajnie, bo już miałem obawy jak z tym małym Ci się układa...
A co u innych Cioteczek?:lol:

Guest Jamnik
Posted

Kochane Baronkowe Ciocie... Mam prośbę. Czy mogę zniknąć na chwilę i zjeść kolację? Mama ma jakąś pilną robotę i terazx ma tylko chwilę na wspólne jedzenie...
Będę za jakeś 30 minut.
Pozdrawiam Serdecznie
Jamnik

Posted

Baronku! naturalnie ze poczekamy :cool3:

Ja tyle co wyszedłem na spacer - zaraz wrociłem bo mi sie kurak gotuje i nie dałem sie wyciagnac za daleko zwłaszcza ze moja miska juz stała obok kuraka :cool1:
Ale Pani powiedziała ze w takim razie pojdziemy jeszcze pozniej. Baronku, ogrodu to Ci szczerze zazdroszcze!
A z tym "małym" układa sie dobrze, choc moja Pani miała poczatkowo obawy.
Małe ma szerokie pole działanie u mnie (i po mnie :evil_lol: ) i zawsze sie dzieli ze mna tym, co akurat je tak wiec pozwalam jej na duuuuzo.
Dzis jak lezałem to karmiła mnie taka łyzeczka na niby a ja musiałem udawac ze jem.
No ale Pani ukrociła nam ta zabawe nie widziec czemu :mad:

Guest Jamnik
Posted

No! teraz już jestem nieodwołalnie! Baronek unynany i po kolacyjce, leki podane, Pańcia Baronkowa dyspozycje na jutro wydała i teraz już spokój.

Guest Jamnik
Posted

Borys Ty możesz już:popcorn: ?
Czy jeszcze abstynent?

Guest Jamnik
Posted

Obrazili się na mnie....:placz: Zły gospodarz jestem.... Do kitu...:placz: :placz: :placz:

Posted

Baronku, dobry z Ciebie gospodarz, dobry! Mnie Pańcia nakarmiła, na spacer wzieła a potem dostałem mega opiernicz ale wstyd sie przyznac za co :oops: