Ksera Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ja strasznie niecierpliwa jestem, Elso pisz szybciutko jak tylko wrócisz :razz: Quote
Agnieszka P Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Elso z Baronem i nowym Państwem czekaja do weta Quote
mar.gajko Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Normalnie zawału dostanę. To znaczy przyszli i chcą brać, jak rozumiem? Super. Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Agnieszka P napisał(a):Elso z Baronem i nowym Państwem czekaja do weta czyli Baron już dziś będzie nocowal w nowym domu :lol: :lol: :lol: , mam nadzieję , że na poduchach i kanapie :evil_lol: -należy się chlopakowi za wszystko , co przeszedl !!!! Quote
mar.gajko Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Zdaje się mam tylko "ajerkoniak" w barku, ale co tam, najwyżej ... Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 mar.gajko napisał(a):Zdaje się mam tylko "ajerkoniak" w barku, ale co tam, najwyżej ... u mnie tylko jakaś resztka wermutu się poniewiera ;) , ale za pomyślność Barona jestem sklonna nawet wodą z kaluży wznosić toasty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka P Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pojechał ,pojechał, cudni ludzie go zaadoptowali ,Elsa napisze wiecej i wstawi zdjęcia Quote
Guest Msand Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Boshe aż mi się też łzy zakręciły w oczach!!!! No nareszcie psiak będzie miał komu na kolanach łeb oprzeć i się spokojnie starzeć! :loveu: :loveu: :loveu: Oby więcej dobusiów spotykał taki los! :multi: Quote
rk66 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Agnieszka P napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pojechał ,pojechał, cudni ludzie go zaadoptowali ,Elsa napisze wiecej i wstawi zdjęcia Święto! Święto! Święto! :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tak patrząc na wcześniejsze posty to się chyba dzisiaj Kraków opije :drink1: Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 wiecie , jeszcze nie wierzę , jeszcze do mnie nie dociera :crazyeye: :lol: kibicowalam Baronowi od początku , ale szczerze mówiąc mialam momenty zwątpienia :oops: , czy mu się uda kiedyś wydostać ze schrona .... no i stalo się !!!!:lol: :lol: :lol: hurrra !!!!:multi: :multi: :multi: dziś w Krakowie święto -Baron ma dom !!!!! Quote
Ksera Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Rok bez kilku dni Baronek czekał na swoją szansę. Pamiętam go od czasu jak odwiedzałam swoją Lunkę, która od sierpnia śpi już w swoim domowym koszyczku a on czekał i czekał. Dwa anonse ze zdjęciem w Dzienniku, wiele telefonów, ale nikt nie chciał starego, kulawego dobcia i dopiero trzecie ogłoszenie w Gazecie Wyborczej okazało się szczęśliwe :loveu: . Teraz czekamy na relację i fotki i oczywiście trzeba to opić :knajpa: Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ksera napisał(a): . Teraz czekamy na relację i fotki i oczywiście trzeba to opić :knajpa: czekamy i pypcia dostajemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kiedy to opilstwo w Krakowie ?już dziś ? Quote
kiwi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wspaniale! to jest doskonala lekcja dla nas Nie ma sytuacji beznadziejnych, tzreba walczyc do skutku, bo MUSI sei kiedys udac Moja radosc lekko przytlumiona jest wczorajsza smiercia Cezara, ale naprawdebardzo ciesze sie ze Baron ma dom i to najlepszy z najlepszych.....!!! :laola: PS. u mnie barek pełny dóbr różnorakich- kto wpada? :drink1: Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='kiwi'] :laola: PS. u mnie barek pełny dóbr różnorakich- kto wpada? :drink1: jak tylko się zbierze jakaś ekipa , to może i ja się niemiało wproszę ??;) ciotki , piszcie coś więcej o tej nowej rodzince Barona , bo z tych nerw :cool3: i ciekawości sama chyba zacznę picie :drinking: , a same widzicie ,że kolor trunku nie wróży nic dobrego :huh: Quote
Camara Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 i co??? Elso bo wszyscy się upili i tylko ja jedna trzeźwa czekam na relację :cool3: Quote
BeataJ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 HUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Pieknie!!!!!! Beata Quote
Hanna R. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Camara']i co??? Elso bo wszyscy się upili i tylko ja jedna trzeźwa czekam na relację :cool3: Małgosiu - ja też jestem trzeźwa :p Oto relacja zdjęciowa . TO JA - BARON. I MÓJ NOWY PAN. I PANI, OCZYWIŚCIE. PANI ... JUŻ JĄ KOCHAM ! JA. CIESZĘ SIĘ. OCZYWIŚCIE ! :loveu: :loveu: :loveu: NO CÓŻ.... ODCHODZĘ. O KURKA ! JA NAPRAWDĘ ODCHODZĘ ! :laola: I MAM PANA I PANIĄ NA WŁASNOŚĆ ! :ylsuper: ŻEGNAJ SCHRONISKO ! WITAJ NOWE ŻYCIE !!! :hand: :hand: :hand: Quote
Camara Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 DOCZEKAŁAM SIĘ !!!!! :loveu: i to dalej trzeźwa (jak Hania :eviltong:) a sympatycznym nowym opiekunom Barona STO LAT !!! Quote
Elso Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A my!!!!!A ja i Szymon ( nowy Pan Barona) nikt nas nie zaprosi!!!!! Kto jeszcze trzeźwy niech wie, że zdarzył się prawdziwy cud Baron ma najprawdziwszy dom z lustrem na które szczeka, z kolacją w kuchni i ze Wspaniałymi Ludźmi, którzy zaakceptowali go takim jakim jest!!!!! Już traciłam nadzieje a jednak udało się, Baron ma dom....już nie będzie zamknięty w czterech scianach-teraz ma ogród i koty które trzeba pogonić, już nie będzie z nudów ranił sobie łapę-teraz nie będzie miał czasu, musi przecież pilnować domu i Państwa-Szymona i jego Mamę... Szymon czekamy na Ciebie, z niecierpliwoscią na opowieści z nowego domu.... Jak mówi Tata p.Ani "długie czekanie-dobre śniadanie" Proponuję jutro wieczorem imprezkę, umówimy się każdy otworzy to co ma i pogadamy....tak o wszystkim o życiu....i o Baronku oczywiście. Quote
kiwi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To moze wpadniecie na krzemionki po programie:evil_lol: rozruszamy studio ;) cudownie cudowne! CUDOWNIE! C U D O W N I E! :placz: Quote
Guest Jamnik Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witajcie WSZYSCY!!! W imieniu Barona i swoim chcę Wam przede wszystkim podziękować za Barona. Szczególnie Tobie Elso. Oto krótka relacja z pierwszych godzin pobytu w Nowym domu_ WŁASNYM: W czasie jazdy Baron był naprawde niezwykle grzeczny. Leżał spokojnie na tylnym siedzeniu a ja ( skromny sekretaż i opiekun Jego Dostojności ),siedziałem obok i głaskałem Jego Dostojność po głowie. po przyjeździe Baron dokonał szeczegółowej inspekcji swojej rezydencji, ze szczególnym uwzględnieniem ogrodu a także przedstawił się lokatorce( suczce Nitce, która wynajmuje u mnie pokój i mieszka tam razem z moim kuzynem). Następnie napił się wody z wcześniej przygotowanej specjalnie dla Niego miski. Okazało się, że schody to jednak problem. Ale Baron się NIE PODDAŁ!!! Z niewielką pomocą wszedł na 1 piętro, gdzie bardzo podniecony ogładał i wąchał nowe miejsce. Zadumał się chwilę nad miejscem, hdzie odszedł Jego Poprzednik, Ami ,i po krutkim głaskaniu położył się na dywanie. Poszedłem na góre do siebie, żeby sprawdzić ostatnie wpisy na Forum i zawołałem Go. Z pomocą znów POKONAŁ SCHODY i ( po inspekcji oczywiście) położył się na dywanie obok mojego biurka. Ok 19 poszliśmy na krótki spacer i po powrocie Baron po raz TRZECI POKONAŁ SCHODY. Tym razem niestety tylko do połowy więc dziesiejszą noc prześpi z moją Mamą. Niestety przygotowane legowisko nie odpowiada Jego Dostojności. Wybrał po prostu kawałek dywanu. Teraz Jego Dostojność śpi bardzo spokojnie. Wiecie, Dziewczyny? Baron TO WSPANIAŁY PIES!!! I Bardzo się cieszę , że mieszka razem z nami . Jeszcze raz gorąco pozdrawiam WSZYSTKICH i w imieniu Barona i swoim SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!! Quote
Ksera Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: No to kiedy i gdzie :drinking:a potem :cunao: ? Quote
Recommended Posts