Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Jamnik
Posted

Dwa koty z sąsiedztwa i jeden tłusty pekinczyk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego wór happy adult. Masz ochotę- to serdecznie zapraszam. Koty proponuję z Malinóweeczką- dymion nr 2

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Jamnik
Posted

Zdrówko! Co wolisz? kota, czy Pekinca?
A w ogóle jak leci, Stary? Jak zdrowie?
Byłeś na tym EKG?

Posted

Chyba sie jednak skusze na pekińczyka jesli rzeczywiscie taki tłusty :diabloti:
W koncu jak szalec to szaleć
Koty na zagryche zostawie :evil_lol:

Oj, Stary ale duchota :roll: to lato juz mi uszami wyłazi brrr....
Leze na kafelkach w kuchni i ledwo dycham

Guest Jamnik
Posted

No to już pekiniec na rożen! Nie jesteśmy prymitywy i nie bedziemy w końcu żreć surowizny, Nie?
O! już się piecze! A teraz Borysku bądź tak dobry i polej tej Baronówy z dymiona. Przepraszam, Stary, że sam tego nie robię ale wiesz, to łapsko jest sztywne i ciężko mi wstać... Wybacz...

Guest Jamnik
Posted

Cieszę się Stary, że z serduchem OK! Jak Pies wie na czym stoi to jest łatwiej. A poza tym co u Cię? Laseczki jakieś wyrwałeś? Bo nie mogę Twojego wątku na dogo znaleźć... Tempy się jakiś zrobiłem.
Ja do weta jutro na kontrolę sercową lezę i jeszcze o kilku drobiazgach chce poszczekać z wetem... Niby nic ważnwego, ale mój pańcio się upiera, że trzeba. A co tam! Niech ma!

Posted

Laseczek zadnych nie wyrwałem - Pani mnie ostro pilnuje coby mi nic nie odbiło.
Ostatnio tak wyprułem za suczą westie (co wiecnie drze morde na wszystko wkoło) ze nie zauwazyłem otwartych sklepowych drzwi i wyrżnąłem głową w nie z całej siły :placz:
Wkurzyła mnie smarkula, chciałem pogonic i mam za swoje.
Pani ataku śmiechu dostała zamiast pocieszyć :mad: powiedziała ze zachowuje sie jak prostak! Wyobrazasz sobie?!
JA prostakiem! :shake:

Guest Jamnik
Posted

Dzięki! chlśniem bo uśniem! Ja pokręcę troche tym pekińcem coby się równo upiekł! już dochodzi zresztą. Pyszny chrupiący pekin. Wsam raz do wódeczki... A co do prostaka- Coś niesłychanego!!! Opiedziel panią tylko solidnie! Jaki prostak????? No nie! To po prostu OBELGA!!!
Ja też oistatnio zapuszkowałem o drzewo- jak byłem u się na wsi. Szukałem Pańcia mojego bo mi sdię do garażu schował. I nie popatrzyłem gdzie biegnę. Jak przy***** w drzewo to aż jęknęło. Pańcio zaraz przyleciał i mnie głaskał i mówił że jestem ZDOLNY!!!

Guest Jamnik
Posted

O! Ten Pekiniec już gotowy. Chrupnij co Stary!
Zdrówko!

Guest Jamnik
Posted

Duchota i gorąc okropny... Nawet mi się pisać nie chce... Tylko leżę i dyszę... No na spacerki tylko 2 razy dziennie a pełny spacer tylko ramiutko... Ale jakoś daje rade!
Wasz Baron

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

nooo , :cool3: , wakacje juz się skończyly panie Baronie :cool3: :cool3: :cool3: -czas wrócić na dogo , bo tu ciotki czekają na opowieści z wywczasów !!!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Noi witam witam. Nie było mnie bo... cóż... nie miałem czasu za bardzo. Trochę na wakacjach w mojej rezydencji. Zdjęcia jak ktoś umie to mu podeślę i niech powstawia. A popza tym Pańcio lata jak wariat bo i kampania wrześniowa i inne sprawy. Strasznie mnie zbił z tropu ten biad Spartan Aż mi trudno pisać. Ze zdrówkiem to średnio szczerze mówiąc. Mam znów zmienione leczydło bo ten Karsdivan był za słaby. Biorę na razie vetmedin. We wtorek na kontrolę. Zobaczymy... Ale Pańcio strasznie się martwi i nawet w jakimś stoważyszeniu szuka pomocy i w Niemczech. Na razie strasznie kaszlę i mam kłopoty z brzuszyskiem. Kurde, a miało być bez kłopotów....

• 2 weeks later...
Posted

Hau! Tu kumpel Baron!
Jak tam? Co u Cię Borysku?
U mnie srednio. Pańcio sie wnerwił i powiedział, żeby mnie jeszce raz osłuchali. No to osłuchali i wyszło że mam cosik zx tchawicą albo z krtanią nie tak. dostałem na razie antybiotyk na tydzień i zobaczymy. Najgorsze, że mam chyba powiększonmą wątrobę albo śledzione co nie za dobrze wygląda ale nie będę sobie badań robił bo nawet jak cosik złego wyjdzie to co? i tak operować się nie bedę a chałupe mam su[er. Wiesz, szkoda mi tego Twojego kumpla po rasie Karmela. Pańcio coś tam o partactwie i nieuctwie nawijał i okropnie kloł jak to czytał. swieży wątek jak wejdz\iesz na w nowym domu to napewno znajdziesz.
No nic. Kończę na dziś
Łapa i hau!
Kumpel Baron

Posted

Stary, zdaj sie najlepiej na swojego Pańcia - on wie co robi :razz:

Ja z kolei przemieniłem sie dzis w ofciarka obronnego - Pańcia mnie z zakupami przed sklepem osiedlowym zostawiła i broniłem toreb ze hej! Nawet kły pokazałem na widok naszego znajomego co mnie pogłaskac chciał, ale toreb ruszyc nie dałem :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Hau! Tu Baron,
Wiecie? JUŻ jestem ZDROWY!!! Nie kaszlę łazi mi się superowo i problem z głowy. A tak w ogóle, to dzięki mojemu pańciowi- Genialny jest zwyczajnie! Już miałem iść na jakieś okropne badania, i niewiadomo co jeszcze, a mój Pańcio wykombinował, że jeszcze raz trzeba mnie osłuchać. Tak po prostu. I wykombinowali z Ciocią Anią, że to tchawica bedzie. I rację mieli. Zjadłem antybiotyk przez 14 dni i jest OKI! JUPI!!! A dziś oblazłem 2 razy wielką pętlę z moim Pańciem! Kocham go...
Pozdrawiam Was wszystkich szczekliwie
HAU!HAU! i HAU! A co! teraz można nawet sobiwe poszczekać! HAU!HAU!HAU!