Elso Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Szymon twój nick to jamnik 1 a hasło (tajne hi hi) wysłalam sms-em. Opisz nam wszystko...my tymi opowieściami żyjemy i umiemy cieszyć się z nich jak dzieci:multi: :multi: :multi: Quote
Agnieszka P Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :angel: :angel: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :lilangel: :lilangel: :klacz: :klacz: :B-fly: :B-fly: Quote
AgaG Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: HURRA!!!!!! CUDOWNIE !!! wreszcie ma dom!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Kochany Baronek juz nigdy nie będzie sam!!! Quote
draculka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Jamnik']Baron TO WSPANIAŁY PIES!!! I Bardzo się cieszę , że mieszka razem z nami . Jeszcze raz gorąco pozdrawiam WSZYSTKICH i w imieniu Barona i swoim SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!! Szymon zakochałeś się Baronie to cudowne.... zobaczysz zakochasz się w dobermanach :loveu: jak wielu z nas. Mnie strzała miłości do dobermanów trafiła pół roku temu...dziś nie wyobrażam sobie, żeby kiedykolwiek mieć psa innej rasy. Zapraszam na forum poświęconym dobermanom www.akagera.pl/forum Zaloguj się, przedstaw i korzystaj z wiedzy tam zamieszczonej :) Jest tam wielu posiadaczy i miłośników tej rasy, którzy bardzo chętnie będą czytać o nowym życiu Barona, jak również będą służyć Ci radą :diabloti: Quote
Elso Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Szymon pamiętaj o nas codziennie, chociaż kilka słów o tym jak minęła noc, jak jego łapa....Dostojność pozwoli:eviltong: mam taka nadzieję, posiedzieć parę minut Szanownemu Sekretarzowi na dogomani. To o której impreza....proponuję siąść przed komputerem o 22.00- stroje wieczorowe-oczywiście obowiązkowe- za zdrowie Barona- a później :cunao:a rano:watpliwy: popołudniu:grab: Quote
Elso Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A ja wiem...że Baronek miał spokojną noc, chrapał do 7.30, później odbył poranny spacer w aurze aniołka. Emocje jeszcze nie opadły, wciąż jest podekscytowany i zdenerwowany, a jego ulubionym przedmiotem w domu jest lustro... Prosimy moderator o przeniesienia watku do działu szczęśliwców!!!!!!!! Quote
Jamnik 1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Elso napisał(a):A ja wiem...że Baronek miał spokojną noc, chrapał do 7.30, później odbył poranny spacer w aurze aniołka. Emocje jeszcze nie opadły, wciąż jest podekscytowany i zdenerwowany, a jego ulubionym przedmiotem w domu jest lustro... Prosimy moderator o przeniesienia watku do działu szczęśliwców!!!!!!!! Jego Dostojnośc bawił się z lokatorką Nitką. Biegali po ogrodzie. Ale muszę Wam powiedzieć, że Baron to Don Huan!!!! 10 lat - i jeszcze pamięta żeby uganiać się za kilkumiesięczną Nitką!!! Moje gratulacje!!! Co do problemu łapsko to wysłałem rano paczkę z dokumentacją do Berlina i zobaczymy co przyjdzie w odpowiedzi. Umówiłem się z dr. Okońskim na kontakt mailowy. Baron dziś wszedł o WŁASNYCH SIŁACH na samą górę i teraz towarzyszy mi w pisaniu tego postu. Spacer był cudowny. Za chwilę pójdziemy znowu. W imieniu Baronka wszystkich pozdrawiam Jamnik 1 Quote
mar.gajko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tak sobie myślę, że nawet trudno w to uwierzyć. Takie to cudne, wspaniałe, aż słodkie. Widze tego bidę jak uśmiechnięty, jeszcze lekko niedowierzjący własnemu szczęściu popatruje w ludzkie oczy. JEGO ludzkie oczy. Quote
Elso Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Szymon żebyś dziadkiem nie został:razz: bo czasmi z dwóch psów robi się dziesięć hi hi baron nie mógł trafic lepiej, przekaż serdeczne pozdrowienia Dla Twojej Mamy. Quote
Jamnik 1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Elso']Szymon żebyś dziadkiem nie został:razz: bo czasmi z dwóch psów robi się dziesięć hi hi baron nie mógł trafic lepiej, przekaż serdeczne pozdrowienia Dla Twojej Mamy. Masz rację Elso. Muszę zrobić Baronkowi pogadankę na temat " ską się biorą małe pieski" i " co robić, żeby nie mieć dzieci"! Hahahaha! Jak co to zrobimy zrzutkę na prezerwatywy dla Baronka( hihi ( Co Wy na to???). A jak się nie uda, to pierwsze dziecko Baronka jesst TWOJE! Zasłóżyłaś na to... Naprawdę. Quote
Elso Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Oj ja serdecznie dziękuję za taki "prezent":lol:, ale Szymku-niech Tobie BOG w psach wynagrodzi!!!!:diabloti:- ale jestem złośliwa, a tak naprawdę to jestem przeszczesliwa że zadzwoniłeś i zdecydowałeś się zabrać Barona (jedyny teklefon) no i to, że wogóle nie wybrzydzałeś tylko od razu zaakceptowaliscie psiaka. Quote
ekardas Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cieszymy się z całą ekipą prasy śląskiej, nie byłeś nam obcy, powiem tak zakorzeniłeś sie w naszych sercach, a pan Twój zasługuje na najwyższe słowa uznania, Niemożliwe jest możliwe- a cuda zdarzają się w ciągu siedmiu dni...Pozdrawiamy Kraków:smilecol: Quote
Toska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Baronku , ty szczęściarzu :lol: :multi: :multi: , sprawuj się grzecznie i kochaj swoich państwa tak , jak tylko psiaki potrafią :loveu: :loveu: :loveu: Szymon , mam nadzieję , że będziesz teraz na dogomanii stalym bywalcem , bo tu ciotek Baronkowych co niemiara i wszystkie żądne coraz to nowych wiadomości o swoim ulubieńcu !!! wszystkiego dobrego ! ps. a ja dalej się cieszę , jak glupia :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Ksera Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Toska napisał(a): Szymon , mam nadzieję , że będziesz teraz na dogomanii stalym bywalcem , bo tu ciotek Baronkowych co niemiara i wszystkie żądne coraz to nowych wiadomości o swoim ulubieńcu ! Wręcz nie dopuszczamy myśli, że mógłbyś przestać pisać :mad: , no już za chwilę będziemy chciały fotki :cool3: . Jeżeli fotek nie będzie to wyślemy Elso z aparatem na zwiady :evil_lol: . Myślę, że Baron szybko opanuje wchodzenie po schodach, teraz może mieć jeszcze słabe łapy po tak długim pobycie w boksie. Zanik mięśni postępuje bardzo szybko przy ograniczonym ruchu, ale na spacerach i biagając po ogrodzie szybko nadrobi zaległości i nawet na 3 łapach będzie śmigał :). Całuski dla baronkowej rodzinki :loveu: Quote
Elso Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kochan Ciotki myslę że możemy przejść do drugiego etapu: Szymonku prosimy o zdjęcia.... Quote
_Aga_ Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ale super wiesci!!! :multi: :multi: Od razu nadzieja wraca... Quote
rk66 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tak, tak! Dużo i często! Bo my tutaj lubimy się "porozklejać" i łezkę uronić, jak ogladamy zdjęcia z nowego domu, że taka bida była, a teraz mu tak dobrze. :placz::loveu: Quote
Toska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Elso napisał(a): To o której impreza....proponuję siąść przed komputerem o 22.00- stroje wieczorowe-oczywiście obowiązkowe- za zdrowie Barona- a później :cunao:a rano:watpliwy: popołudniu:grab: no przecież musimy jakoś uczcić to Baronowe Święto !!!! do zobaczenia o 22 :multi: :multi: :multi: Quote
Jamnik 1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Toska napisał(a):no przecież musimy jakoś uczcić to Baronowe Święto !!!! do zobaczenia o 22 :multi: :multi: :multi:No jasne!!!! BARONEK STAWIA!!!! Parapetówa musi być, no nie???? Quote
mosii Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ja tez przychodzę:) i za zdrowie Ciapusia tez!!!!!!! Quote
Toska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ja już jestem :lol: , meldować się ciotki , po kolei , raz , raz !!!:evil_lol: Quote
Jamnik 1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Toska napisał(a):ja już jestem :lol: , meldować się ciotki , po kolei , raz , raz !!!:evil_lol:ja Wiam wszystkie ( jedną!!!???) i na dobry początek proponuję :beerchug: Zdrowie Baronka!!! Jamnik 1 Quote
Toska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 no , nareszcie mam z kim pić za Baronowe zdrówko !!! coprawda nie ciotka z ciebie a wujek , ale też super !!! :popcorn: , no to chlup ! Quote
Jamnik 1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Co z Wami, Drogie Ciocie Baronka? A tu tyle rze4czy do obgadania, opowiadania... Baronek to przeciesz taki słodki pocieszny psiaczek.... No zgoda Wójek. Ale gdyby nie ten weójek to powiem nieskromnie że powodu do dzisiejszej imprezki by nie było. elso pisała, że byłem jedyną osobą, która odpowiedziała na ogłoszenie z wyborczej... A swoją drogą to nie mogę pojąć dlaczego taki Super Pies tyle czekał na dom. A poprzedniego właściciela to bym....................... na drutach wysokiego napięcia! Słowo honoru Quote
Recommended Posts