Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elso , czytam i czytam Twoją wiadomość i uwierzyć nie mogę :-o :lol: ,no wreszcie do Barona zaczyna uśmiechać się szczęście !!!

byle do czwartku , byle do czwartku !!!!!

trzymajmy wszyscy , bo to chyba niepowtarzalna szansa :multi:

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Msand
Posted

Zaczynam wierzyć w cuda! Kciukasy mcno ściskam i mam nadzieję, że Baron wreszcie na starość doczeka się zasłużonych pieszczot :multi:

Posted

Nie wiem, ale wiem że bedzie wspaniał. Młody chłopak zadzwonił raz jeszcze z niepokojem, że Barona nie będzie do czwartku...uspokoiłam go, że cuda się zdarzają lecz rzadko. Bardzo mi zależy aby się wszystko udało i Baron został zaakceptowany takim jakim jest. Trzymajcie kciuki...nic nie wyolbrzymiam..rozmowa była naprawdę dobrze rokująca...

Właśnie się dowiedziałam, że Ares ze strony schroniskowej (któremu planowałam pomóc ) został zagryziony...mam strasznego doła...

Posted

Elso czy to był taki chudy pies bez oka? W którym boksie mieszkał? czy to znowu rząd H?

Posted

Elso napisał(a):
Nie wiem, ale wiem że bedzie wspaniał. Młody chłopak zadzwonił raz jeszcze z niepokojem, że Barona nie będzie do czwartku...uspokoiłam go, że cuda się zdarzają lecz rzadko.

Elso przekaż temu chłopakowi nasze słowa uznania. :loveu:
Trzymam kciukasy!!!!
Ten chłopak ma wielkie serce....

Posted

Dlaczego Ares jest w psach, które znalazły dom? zaszła pomyłka? o co chodzi?

Posted

Kochani...wiem ze nie powinnam (tym bardziej że Nowy Właściciel mam nadzieje będzie odwiedzał nas na dogomani) wklejąć sms-ale muszę!!!!! Posłuchajcie tego sami: Witam serdecznie, Pałac dla Barona juz gotowy.Czekam na Jego Dostojność z niecierpliwością. Mam nadzieję, że Jego Dostojność raczy poczekać na mnie do jutra?Łączę Nalezne ukłony.
Odpisałam, że oczywiście Dostojność czeka a wraz z Nią pół Krakowa trzyma kciuki....

Kurcze, cieszę się jak sześcioletnie dziecko...mam nadzieję, że się wszystko uda i jutrzejszy dzień bedzie dla Barona szczęśliwy!!!!!!

Posted

[quote name='Elso'] Kurcze, cieszę się jak sześcioletnie dziecko...
Elso, nie tylko Ty.:loveu: W przypadku biednego Baronka to jest jak bajka :placz:

Posted

Czyli jeszcze raz potwiedza się ta prawda, że trzeba byc upartym, że nie ma psów bez szans na znalezienie domku, domki są tylko trzeba do nich dotrzeć... :lol:

Posted

o matko , a ja dalej nie mogę uwierzyć w szczęscie Barona !!!

a przecież to JUŻ JUTRO :lol: Baron będzie we wlasnym domu !!!!:multi: :multi: :multi:

.......i tak oto , po raz kolejny , na dogomanii widzę , jak niemożliwe staje się możliwe .......