Toska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Elso , czytam i czytam Twoją wiadomość i uwierzyć nie mogę :-o :lol: ,no wreszcie do Barona zaczyna uśmiechać się szczęście !!! byle do czwartku , byle do czwartku !!!!! trzymajmy wszyscy , bo to chyba niepowtarzalna szansa :multi: Quote
Camara Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 aż mi oddech odbiera, tak ściskam kciukasy :p Quote
Ksera Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Będziemy bardzo, bardzo ściskać łapki za Baronka. Tyle ogloszeń, tyle czasu i nikt nie chciał tego słodziaka. Quote
ekardas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Kawał solidnej roboty dziewczyny zrobiłyście, pozdrawia cała prasa śląska- szukamy dalej, następna bida do adopcji od zaraz.... Quote
Guest Msand Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Zaczynam wierzyć w cuda! Kciukasy mcno ściskam i mam nadzieję, że Baron wreszcie na starość doczeka się zasłużonych pieszczot :multi: Quote
BeataJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Coz za piekna wiadomosc!!!! Czekamy z niecierpliwoscia do czwartku! Beata Quote
kiwi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :thumbs: elso, wiesz w jakiej czesci krakowa ten domek? cos mi tu zapachniało sasiadami :-o Quote
Elso Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nie wiem, ale wiem że bedzie wspaniał. Młody chłopak zadzwonił raz jeszcze z niepokojem, że Barona nie będzie do czwartku...uspokoiłam go, że cuda się zdarzają lecz rzadko. Bardzo mi zależy aby się wszystko udało i Baron został zaakceptowany takim jakim jest. Trzymajcie kciuki...nic nie wyolbrzymiam..rozmowa była naprawdę dobrze rokująca... Właśnie się dowiedziałam, że Ares ze strony schroniskowej (któremu planowałam pomóc ) został zagryziony...mam strasznego doła... Quote
AgaG Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Elso czy to był taki chudy pies bez oka? W którym boksie mieszkał? czy to znowu rząd H? Quote
draculka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Elso napisał(a):Nie wiem, ale wiem że bedzie wspaniał. Młody chłopak zadzwonił raz jeszcze z niepokojem, że Barona nie będzie do czwartku...uspokoiłam go, że cuda się zdarzają lecz rzadko. Elso przekaż temu chłopakowi nasze słowa uznania. :loveu: Trzymam kciukasy!!!! Ten chłopak ma wielkie serce.... Quote
AgaG Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dlaczego Ares jest w psach, które znalazły dom? zaszła pomyłka? o co chodzi? Quote
Elso Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kochani...wiem ze nie powinnam (tym bardziej że Nowy Właściciel mam nadzieje będzie odwiedzał nas na dogomani) wklejąć sms-ale muszę!!!!! Posłuchajcie tego sami: Witam serdecznie, Pałac dla Barona juz gotowy.Czekam na Jego Dostojność z niecierpliwością. Mam nadzieję, że Jego Dostojność raczy poczekać na mnie do jutra?Łączę Nalezne ukłony. Odpisałam, że oczywiście Dostojność czeka a wraz z Nią pół Krakowa trzyma kciuki.... Kurcze, cieszę się jak sześcioletnie dziecko...mam nadzieję, że się wszystko uda i jutrzejszy dzień bedzie dla Barona szczęśliwy!!!!!! Quote
Dorothy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 nie tylko Krakowa... nawet w Niemczech sa kciuki za Baronka....;) Quote
rk66 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Elso'] Kurcze, cieszę się jak sześcioletnie dziecko... Elso, nie tylko Ty.:loveu: W przypadku biednego Baronka to jest jak bajka :placz: Quote
AgaG Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czyli jeszcze raz potwiedza się ta prawda, że trzeba byc upartym, że nie ma psów bez szans na znalezienie domku, domki są tylko trzeba do nich dotrzeć... :lol: Quote
Toska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 o matko , a ja dalej nie mogę uwierzyć w szczęscie Barona !!! a przecież to JUŻ JUTRO :lol: Baron będzie we wlasnym domu !!!!:multi: :multi: :multi: .......i tak oto , po raz kolejny , na dogomanii widzę , jak niemożliwe staje się możliwe ....... Quote
mar.gajko Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Aż nie oddycham do jutra. Bo w końcu jemu się należy. Najbardziej prawie. Quote
Elso Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jeszcze cztery godziny i wszystko się wyjaśni... Quote
Toska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 to już dziś !!!! :lol: :lol: :lol: dziś jest wielki dzień Barona !!! oby się nic nie zmienilo !!!! czekamy na wiadomości !!! Quote
Recommended Posts