Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baron ma dom :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ci ludzie, z którymi tyle razy rozmawiałam i obiecywali, że na wiosnę w końcu się zdecydowali.

Posted

czy już go zabrali ze schrona ?
już jest u nich w domu ?

ależ się cieszę !!!:multi: :multi: :multi:
biedne psisko wreszcie zazna ciepła i troski na resztę życia !!!

Posted

Tak jest wzięty. dziś małgosia widziała wypis.

Posted

wspaniała wiadomość na zakonczenie dnia !!!

ależ ulga :lol: :lol: :lol:

no to zmieniamy tytuł i przenosimy Barona do działu szczęśliwców !!!!
morningrise , gdzie jesteś ???

Aga, a czy będziesz miała jakiś kontakt z państwem Baronka ?
będą jakieś wieści z nowego domku ? bardzo by chciała wiedzieć , jak mu się będzie wiodło :lol:

Posted

Wiecie co, zaczynam panikować... bo ta wiadomość jest mi tylko przekazana i sama nie wiem, czy się cieszyć.... W pierwszym odruchu radosc...ale potem refleksja: wiem to z trzeciej ręki...Jedna wolonatriuszka powiedziała mi dziś, że jej powieddziała pracowniczka, że Baron "ten ze śrutem" ma dom, a jesli zaszła pomyłka? Wiem, że baron byl odwiedzany, ale temperatura nie jest dodatnia. Jutro Małgosia ma to sprawdzić... Ojej... oby nie okazało się, że radość przedwczesna, a wiadomości osobiście nie sprawdzonych nie powinno sie przekazywać...

Posted

ludzie zrezygnowali. karta była już wyjęta a pies wzięty z izolatki ( dlatego pracowniczka była pewna, że został zaadoptowany)Niestety nawet nie wyszedł ze schroniska. Jest teraz w izolatce 8. Bardzo przykre, już się wszyscy cieszyli... Ci ludzie przestali go odwiedzać...

Posted

Czy ktoś mógłby umieścić Barona na allegro. Mogą być moje numery 012 633 51 90 , 0 605 601 227 . Będziemy bardzo wdzięczni. Ten pies już tak długo czeka.

Posted

basirku Baron podpiera się ta nogą, nie jest tak, że na nią nie staje. Zmień tam troszke proszę i moze dopisz, że schronisko leczenie na tę nogę (leki) zapewnia do końca zycia psa)

Posted

Toska ma mieć anons w wyborczej poniedziałkowej. Oby oby.. juz trzymam kciuku

Posted

Myślę o nim cały czas, jestem pewna że na ostatnie lata ten psiak zasługuje na rekompensatę z naszej strony to ludzie go skrzywdzili...żeby nie zapeszyć jeśli uda mi sie rozwiązać problem kupna domku z ogrodem za kwartał bo tyle potrwa remont- znajdę Cię Baronku, chuchajcie i miziajcie go by wytrwał.....

Posted

ekardas napisał(a):
Myślę o nim cały czas, jestem pewna że na ostatnie lata ten psiak zasługuje na rekompensatę z naszej strony to ludzie go skrzywdzili...żeby nie zapeszyć jeśli uda mi sie rozwiązać problem kupna domku z ogrodem za kwartał bo tyle potrwa remont- znajdę Cię Baronku, chuchajcie i miziajcie go by wytrwał.....

Ekardas juz raz oddala psa zabranego ze schroniska- dobermanke Klare, trzeba uwazac, aby sie to nie powtorzylo. Ten staruszek nie zasluzyl na to.
Domek powinnien byc dobrze sprawdzony.