Toska Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Wlaśnie , i co będzie teraz z Baronem ? będzie mial w piątek ogloszenie w Dzienniku ? Quote
AgaG Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Tak Baron bedzie miał ogłoszenie w tym tygodniu w dzienniku. Oby ktoś fajny zadzwonił. Nie wiem jeszcze czy telefony bedą na mnie czy na Elso.. Quote
_Aga_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Strasznie biedny psiak :shake: Oby ktoś sensowny zadzwonił :happy1: Quote
Elso Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Boshe, jutro chyba ostatnia szansa dla Barona...Agnieszko w tobie cała nadzieja... Quote
AgaG Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oby jak najwięcej telefonów. Bedę starać się bardzo mocno. Quote
Toska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Baron jest dziś "gwiazdą" w stalej rubryce w "Dzienniku Polskim"--piekny , wzruszający tekst - może ktoś się zglosi ? oby zadzwonil TEN czlowiek , który da Baronowi dom! Trzymam kciuki caly czas ! Quote
BeataJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Trzymamy kciuki!!!! Mozna gdzies to w sieci zobaczyc? Beata Quote
jotpeg Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 co z dobkiem baronem, czy >dziennik< pomogl?? Quote
AgaG Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Były telefony i odwiedziny jednego starszego pana, który sam zgłosił się do schroniska, ale nie po to by adoptowac psa, lecz brać go na spacery i pomóc mu w jego samotności. obiecał, że go będzie odwiedzał. szansa realna na dom jest dopiero po czwartku (przyszły weekend). jest to kontakt poRamzesowy od Asieq. Z dziennika zadwoniły w sumie 3 osoby, jedna - pytacz, jedna - mieszkająca na wysokim drugim pietrze kamienicy (ale i i tak chce zobaczyć barona). Pozostałe - nic konkretnego, ludzie typu: "muszę się zastanowić", którzy zwykle nie dzwonią potem. Quote
AgaG Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 W sprawie barona jest zaintersowanie. I zobaczymy. Ja się dwoję i troję...dzwonie i oddzawaniam ukazujac tego psa jako bóstwo psich zalet, no bo on taki jest. Cudowny, mądry. Używam wszystkich możliwych metod ale darujcie nie wyrabiam zeby teraz o wszystkim pisac.... Czas pokaze, co do osób które chca przyjść to jedna - ale dopiero w przyszłą sobotę. :shake: ja najbardziej na razie liczę na ten kontakt od Asi. Quote
AgaG Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 telefony niezdecydowanych nawet na zobaczenie psa. Czekam do soboty... Czy się uda? Zobaczymy... Quote
Toska Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 sobota blisko - trzymam kciuki , by na rozmowach się nie skończylo !!! Baron bardzo potrzebuje domu i już tak dlugo czeka .... Quote
AgaG Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Osoba, która obiecała, że zadzwoni - milczy.... Głucho i smutno ...bardzo, ale to bardzo... Dobermany nie mają najlepszej opinii i niestety ludzie się boją i w zapewnienia nie bardzo wierzą.. Quote
AgaG Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 dziś pani, z którą rozmawiałam pojechała sama go obejrzeć (akurat wychodzlismy do Kundla"), ale jeszcze zdążyłam ją pozachęcac...zobaczymy.... Quote
AgaG Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Jest nadzieja. dzisiaj byla u niego para ludzi (dzieci pani, która odzwiedziła go w piątek, o co bardzo prosiłam) Już którys raz przyjeżdzają, na spacer go biorą, intersują się bardzo. Mieszkają w domu, gdzie są kłopoty z ogrzewaniem, jak tylko temperatura będzie dodatnia, to go wezmą. ich dobermanka jeździ z ojcem tego pana do pracy. rozmawialismy dzisiaj długo. To fajni ludzie. Powiedziałam im, że Baron ma już tylko ich, i żeby go ratowali przed samotnością i cierpieniem. Bardzo długo rozmawialismy. Opowiadałam im, jak mądrym i cudownym psem jest Baron. Cały czas byliśmy z Baronem na spacerze..Ten aniołek wąchał śnieżek, łapką zaczepiał delikatnie niewidomego pieska, z którym Magda poszła na spacer. Zero agresji, bardzo duża ciekawosć świata... MUSI SIĘ UDAĆ oby wiosna juz nadeszła!!!! Quote
lothia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 byłoby wspaniale, więc do wiosny trzymamy kciuki Quote
Toska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 trzymamy kciuki za Barona -oby państwo wytrwali do wiosny w swoim postanowieniu ! Quote
draculka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Baron gdybyś Ty wiedział ile osób Ci kibicuje!!!!! Codziennie szukam wieści o Tobie... Trzymam kciukasy, żeby Ci państwo się zakochali na zabój i otworzyły się im szerzej serduszka. Quote
AgaG Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pani dzwoniła do mnie, pytała, no oni myslą o Baronie...Och żeby to było już... Quote
BeataJ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Super wiesci!!!! Oby do wiosny!!! Pozdrowienia dla Barona i jego przyszlych wlascicieli!! Beata Quote
Toska Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 wiosny ani widu , ani słychu , a Baron wciąż czeka w schronisku ! Quote
Recommended Posts