Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Baron bedzie miał ogłoszenie w tym tygodniu w dzienniku. Oby ktoś fajny zadzwonił. Nie wiem jeszcze czy telefony bedą na mnie czy na Elso..

Posted

Oby jak najwięcej telefonów. Bedę starać się bardzo mocno.

Posted

Baron jest dziś "gwiazdą" w stalej rubryce w "Dzienniku Polskim"--piekny , wzruszający tekst - może ktoś się zglosi ?
oby zadzwonil TEN czlowiek , który da Baronowi dom!
Trzymam kciuki caly czas !

Posted

Były telefony i odwiedziny jednego starszego pana, który sam zgłosił się do schroniska, ale nie po to by adoptowac psa, lecz brać go na spacery i pomóc mu w jego samotności. obiecał, że go będzie odwiedzał. szansa realna na dom jest dopiero po czwartku (przyszły weekend). jest to kontakt poRamzesowy od Asieq. Z dziennika zadwoniły w sumie 3 osoby, jedna - pytacz, jedna - mieszkająca na wysokim drugim pietrze kamienicy (ale i i tak chce zobaczyć barona). Pozostałe - nic konkretnego, ludzie typu: "muszę się zastanowić", którzy zwykle nie dzwonią potem.

Posted

W sprawie barona jest zaintersowanie. I zobaczymy. Ja się dwoję i troję...dzwonie i oddzawaniam ukazujac tego psa jako bóstwo psich zalet, no bo on taki jest. Cudowny, mądry. Używam wszystkich możliwych metod ale darujcie nie wyrabiam zeby teraz o wszystkim pisac.... Czas pokaze, co do osób które chca przyjść to jedna - ale dopiero w przyszłą sobotę. :shake: ja najbardziej na razie liczę na ten kontakt od Asi.

Posted

telefony niezdecydowanych nawet na zobaczenie psa. Czekam do soboty... Czy się uda? Zobaczymy...

Posted

Osoba, która obiecała, że zadzwoni - milczy.... Głucho i smutno ...bardzo, ale to bardzo... Dobermany nie mają najlepszej opinii i niestety ludzie się boją i w zapewnienia nie bardzo wierzą..

Posted

dziś pani, z którą rozmawiałam pojechała sama go obejrzeć (akurat wychodzlismy do Kundla"), ale jeszcze zdążyłam ją pozachęcac...zobaczymy....

Posted

Jest nadzieja. dzisiaj byla u niego para ludzi (dzieci pani, która odzwiedziła go w piątek, o co bardzo prosiłam) Już którys raz przyjeżdzają, na spacer go biorą, intersują się bardzo. Mieszkają w domu, gdzie są kłopoty z ogrzewaniem, jak tylko temperatura będzie dodatnia, to go wezmą. ich dobermanka jeździ z ojcem tego pana do pracy. rozmawialismy dzisiaj długo. To fajni ludzie. Powiedziałam im, że Baron ma już tylko ich, i żeby go ratowali przed samotnością i cierpieniem. Bardzo długo rozmawialismy. Opowiadałam im, jak mądrym i cudownym psem jest Baron. Cały czas byliśmy z Baronem na spacerze..Ten aniołek wąchał śnieżek, łapką zaczepiał delikatnie niewidomego pieska, z którym Magda poszła na spacer. Zero agresji, bardzo duża ciekawosć świata... MUSI SIĘ UDAĆ oby wiosna juz nadeszła!!!!

Posted

Baron gdybyś Ty wiedział ile osób Ci kibicuje!!!!! Codziennie szukam wieści o Tobie... Trzymam kciukasy, żeby Ci państwo się zakochali na zabój i otworzyły się im szerzej serduszka.

Posted

Pani dzwoniła do mnie, pytała, no oni myslą o Baronie...Och żeby to było już...