Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak jego zdrowie?
Ktos się chociaż nim interesuje, jako przyszłym członkiem rodziny, czy nic? Zero szans?

Posted

Morningrise, ty zaczęlaś temat Barona , odwiedzasz go w schronisku ?
co u niego ?
tu na forum kilka osób deklarowalo pomoc finansową /ja też/ , może warto by z tego skorzystac i dać mu szansę ?
czy nikt się nim nie interesuje ?
może wspólnymi silami da się mu jakos pomóc ?

Posted

Toska ma racje. Kto moze pomoc Baronowi????????? Kilka osob deklarowalo pomoc finansowa. Dziewczyny, czy ktos z Krakowa jest w stanie pomoc temu biedakowi majac wsparcie finansowe od nas?
Beata

Posted

Dziewczyny ,my nie wyrabiamy z rottkami,Toska ty jesteś z Krakowa ,moze ty pociągniesz sprawe Barona,
ja juz nie wyrabiam na zakrecie ,przykro mi ale teraz nie moge nim sie zająć,Mam na głowie Suzi,Szarkiego ,i od dzis Dzoka a i jeszcze Daine

Posted

Aga, ja nie mam mozliwości , może ktos , kto bywa w schronie ?
morningrise zaczęla ten temat , może ona się jeszcze tu odezwie ?
może wie coś więcej ?

Posted

Agnieszko,

rozumiemy oczywiscie ale dasz rade choc zerknac na niego i te jego noge? Moze uda sie Tobie dowiedziec czy ktos sie ta noga zajal?

Serdeczne dzieki.

Beata

Posted

Baron , wracaj na pierwszą stronę !

Wierzę , że znajdzie się ktoś , kto ofiaruje ci cieply kącik w swoim domu i sercu ! kto pochyli się nad skrzywdzonym i zapomnianym psem ....

Posted

Pajunia nawet gdybyś mu nie mogła pomóc w najbliższym czasie to prosze pamiętaj o nim :cry:

I tak wielkie dzięki :modla:

Posted

Nie moge sie przebijac przez caly warek, ale pilna prosba, prosze, napiszczie jaki on ma charakter, cz w stosunku do innych psow jest okay?
A jak do ludzi, i czy bylaby ev. mozliwosc 26.listopada go do Gorzowa Wlkp. dowiezc, jesli bede miala szybko odpowiedz, skontaktuje sie z tymi ludzmi, co biora dobka z Ostrowa, ale bym musiala miec pewnosc, ze piesek jeszcze jest i by sie udalo szczepic, chipowac itd. Nie chce sytuacji, ze wszystko tu zalatwie, a okaze sie , ze pieska juz nie ma w schronisku. Napiszczie kochani szybciutko