Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś mija 5 m-cy jak Cię nie ma. Długo, niedługo??? Dla mnie bardzo długo. W tym czasie jak wiesz były lepsze i gorsze chwile. Wczoraj byliśmy z Jackiem na nowym mieszkaniu...Pamiętam jak obiecywałam Jackowi, że z nami się przeniesiesz i że doczekasz jeszcze naszych dzieci, że jeszcze Maluchów będziesz pilnować...Nie doczekałaś...

btw. Beta z nami wczoraj była - chyba jej się podobało - odważna Dziewczyna, bez strachu weszła sobie na balkon i z 3 piętra oglądała świat.

• 1 month later...
Posted

miałam dziś zły sen. Śniło mi się, że Beta zaginęła...Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Czegoś takiego bym nie przeżyła...

btw. już ustalone, że we wrześniu przyjeżdżamy do Ciebie, poznasz Młodą:)

Posted

mila_2 napisał(a):
miałam dziś zły sen. Śniło mi się, że Beta zaginęła...Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Czegoś takiego bym nie przeżyła...

To był tylo sen , to się wydarzyć nie moze :shake:

Dobrze że macie Betę Laćka napewno nad nią czuwa
[']['][']

Posted

mila_2 napisał(a):

= a moja Babcia mowila, ze sprawdzja sie odwrotnie - i miala racje!!!!

• 3 weeks later...
Posted

jutro odbieramy klucze do nowego mieszkania, a od przyszłego tygodnia zaczynamy powoli się przeprowadzać. Mówiłam i wierzyłam, że przeniesiesz się razem z nami...nie udało się - tego słowa nie udało mi się dotrzymać - WYBACZ

• 4 weeks later...
Posted

no i już jesteśmy na nowych śmieciach - podobałby Ci się tu...duzy balkon, dosłownie dwa kroki stąd ogromne łąki...jedynie to 3 piętro by Ci się nie podobało...

• 2 weeks later...
Posted

wiesz, Beczka jest większa od Ciebie. Sprawdzałam to ostatnio "testem na głaskanie"...jej łeb znajduje się troszke wyżej niż Twój przy głaskaniu...

aaaaaaa i tak jak Ty Młoda zaczy na się ślinić;)...wiesz o czym mówię:):)

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj byłam z Młodą na przeglądzie technicznym w Alfie. Byłam świadkiem smutnej sceny - przyszła Pani ze swoim ciężko chorym jamnikiem...przyszła bo podjęła decyzję...smutno mi się zrobiło, b. smutno i przypomniałam sobie Twoje cierpienie. Powiedziałam wtedy p. Maćkowi, że dobrze, że Ty cierpiałaś tylko 3 godziny. P. Maciek powiedział, że b. dobrze że tylko tyle...dłuższe cierpienie byłoby niehumanitarne...

Biegaj tam sobie po łąkach i nie przejadaj się;)

• 3 weeks later...
Posted

Mycha - już sie dowiedzieliśmy, że w 2 połowie września w Bieszczadach Państwo mają wolny domek, wic przyjeżdżamy do Ciebie :multi: :multi: :multi: :multi: Poznasz Młoda i zobaczysz co z niej za ziółko;)

btw. ślub ustaliliśmy na 9.09. ;)

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

minąl już rok, zaczął się następny. Mam nadzieję, że zauważyłaś naszą wizytę u Ciebie. Nie trafiliśmy do Ciebie, strasznie tam zarosło...W przyszłym roku we wrześniu też przyjedziemy.

Czuwaj nad Młodą

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

właśnie stanął mi przed oczami wieczór kiedy odeszłaś...dalej nie mogę się pogodzić z tym, że nie potrafiłam Ci pomóc, że musiałaś cierpieć...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...