mila_2 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 zaczęła się Młoda przytulać tak jak Ty:) - i jak zwykle - głównie do mnie - bo to ja od miziania byłam, co nie?? Quote
mila_2 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 dziś mija 5 m-cy jak Cię nie ma. Długo, niedługo??? Dla mnie bardzo długo. W tym czasie jak wiesz były lepsze i gorsze chwile. Wczoraj byliśmy z Jackiem na nowym mieszkaniu...Pamiętam jak obiecywałam Jackowi, że z nami się przeniesiesz i że doczekasz jeszcze naszych dzieci, że jeszcze Maluchów będziesz pilnować...Nie doczekałaś... btw. Beta z nami wczoraj była - chyba jej się podobało - odważna Dziewczyna, bez strachu weszła sobie na balkon i z 3 piętra oglądała świat. Quote
mila_2 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 miałam dziś zły sen. Śniło mi się, że Beta zaginęła...Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Czegoś takiego bym nie przeżyła... btw. już ustalone, że we wrześniu przyjeżdżamy do Ciebie, poznasz Młodą:) Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 mila_2 napisał(a):miałam dziś zły sen. Śniło mi się, że Beta zaginęła...Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Czegoś takiego bym nie przeżyła... btw. już ustalone, że we wrześniu przyjeżdżamy do Ciebie, poznasz Młodą:)To był tylo sen , to się wydarzyć nie moze :shake: Dobrze że macie Betę Laćka napewno nad nią czuwa ['][']['] Quote
mila_2 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 wiesz - wierzę, że czuwa...i wie, że nam jej brakuje Quote
sota36 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 mila_2 napisał(a):miałam dziś zły sen. Śniło mi się, że Beta zaginęła...Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Czegoś takiego bym nie przeżyła... btw. już ustalone, że we wrześniu przyjeżdżamy do Ciebie, poznasz Młodą:) = a moja Babcia mowila, ze sprawdzja sie odwrotnie - i miala racje!!!! Quote
mila_2 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 jutro odbieramy klucze do nowego mieszkania, a od przyszłego tygodnia zaczynamy powoli się przeprowadzać. Mówiłam i wierzyłam, że przeniesiesz się razem z nami...nie udało się - tego słowa nie udało mi się dotrzymać - WYBACZ Quote
mila_2 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 no i już jesteśmy na nowych śmieciach - podobałby Ci się tu...duzy balkon, dosłownie dwa kroki stąd ogromne łąki...jedynie to 3 piętro by Ci się nie podobało... Quote
mila_2 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 wiesz, Beczka jest większa od Ciebie. Sprawdzałam to ostatnio "testem na głaskanie"...jej łeb znajduje się troszke wyżej niż Twój przy głaskaniu... aaaaaaa i tak jak Ty Młoda zaczy na się ślinić;)...wiesz o czym mówię:):) Quote
mila_2 Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 wczoraj byłam z Młodą na przeglądzie technicznym w Alfie. Byłam świadkiem smutnej sceny - przyszła Pani ze swoim ciężko chorym jamnikiem...przyszła bo podjęła decyzję...smutno mi się zrobiło, b. smutno i przypomniałam sobie Twoje cierpienie. Powiedziałam wtedy p. Maćkowi, że dobrze, że Ty cierpiałaś tylko 3 godziny. P. Maciek powiedział, że b. dobrze że tylko tyle...dłuższe cierpienie byłoby niehumanitarne... Biegaj tam sobie po łąkach i nie przejadaj się;) Quote
mila_2 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Mycha - już sie dowiedzieliśmy, że w 2 połowie września w Bieszczadach Państwo mają wolny domek, wic przyjeżdżamy do Ciebie :multi: :multi: :multi: :multi: Poznasz Młoda i zobaczysz co z niej za ziółko;) btw. ślub ustaliliśmy na 9.09. ;) Quote
mila_2 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 tak wyglądają nasze zaproszenia...Ty tego niestety nie doczekałaś... a po ślubie przyjeżdżamy do Ciebie z Młodą:):):) Quote
mila_2 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 minąl już rok, zaczął się następny. Mam nadzieję, że zauważyłaś naszą wizytę u Ciebie. Nie trafiliśmy do Ciebie, strasznie tam zarosło...W przyszłym roku we wrześniu też przyjedziemy. Czuwaj nad Młodą Quote
mila_2 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 właśnie stanął mi przed oczami wieczór kiedy odeszłaś...dalej nie mogę się pogodzić z tym, że nie potrafiłam Ci pomóc, że musiałaś cierpieć... Quote
mila_2 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 dziś kolejny Przyjaciel odszedł ...Laćka - zaopiekuj się Badim, to Młodzian jeszcze więc bądź cierpliwa:) Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pamietamy i tesknimy - spokojnych Swiat! Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Laćko - nasz Przyjacilko- dobrego roku Ci zycze.Nie zapomnimy o Tobie. Quote
szajbus Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech przyniesie ci on wiele radości i szczęscia za TM Quote
Recommended Posts