MarzenaTkacz Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 ORSINI - to skoro juz nam obu "było przykro" to nie pozostaje nam nic innego teraz jak :buzi: Już (nie obrażona) Marzena Tkacz-Rosłon Pozdrawiam Quote
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Marzenko albo: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ja tam bardzo lubie legionowskie wystawki, bo jest zawsze wesolo :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):JOSTRA, WANIO - wstępnie szanucery miniaturowe i średnie zostały przypisane do Pani Iwony Giczeli Pani Marzenko, a olbrzymy, kto bedzie ocenial :D . Quote
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 KaVanga wystawiaj miniature , a nie te trupy stare :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
MarzenaTkacz Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 KA-VANGA - tutaj ostatecznej decyzji jeszcze nie ma, musze sprawdzić jak sprawa wygląda z uprawnieniami (sporo sędziów "się" porozszerzało), na chwile obecna są dwie mozliwości Pani Jadwiga Niciewicz lub Pan Jan Gajewski - ale musimy to dokłądnie sprawdzić ! Pozdrawiam Cię ORSINI (tak przy okazji) Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 orsini napisał(a):KaVanga wystawiaj miniature , a nie te trupy stare :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini, cos mowilas ostatnio o Tulln, czy mi sie zdawalo :evilbat: . Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):na chwile obecna są dwie mozliwości Pani Jadwiga Niciewicz lub Pan Jan Gajewski - ale musimy to dokłądnie sprawdzić ! P. Marzenko to ja bym prosila o p. Niciewicz, co prawda sznaucery sa jej zupelnie obce, ale co tam zobaczymy jak sedzuje :wink: :D . Quote
MarzenaTkacz Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 KA-VANGA - sprawdzę dziś w oddziale, czy Pani Niciewicz istonie ma uprawnienia na sznaucery (w domu mam listę sędziów z 2003 roku, więc troszku nieaktualną) jeśli tak, to wstępnie olbrzymy Jej przypiszę. Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Oooooooo dziekuje Marzenko :D , niby p. Gilarski sedziuje sznaucery juz troche, ale ... :wink: :evilbat: . Quote
NigdyNigdy Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):NIGDY NIGDY - wstępnie rasę Siberian Husky przypisałam do Pana Pawła Szemraja Dziękuję uprzejmie. :D To będzie wielka niewiadoma, ale wystawy "wiadome" nie są aż tak ciekawe. :wink: Zatem, do zobaczenia.... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Pani Marzeno, dzięki za p. Grabkowskiego na baski. Mam tylko obawy, czy naszą V grupę da się przyzwoicie podzielić między panów Grabkowskiego i Szemraja. Będę śledziła topik, bo jakaś info. od Was na pewno będzie i wtedy podejmę decyzję. Pzdr. Quote
kingula Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 A samki komu przypadna? Mi p.Grabkowki b.pasuje :D Quote
Chimera Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):REXTAR - pmyślimy o Pani Marcinkowskiej na X grupę. Pozdrawiam Pani Marzeno ale to na wystawę jesienną czy zimową? Quote
MarzenaTkacz Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 VA-KANGA - ew. na Olbrzymy Pan Jan Gajewski z Warszawy, a nie Gilarski. Pan Jan Gajewski lubi duże psy, w ubiegłym roku na wystawie Jesiennje oceniał na BIS grupę II i wygrał u Niego Szamucer Olbrzym , który zresztą później wygrał całą wystawę, więc chyba ma oko. Jeśli chodzi o Panią Niciewicz to isttonie ma uprawnienia na olbrzymy, ale sznaucery ma wpisane do oceny na wystawie w Toruniu, a my nie chcemy (w miarę mozliwości) aby wystawy się dublowały. KINGULA - wstępnie Samoyedy przypisłam Markowi Grabkowskiemu ASIACZEK - na pewno na bieżąco będe kontrolowała ilości przyapdające obu sędziom na grupe V CHIMERA - Pani Marcinkowska ew. na wystawę zimową, na jesiennej nic już nie można zmienić Quote
wanio Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Pani Marzeno - dziękujemy bardzo za p.Giczele na sznaucery miniaturowe. I ponawiam prosbe o p.Zivile Povilatiene na grudzień. Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='MarzenaTkacz'] KA-VANGA :wink: - ew. na Olbrzymy Pan Jan Gajewski z Warszawy, a nie Gilarski. Marzenko, wybacz, zle przeczytalam nazwisko :wink: . Quote
Asiaczek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Juz teraz dziękuję za gr.V i p. Grabkowskiego. Pzdr. Quote
MarzenaTkacz Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 WANIO - o Pani Żivile poważnie myślimy na grudzieeń (chociażbny z racji tego ma sporo uprawnień, KA-VANGA - to co może być Pan Gajewski ?? - jest OK sędzią, fachowiec i nie układowy ASIACZEK - nie ma sprawy, Marek Grabkowski to naprawdśę świetny fachowiec Quote
Diana14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Nie obraziłabym się jeśli collie oceniał by Pan Paweł Szemraj ;) Od jakiegos czasu sędziuje psy pasterskie z gr I i uważam, że dobrze mu to idzie :lol: Quote
MarzenaTkacz Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 DIANA14 - być może pomyslimy o tym w zimie, ale teraz Pan Paweł jest grupę V, jeśli masz jakieś życzenia co do Collie na jesień musisz wybrać z dwóch nazwisk Pani Matuszewska i Pan Czerniakowski Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):KA-VANGA - to co może być Pan Gajewski ?? - jest OK sędzią, fachowiec i nie układowy Pewnie, ze moze :D . To jest dla mnie niesamowite, fajnie by bylo jakby tak na kazda wystawe mozna bylo sobie sedziego wybrac, marzenia :roll: . Pani Marzenko, bardzo dziekujemy oddzialowi za ten uklon w nasza strone :D . Quote
MarzenaTkacz Posted April 23, 2005 Author Posted April 23, 2005 KA-VANGA - sznaucery olbrzymy przypisałam do Pana Jana Gajewskiego, wychodzimy z założenia, że wystawy są dla WYSTAWCÓW i chcemy aby jak najwięcej ludzi do nas przyjechała MAGDA - pudle Pan Piotr Król Pozdrawiam Quote
Jolly Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A ja jeśli mogę to bardzo proszę aby na wystawie zimowej nie sędziowała owczarków szkockich collie P. Redlicka , bo w tym roku ma chyba prawie wyłączność na kolaki - sędzieje je w Jarosławiu , Kielce , Bytom , Nowy Sącz i Lublin :(- to chyba lekka przesada , nie wiem kto pozwala na to , aby jeden sędzia sędziował jedną rase na tylu wystawach ?! Quote
Recommended Posts