filbras Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Już ten nieszczęsny żużel można było znieść, choć przyznam,że wszyscy zazdrosnym okiem spoglądali w stronę zielonej trawki- najważniejsza była wspaniała atmosfera na wystawie i ogromny wkład pracy włożony w jej przygotowanie za co dziękuję w imieniu swoim i filuta,który choć lekko skurzony - wygrał BOB. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Dzieki autorowi reportażu z BIS-ów, mamy możliwość zobaczenia samych wspaniałych! Ja widzę sporo znajomych twarzy; gratulacje dla zaprzyjaźnionych wilczarzy, whipettów, basenji, gończych polskich, SH, shiba. .. No i wszędzie czerwony kubraczek, eh... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Magdalena1 napisał(a):wystawa jak najbardziej udana :D dawno tak zadowolona nie byłam..no i ta niespodzianka z sędzia dla psów yoreczów..poprostu mioooodzio,tak swietnego sędziego jeszcze nie spotkałam.. a co do katalogów powystawowych..to czasem się zdarzają..ostatnio na dwa chyba trafiłam..jeden na pewno jest na kieleckiej stronie. więc takie rzeczy są mozliwe i nic nie muszą kosztować :wink: Magdalena1 - pisałam wyraźnie, że z takim przypadkiem spotkałam się "dawnymi czasy" i była to naprawdę NOWOŚĆ!!! A że wtedy nikomu nie śnił się Internet... taka prawda. Wyobraźcie sobie, że na przełomie lat 80- i 90-tych naprawdę nie było komputera w każdym domu, a Internet = słowo nieznane. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 EwikB napisał(a):Witam My również jesteśmy zadowoleni z wystawy, jak i ze wzgledów organizacyjnych, pogodowych a tym bardziej " wynikowych" Moje lasaczki spisały sie na medal :D Ring of Gold Azurowa Amhara - Zw.Młodziezy Ancona Pibaro -CWC, BOS Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara - CWC, BOB, BOG III :) Czy pstrykał moze ktoś fotki na grupach ? pozdrawiam Ewa EwikB - gratulacje od Asiaczków!!! Zdjęcia są i Ty tam jesteś!!! Poznałam Cię!!! Pzdr. Quote
Magdalena1 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 ja Cię Asiaczku rozumiem..dałaś przykład z przeszłości.. a ja poprostu z tego sezonu wystawowego :wink: Quote
Justi0022 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 nie ma to jak czerwony kubraczek.. Ekh :evilbat: ten czerwony kubraczek Quote
Justi0022 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 filbras napisał(a):Już ten nieszczęsny żużel można było znieść, choć przyznam,że wszyscy zazdrosnym okiem spoglądali w stronę zielonej trawki Nauczona ubiegłorocznym doświadczeniem z tym żużlem, w tym roku zasiadłam sobie na trubunach. Swój ring obserwowałam zza ogrodzenia i żużel zaliczyliśmy z 10 minut przed wejściem na ring :lol: Może to jest jakiś sposób - u mnie zadziałał :lol: Szorka - cała przyjemność po naszej stronie. Jak dla mnie więcej było taaakich plusów niż minusów. Prosimy o jeszcze :biggrina: A tak wogóle, to ktoś, gdzieś napisał, że ilość zgłoszeń na zimówkę jest ograniczna, czy to prawda? Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Magdalena1 napisał(a):ja Cię Asiaczku rozumiem..dałaś przykład z przeszłości.. a ja poprostu z tego sezonu wystawowego :wink: Ja też i tak zrozumiałam Twój post. Komentarz dałam tylko po to, aby uświadomić, jak ten czas leci... Pzdr. Quote
szorka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Może nie tak do końca prawda ,ale jakiś sens w tym jest.To nasza pierwsza zimowa wystawa -HALA .Każdy obiekt ma swoją pojemność-dotyczy to wystawców i psów .Robiliśmy wystawę klubową szpiców ,terierów i sznaucerów i zdajemy sobie doskonale sprawę,że nie możemy przyjmować zgłoszenia max. do końca .Trzeba zachować bezpieczeństwo ,musi być zachowana swoboda dla zwiedzających .Dlatego napisaliśmy ,że ilośc zgłoszeń ograniczona .Termin przyjmowania do 11listopada , przyjmując już w tej chwili zgłoszenia zaczynamy liczyć .Wystawa nasza to środek Polski ,dogodny dojazd z każdej strony .Dogomaniacy ,pisząc o limicie to nie nasze widzimiśie,ale okrutna rzeczywistośc.Hala na jeden dzień może pomieścić około 500 osób . Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Szorka - dzięki za wyjaśnienia. A dla wszystkich zainteresowanych - nie piszcie na tym topiku o wystawie zimowej w NDM, bo istnieje już topik o tej zimowej-mikołajkowej ( :D ) wystawie. I tam wszystkich zapraszam. Pzdr. Quote
szorka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Dogomaniacy ,dajcie nam się pozbierać po wystawie pażdziernikowej. Nie chcemy podawać martwych informacji,ale z podziałem na poszczególne rasy przypisane do sędziów .Marzenka w piątek 7.10. otworzy nowy topik odnośnie wystawy zimowej .Prosimy o komentarze ,chętnie na wszystkie w miarę możliwości będziemy odpowiadać. Quote
Gośka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ja mam sugestię, większe ringi, bo ja na Leginowo-Nowy Dwór mam wrażenie że w hali ringi są robione pod ozdóbki o wzroście max. chihuahuy. Nawet z pudlem miniaturą nie ma jak pobiec, nie mówiąc o dużym pudlu. I jeszcze "miłość" mojego męża, czyli smoyedy: Quote
Matagi Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Marzenka! :P Szorka! :P było SUPERRRRRRRRRR!!!!!!!!!! Akiciarze są zadowoleni!!!!!!!!!!Dzięki w imieniu wszystkich!!!!!!!! A ja,to w ogóle się nie mogłam rozstać po niedzieli z Nowym Dworem :wink: :lol: Zostałam na noc na stadionie,dopiero w poniedziałek rano wyjechaliśmy :lol: :lol: :lol: Nawalił łajdak samochód,ale pan ochroniarz był tak miły,że nas zabezpieczył do poniedziałku,kiedy wrota otworzył warsztat naprawczy :lol: Czekamy teraz na luty,na naszą klubówkę! :P :D Trzymajcie kciuki za nasze futra,żeby nas było jak najwięcej! :wink: :lol: Jeszcze raz dzięki za niedzielę,dla nas był to super piknik akitowy,połączony z wystawianiem! :P :D :P :D Quote
Asiaczek Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 szorka napisał(a):Dogomaniacy ,dajcie nam się pozbierać po wystawie pażdziernikowej. Nie chcemy podawać martwych informacji,ale z podziałem na poszczególne rasy przypisane do sędziów .Marzenka w piątek 7.10. otworzy nowy topik odnośnie wystawy zimowej .Prosimy o komentarze ,chętnie na wszystkie w miarę możliwości będziemy odpowiadać. Szorka - o to samo prosiłam kilka postów wczesniej. Jak widzisz, prawie wszyscy posłuchali. :) Odpocznijcie, złapcie "drugi oddech" i ... zorganizujcie nam świetną, zimowa wystawę w NDM!!! A Marzena niech nie tworzy nowego topiku, bo takowy już jest. Został utworzony wyprzedzająco, bo wiedzieliśmy, że z Wami możemy porozmawiać :wink: Pzdr. Quote
weronka_ Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Witam A czy ktoś zna konkretne wyniki? Najlepiej z grupy I??? :D Asia Quote
Recommended Posts