Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Beagle dokladnie kto?
Fajnie by bylo, gdyby w koncu posedziowal nas ktos zza granicy :roll: np. wlasnie Żivile Povilatiene... Na pewno przyjechaloby wiecej beaglomaniakow :D

Posted

Posłuchajcie Kochani, ta proponowana obasada jeszcze nie ma podziału na rasy, ulotka ukaże się w maju (po Zjeździe Delagtów, na którym być może uchwalą, że na krajówki powróci klasa baby)
ORSINI - dziwi mnie Twoja agresja, napisałam ten post, bo właśnie zależy nam na wystawcach, chcemy aby jak najwięcej ludzi przyjechało na wystawy i było zadowolonych - prosze pokaż mi inny oddział, który pyta Wystawców o ich zdanie na forum publiczny - ja być może tego nie zauważyłam
Twoje słowa to:
"...pisze, zeby nie bylo na mnie:))))
aaaa tam, jest tyle wystaw, ze pojedziemy gdzie indziej! tej pani dziekujemy!!! ..." - nie bardzo je rozumiem.

Pytamy WAS o opinie, a Wy od razu napadacie, więc chyba ten topik nie ma najmniejszego sensu.
My wyciągamy rękę, a Wy ją odtrącacie.

Posted

Fajnie, że jest taki topik i bardzo to doceniamy
A jak widać p.Bukład wyzwala takie negatywne emocje, co powinno utwierdzić oddział, że sędziego na sznaucery trzeba koniecznie zmienić :P

Posted

Marzena GDZIE Ty masz agresje w tym,ze wyjasnilam,ze Wanio to nie ja???No bo nie ja-owszem znam te osobe i to bardzo dobrze, ale nie chce, zeby mnie ktokolwiek oskarzyl o to,ze sobie wzielam innego nicka, zeby postawic na swoim i juz!to gdzie tu agresja???
A poza tym jakaz agresja jest w moim poscie?jest wiele wystaw-nie musze jechac do Legionowa, prawda?aczkolwiek strasznie mi szkoda,ale za te sedzine to ja dziekuje-nie stac mnie na wyrzucanie pieniedzy w bloto! a moge sie dziwic, ze zapraszacie takich a nie innych sedziow wiedzac jak sedziuja, prawda?

Posted

FLASHKA-h - Aniu, wpisałam już sobie wstepnie Chińskie Grzywacze dla Pana Jakubowskiego.

PAOLINKA - Beagle też już wstepnie przypisałam do Pani Żivilie Povilatiene.

Oczywiście ostateczna akceptacja należy do Zarządu, a ja to tylko jego część, ale obiecuję popierać to co Wam napisałam i sądzę, że reszta Zarządu też chce aby przyjechało do nas jak najwięcej ZADOWOLONYCH WYSTAWCÓW.

JOSTRA - na pewno weźmiemy pod uwagę opinie co do Pani Bukład.

Posted

Marzenko, a czy obsada w I grupie jest juz pewna? Niestety żadnej z sędzin nie znam i nawet nie słyszałam żeby kiedyś oceniały szetlandy. Na dodatek pani Matuszewska będzie nas oceniać w maju w Słupsku wiec jeśli to jej "przydzielicie" sheltie to raczej nie przyjadę, mimo że miałam ochotę.

Posted

tak tak wanio to nie orsini.
orsini to dziewczynka a ja to chłopczyk.

pozdrawiam - Marcin Wilczek - HOLLI od Hieny,DUMNY WALENTY Piwowar
i mała whippetka- UZI-GUZIK

PS. Pani Iwona Giczela jest naprawde odpowiedzim sędzią na sznaucery miniaturowe widać że stara się wybierać naprawde najlepsze psy i ma oko. Wystawianie psów u tej pani to prawdziwa przyjemność.

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
JOSTRA - na pewno weźmiemy pod uwagę opinie co do Pani Bukład.

SUPER!!!
wszyscy bedziemy wdzieczni jak miniatury wezmie kto inny!!!pani Zivile tez jest super i na 2ga grupe:))))zreszta mi wszystko jedno, byle nie pani Buklad!wystarczy juz , ze Jostra miala wyskubana mozgoczaszke czy cos:)))))

Posted

heheheh Marcys myslalam, ze chcesz byc anonimowy:))
Dodam, ze Marcin wygral w Legionowie BIS Junior w zeszlym roku:)))a w tym tezby chcial:)))
Tak, zgadzam sie , ze wystawianie u P.Giczeli to WIELKA przyjemnosc! Nie dosc, ze jest super fachowcem to do tego i mila , i usmiechnieta...i ladna :D :D :D

Posted

wanio napisał(a):
Pani Iwona Giczela jest naprawde odpowiedzim sędzią na sznaucery miniaturowe widać że stara się wybierać naprawde najlepsze psy i ma oko. Wystawianie psów u tej pani to prawdziwa przyjemność.

Podpisuję się pod tym zdaniem obiema rekami i wszystkimi 24 łapkami moich sznauciów :P

orsini napisał(a):
SUPER!!!
wszyscy bedziemy wdzieczni jak miniatury wezmie kto inny!!!pani Zivile tez jest super i na 2ga grupe:))))zreszta mi wszystko jedno, byle nie pani Buklad!wystarczy juz , ze Jostra miala wyskubana mozgoczaszke czy cos:)))))

Na szczęście nie ja tylko mój pies :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

JOANNA - wobec tego, że Iwonka Matuszewska ma sędziować sheltie w Słupsku, to aby się nie dublowało wstepnie wpisuję je do Pani Czerniakowskiej. A co do tego, że ktoś sędziuje daną rasę po raz pierwszy to tego się nie uniknie, zawsze musi być ten pierwszy raz i albo się sprawdzi albo nie (tak juz w życiu bywa)

FLASHKA-h - nie ma sprawy Aniu, postaramy się spełnić Wasze prośby

WANIO - mi równiez jest miło Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
Przypominam również, że w grudniu będziw wystawa zimowa, kogo byście widzieli na Naszej Wystawie.

No ja p. Manie:)))))))))))))))bardzo chetnie bym widziala:)))))))
na sznaucerki miniaturowe...
a jak nie to np. wlasnie Zivile z Litwy-wyjatkowo nieukladowa sedzina jak na tamte strony swiata...

ale teraz poprosimy o PANIA GICZELE na miniaturki :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
ja i moje 16 lapek+4 lapki szelcikowe :lol: :lol: :lol:

Posted

Marzenko, dziękuję. Masz racje, trzeba dać szansę "nowym" . A co do grudnia, to może p. Szulc? Jeszcze nigdy nas nie oceniała a szczerze mówiąc zależy mi na jej ocenie.

Posted

a w grudniu sznaucery miniaturowe może właśnie pani Żivile Povilatiene.
Nigdy nie wystawiałem psiaków u tej pani a widze że cieszy się dużą popularnościa. Fajnie by było !

Posted

tez jest bardzo ladna:)))
a tak na serio bardziej to ona nigdy 2ki nie dostaje u nas, bo jest rozchwytywana przez innych:(((wiec wlasnie moze na miniatury w grudniu?:))))
Wanio a teraz KRZYCZ glosno o p.Giczele:)))))))))))))))))))

Posted

No wiesz, boje się, bo mam spać z Tobą w jednym domku na Węgrzech, nie? :evilbat:
Więc wolę się upewnić wcześniej, hi hi :P
A Ty cały czas nawijasz o kobietach, hmmm :roll:

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):

GRUPA X
1. Małgorzata Wierzchowska-Wieremiejczyk

Pani Marzeno litości! :wink: Ta noworozszerzona sędzina ma już 4 wystawy w tym roku (Bydgoszcz, Bytom, Krosno, Częstochowa ) a kilku sędziów specjalistów wyłącznie od chartów nie sędziuje w tym roku nigdzie!!! Także proszę o rozważenie zmiany propozycji sędziego dla chartów, bo do pani Wierzchowskiej-Wieremiejczyk przyjedzie ich zapewne znikoma ilość :-? .

Posted

hahahahah, ale one obie ciemne, wiec czuj sie bezpiecznie:))))blondynki nie w moim guscie:))))
a poza tym co ja zrobie, ze nie ma ladnych panow sedziow? :lol: :lol: :lol: naszych rodzimych, bo juz mister Jakiel...ehhhhhh aniol...

Posted

Chimera mozemy sie pamieniac: my Wam p.B., a Wy nam swoja sedzine :lol: :lol: :lol: bo do naszej tez znikoma ilosc przyjedzie:)))tylko Ci co nie wiedza w co sie pakuja