filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Byłam i widziałam plan ringów, ale ja pytam o wystawę zimową w grudniu, bo już na samą myśl zimno mi się robi. Grudzień i stać parę godzin na mrozie. Quote
jo-jo Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 filbras a tobie chodzi o Nowy Dwór? info na strpnce legionowa też jest ;-) a wystawka 10-11 grudbia brrrr Quote
filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Właśnie chodzi mi o to brrr....br.....w grudniu w Nowym Dworze. Quote
mar Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No przecież zimowa wystawa będzie w całości w hali. Inaczej być nie może: Poznań, Kielce, Nowa Ruda, Nowy Dwór, Głogów, Rzeszów, Jarosław, Katowice. Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 KOchani Dogomaniacy- dajcie nam przeżyć wystawę pażdziernikową.10 i 11 grudnia cała wystawa w hali .7ringów w sobotę i 7w niedzielę . Jest to nasza pierwsza wystawa zimowa -hala .Napewno ilość zgłoszeń będzie ograniczona ,bo obiekt ma swoją pojemnośc.Na stronie są informacje co do wystawy.Szczegóły po wystawie pażdziernikowej-podział sędziowaniana na rasy. Przyjmujemy zgłoszenia do 11 listopada . Quote
filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Dzięki, już mi cieplej się zrobiło a pies nie dostanie kożucha! Quote
MarzenaTkacz Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Witaj Kochani !!! Nie było mnie parę dni,a tu tylko dodatkowe strony latają (aleście się rozgadali !!!) i komplementy i słowa drobnej krytyki - i to, i to ze wszech miar wskazane !!!. LARA - ja słyszu, słyszu i bardzo dziękuję, za błędy w katlogu serdecznie wszystkich przepraszami jakby poprawki to prosze walić do mnie i do GONI - ja w planie sędziownia, a Gonia w Karcie Oceny, a SZORKA ma na nasz baczenie z góry. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
beluszka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Witam! We wrześniu obowiązki służbowe uniemożliwiły nam startowanie w którejkolweik z wystaw, dlatego bardzo się cieszę, ża oddział Legionowo przygotował wystawę październikową, na którą aż taaaaaaaak daleko nie mamy ;) (jedyne 300 km). Jestem właścicielką labradorów, które będziemy tam pokazywali. Czy dużo z Was się wybiera? Quote
Agappe Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ja zapewne będę.. tylko nie wiem czy sama czy z jakimś psem.. jeszcze dużo czasu zostało Quote
donya Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Agappe napisał(a):ja zapewne będę.. tylko nie wiem czy sama czy z jakimś psem.. jeszcze dużo czasu zostało 3 dni :wink: Quote
Agappe Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 hahahaha.. dobra jestem ja myslałam ze chodzi o tą zimową.. :) już sie przeraziłam że za 3 dni kończą przyjmować zgłoszenia na tą wystawę w grudniu.. no to w takim razie jesli chodzi o niedziele to bede z rhodesiankiem :) Quote
Incunabula Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ja będę z podengiem portugalskim w championach (: . Właśnie dzisiaj przyszło potwierdzenie (: . Quote
pszym Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 My będziemy z foksem i goldenem... 8) Quote
pszym Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 My będziemy z foksem i goldenem... 8) Quote
mar Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Mam ważne pytanie: CZY JUTRO - 29 WRZEŚNIA - BIURO ODDZIAŁU LEGIONOWSKIEGO BĘDZIE CZYNNE??? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!!!!!!!! Quote
szorka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Biuro ,będzie czynne od godziny 17 do 20 - zapraszamy w dn.29 .o9. Quote
SzOlka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 OOOOOGROMNE POCHWALY dla oddzialu Legionowo!!!! Strone oddzialu super!!! Panie odbierajace telefon extra sympatyczne!!! Potwierdzenia zgloszenia na wystawe na ponad tydzien przed wystawa otrzymane!!!! Katalog wystawy na stronie tez jest, i to pieknie zredagowany, w pdfie!! CUD MIOD!!! GRATULACJE SPRAWNEJ ORGANIZACJI!!!! Inne oddzialy moga tylko pozazdroscic!!! Jakby byl kiedys konkurs na najlepszy oddzial ZKwP to TYLKO LEGIONOWO!!!! zaczelam czytac i :o wspaniale te dziewczyny w tym Legionowie naprawde wspaniale, od poczatku szukaja odpowiednich sedziow,podsluchuja co wystawcy chca, sedziow tez extra sprowadzaja, naprawde zazrdosc mnie zrzera jak czytam i zal, ze mnie tam nie bedzie. Ogromniaste :buzi: dla organizatorek i oby wiecej takich dziewczyn zauroczonych i zafascynowanych tym co robia Quote
filbras Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ja też przyłączam sie do tych pochwał i potwierdzam opinie moich znajomych, którym brak słów,żeby Was Dziewczyny nachwalić.Mają w 100% rację.Szkoda tylko,że inni nie biorą z Was przykładu, z reguły nie jest tak przyjemnie jak z Wami. Dzięki za zaangażowanie i oby tak dalej. Do zobaczenia na wystawie. :klacz: Quote
MarzenaTkacz Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Naprawdę bardzo dziękujemy, ala tak jak wspomniałam wcześniej wystawy są dla WAS - WYSTAWCÓW i pragniemy, abyście byli zadowoleni, i choć czasem zdarzają nam się wpadki to sądzę, że jest OK. Idziemy do przodu - nawet SZORKA umie już pisać na komputerze - hi hi hi. CAŁUCHY (jak mawia moja 4-letnia córka) Marzena Tkacz-Rosłon Quote
króliczek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Do zobaczyska ,do zobaczyska ,ale może ktos mnie oświeci i napisze ,czy wchodzimy na ring w/g kolejności ras jak są rozpisane przy ringach(na stronie Oddziału Leg.)??Czy ta kolejność może ulec zmianie??? Quote
Birma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 a ja w związku z tym ze to nasza pierwsza wystawa to mam treme :( :oops: pozdrawiam :) Quote
Matagi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Czy na wystawie będzie ktoś ze Sląska??????Odpowiedzcie,proszę to dla mnie bardzo ważne!!!!!!!Plissssssssss Quote
Agasia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 A ja mam malutkie pytanko...? Czy ktorys z dogomaniakow odwazylby sie "pozyczyc" swojego psiaka mi na konkurs JH? :) Quote
Recommended Posts