Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przecież zimowa wystawa będzie w całości w hali. Inaczej być nie może: Poznań, Kielce, Nowa Ruda, Nowy Dwór, Głogów, Rzeszów, Jarosław, Katowice.

Posted

KOchani Dogomaniacy- dajcie nam przeżyć wystawę pażdziernikową.10 i 11 grudnia cała wystawa w hali .7ringów w sobotę i 7w niedzielę . Jest to nasza pierwsza wystawa zimowa -hala .Napewno ilość zgłoszeń będzie ograniczona ,bo obiekt ma swoją pojemnośc.Na stronie są informacje co do wystawy.Szczegóły po wystawie pażdziernikowej-podział sędziowaniana na rasy. Przyjmujemy zgłoszenia do 11 listopada .

Posted

Witaj Kochani !!!

Nie było mnie parę dni,a tu tylko dodatkowe strony latają (aleście się rozgadali !!!) i komplementy i słowa drobnej krytyki - i to, i to ze wszech miar wskazane !!!.
LARA - ja słyszu, słyszu i bardzo dziękuję, za błędy w katlogu serdecznie wszystkich przepraszami jakby poprawki to prosze walić do mnie i do GONI - ja w planie sędziownia, a Gonia w Karcie Oceny, a SZORKA ma na nasz baczenie z góry.

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

Witam!
We wrześniu obowiązki służbowe uniemożliwiły nam startowanie w którejkolweik z wystaw, dlatego bardzo się cieszę, ża oddział Legionowo przygotował wystawę październikową, na którą aż taaaaaaaak daleko nie mamy ;) (jedyne 300 km).
Jestem właścicielką labradorów, które będziemy tam pokazywali. Czy dużo z Was się wybiera?

Posted

hahahaha.. dobra jestem ja myslałam ze chodzi o tą zimową.. :) już sie przeraziłam że za 3 dni kończą przyjmować zgłoszenia na tą wystawę w grudniu..

no to w takim razie jesli chodzi o niedziele to bede z rhodesiankiem :)

Posted

OOOOOGROMNE POCHWALY dla oddzialu Legionowo!!!! Strone oddzialu super!!! Panie odbierajace telefon extra sympatyczne!!! Potwierdzenia zgloszenia na wystawe na ponad tydzien przed wystawa otrzymane!!!! Katalog wystawy na stronie tez jest, i to pieknie zredagowany, w pdfie!! CUD MIOD!!!

GRATULACJE SPRAWNEJ ORGANIZACJI!!!! Inne oddzialy moga tylko pozazdroscic!!! Jakby byl kiedys konkurs na najlepszy oddzial ZKwP to TYLKO LEGIONOWO!!!!

zaczelam czytac i :o wspaniale te dziewczyny w tym Legionowie naprawde wspaniale, od poczatku szukaja odpowiednich sedziow,podsluchuja co wystawcy chca, sedziow tez extra sprowadzaja, naprawde zazrdosc mnie zrzera jak czytam i zal, ze mnie tam nie bedzie.
Ogromniaste :buzi: dla organizatorek i oby wiecej takich dziewczyn zauroczonych i zafascynowanych tym co robia

Posted

Ja też przyłączam sie do tych pochwał i potwierdzam opinie moich znajomych, którym brak słów,żeby Was Dziewczyny nachwalić.Mają w 100% rację.Szkoda tylko,że inni nie biorą z Was przykładu, z reguły nie jest tak przyjemnie jak z Wami.
Dzięki za zaangażowanie i oby tak dalej.
Do zobaczenia na wystawie. :klacz:

Posted

Naprawdę bardzo dziękujemy, ala tak jak wspomniałam wcześniej wystawy są dla WAS - WYSTAWCÓW i pragniemy, abyście byli zadowoleni, i choć czasem zdarzają nam się wpadki to sądzę, że jest OK.
Idziemy do przodu - nawet SZORKA umie już pisać na komputerze - hi hi hi.

CAŁUCHY (jak mawia moja 4-letnia córka)
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

Do zobaczyska ,do zobaczyska ,ale może ktos mnie oświeci i napisze ,czy wchodzimy na ring w/g kolejności ras jak są rozpisane przy ringach(na stronie Oddziału Leg.)??Czy ta kolejność może ulec zmianie???