Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Marzenko, ja zgłosiłam po 2 psy, na wystawę jesienną i zimową. Opłciłam na poczcie jednym kwitem za dwie wystawy. Z głoszenia wysłałam również pocztą listami poleconymi. Obwiam się, czy wszystko doszło i czy będzie ok. Pozdrawiam i czekam na odpowiedż

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
a ja chciałabym sie spytac (tych bardziej doswiadczonych w wystawianiu) ;) czy dostane jeszcze jakies potwierdzenie przyjęcia.. np poczta?

i jeszcze czy katalog bedzie dostepny na stronach zkwp? a jesli tak to kiedy... :)

Z góry dziekuje za odpowiedz,
pozdrawiam,
Agnieszka :)

Posted

Oczywiście,że dostaniesz potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę.Znajdziesz tam również dodatkowe informacje(nr katalogowy,wymagane dodumenty,nr startowy jeśli opłaciłaś zgłoszenie w terminie,kartkę na katalog).Jeżeli opłata wpłynęła po terminie,to proponuję zabrać ze sobą dowód wpłaty na wystawę.Katalog przedwystawowy powinien wkrótce ukazać się na stronie oddziału.

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
Katalog powinien jutro zawisnąć na stronie.
DRACZYN - koniecznie wyślij mi proszę dokładne dane psów, zachowam en maila w teczce i dokładnie sprawdze po wystawie jesiennej.
tkacz@zkwp-legionowo.pl

Pozdrawiam
Dziękuję bardzo. Już wysłałam. Przykro mi że ja stary hodwca narobiłam takiego zamieszania. Ale puknęłam sie w głowę już po fakcie. Przepraszam i z góry dziękuję. Serdecznie pozdrawiam

Posted

Witam wszystkich :hand:
Wystawa coraz bliżej i emocje coraz większe, chciałabym już mieć za sobą ten debiut :D
pozdrawiam wszytkich debiutantów i życze udanej zabawy :kciuki:

Posted

Zauważyłam, że w spisie wystawców przy moim nazwisku jest błąd. To znaczy adres się zgadza, tylko miasto. Zamiast 'Warszawa' powinna być 'Łódź'.. W zgłoszeniu na pewno dobrze wypełniłam, błąd w katalogu mi zupełnie nie przeszkadza, tylko martwię się żeby potwierdzenie dotarło, bo juz nie wiem czy będzie wysłane na Łódź czy Warszawę ;/

Posted

MORRISONKA - za błąd w adresie w imieniu organizatorów przepraszam, podaj mi proszę swój mail i wpisz numer katalogu, a ze swojego adresu służbowego wyślę Ci malia - taki trochę duplikat potwierdzenia.

Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
Aha już to Podengo z klasy chamionów ??
Już załatwiłam, w Katalogu juz niestety nie moge zmienic, ale na powtierdzeniu, Karcie Oceny i Dyplomie będzie wpisane prawidłowe miasto czyli Łódź !!!
a czy ten mój mail doszedł?

Posted

Morrisonka napisał(a):
Z planu ringów wynika, że częsciowo w hali a częściowo na stadionie

W ubiegłym roku małe rasy były w hali - reszta na stadionie.

Ale super, że tak szybko jest katalogi w zasadzie wszystkie informacje :lol:

Posted

iva_z napisał(a):
Witam wszystkich :) wiecie może które z kolei będą oceniane Husky na ringu 25 ?

Według informacji zamieszczonych w tym temacie i tych ze strony oddziału, Husky sędziować będzie pan Paweł Szemraj. :lol: