Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pani Marzenko, ja zgłosiłam po 2 psy, na wystawę jesienną i zimową. Opłciłam na poczcie jednym kwitem za dwie wystawy. Z głoszenia wysłałam również pocztą listami poleconymi. Obwiam się, czy wszystko doszło i czy będzie ok. Pozdrawiam i czekam na odpowiedż Quote
Birma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Witam, a ja chciałabym sie spytac (tych bardziej doswiadczonych w wystawianiu) ;) czy dostane jeszcze jakies potwierdzenie przyjęcia.. np poczta? i jeszcze czy katalog bedzie dostepny na stronach zkwp? a jesli tak to kiedy... :) Z góry dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam, Agnieszka :) Quote
Gonia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Oczywiście,że dostaniesz potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę.Znajdziesz tam również dodatkowe informacje(nr katalogowy,wymagane dodumenty,nr startowy jeśli opłaciłaś zgłoszenie w terminie,kartkę na katalog).Jeżeli opłata wpłynęła po terminie,to proponuję zabrać ze sobą dowód wpłaty na wystawę.Katalog przedwystawowy powinien wkrótce ukazać się na stronie oddziału. Quote
Birma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Dziekuje za odpowiedź :) To teraz będę wypatrywała listonosza ;) :D Quote
MarzenaTkacz Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Katalog powinien jutro zawisnąć na stronie. DRACZYN - koniecznie wyślij mi proszę dokładne dane psów, zachowam en maila w teczce i dokładnie sprawdze po wystawie jesiennej. tkacz@zkwp-legionowo.pl Pozdrawiam Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):Katalog powinien jutro zawisnąć na stronie. DRACZYN - koniecznie wyślij mi proszę dokładne dane psów, zachowam en maila w teczce i dokładnie sprawdze po wystawie jesiennej. tkacz@zkwp-legionowo.pl PozdrawiamDziękuję bardzo. Już wysłałam. Przykro mi że ja stary hodwca narobiłam takiego zamieszania. Ale puknęłam sie w głowę już po fakcie. Przepraszam i z góry dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Quote
iva_z Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Witam wszystkich :hand: Wystawa coraz bliżej i emocje coraz większe, chciałabym już mieć za sobą ten debiut :D pozdrawiam wszytkich debiutantów i życze udanej zabawy :kciuki: Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Mnie się bez problemu otworzył. Nienajgorzej nawet to wygląda :wink: . Quote
Birma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ha! mi tez sie otworzył.... 8) :lol: ;) Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Zauważyłam, że w spisie wystawców przy moim nazwisku jest błąd. To znaczy adres się zgadza, tylko miasto. Zamiast 'Warszawa' powinna być 'Łódź'.. W zgłoszeniu na pewno dobrze wypełniłam, błąd w katalogu mi zupełnie nie przeszkadza, tylko martwię się żeby potwierdzenie dotarło, bo juz nie wiem czy będzie wysłane na Łódź czy Warszawę ;/ Quote
MarzenaTkacz Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 MORRISONKA - za błąd w adresie w imieniu organizatorów przepraszam, podaj mi proszę swój mail i wpisz numer katalogu, a ze swojego adresu służbowego wyślę Ci malia - taki trochę duplikat potwierdzenia. Marzena Tkacz-Rosłon Quote
MarzenaTkacz Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Aha już to Podengo z klasy chamionów ?? Już załatwiłam, w Katalogu juz niestety nie moge zmienic, ale na powtierdzeniu, Karcie Oceny i Dyplomie będzie wpisane prawidłowe miasto czyli Łódź !!! Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Bardzo dziękuję! Co do katalogu to nie ważne, byleby potwierdzenie doszło (; . Jeszcze raz dzięki! Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):Aha już to Podengo z klasy chamionów ?? Już załatwiłam, w Katalogu juz niestety nie moge zmienic, ale na powtierdzeniu, Karcie Oceny i Dyplomie będzie wpisane prawidłowe miasto czyli Łódź !!!a czy ten mój mail doszedł? Quote
NNikka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 To będzie wystawa w hali czy na stadionie? Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Z planu ringów wynika, że częsciowo w hali a częściowo na stadionie Quote
Yaki Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Czy wysokosc oplat za wystawe zimowa jest taka sama jak za jesienna? Quote
Justi0022 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Morrisonka napisał(a):Z planu ringów wynika, że częsciowo w hali a częściowo na stadionie W ubiegłym roku małe rasy były w hali - reszta na stadionie. Ale super, że tak szybko jest katalogi w zasadzie wszystkie informacje :lol: Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 My mimo, że mała rasa jesteśmy niestety na stadionie i to jakoś pod koniec. No, ale mam nadzieję, że będzie ciepło :) . Quote
MarzenaTkacz Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 DRACZYN - dostałam mail, schowałam i wrócę do tematu po wystawie jesiennej. Quote
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):DRACZYN - dostałam mail, schowałam i wrócę do tematu po wystawie jesiennej.Dzięki za odpowiedż. Przypomnę się po wystawie Quote
iva_z Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Witam wszystkich :) wiecie może które z kolei będą oceniane Husky na ringu 25 ? Quote
NigdyNigdy Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 iva_z napisał(a):Witam wszystkich :) wiecie może które z kolei będą oceniane Husky na ringu 25 ? Według informacji zamieszczonych w tym temacie i tych ze strony oddziału, Husky sędziować będzie pan Paweł Szemraj. :lol: Quote
Recommended Posts