Gośka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Czyli będzie się dalo zgłosić formularzem elektornicznym? Bo ja już kombinuję co tu zrobić. Quote
Gonia Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tymczasowo możecie zgłaszać mailem na:tkacz@zkwp-legionowo.pl :) Sorki za trudności,ale czasami tak bywa. Quote
MarzenaTkacz Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Tak, tak, kochani walcie do mnie jak w dym tkacz@zkwp-legionowo.pl A wracając do opłat, to formułka jest taka sama na wszystkich wystawch. Natomiast opłacenie wcześniej zaoszczędza stania w kolejkach w dniu wystawy i nerwówki, czy aby nie spóźnię się na ring, bo niestety 99 % wystawców wpada na ostatnią chwilę. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
UTAAP Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 OK. MarzenaTkacz no to ja wysle zgloszenie na ten e-mail, tyle, ze bez rodowodu, bo nie mam zeskanowanego - dosle kopie poczta. :wink: Nigdy tak nie wysylalam zgloszenia-rozumiem, ze mam wpisywac recznie pokolei wszystkie dane,tak :roll: Quote
effa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 A ja nie moge wyslac :( Mam nadzieje ze termin przedluza bo dopiero w przyszlym tygodniu bede mogla wyslac :( Quote
MarzenaTkacz Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 EFFA - spokojnie, na pewno w nadchodzącym tygodniu będziemy jeszcze przyjmować zgłoszenia. UTAAP - proszę uprzejmie, czekam. Pozdrawiam Quote
effa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 W razie czego wyslalam na podanego wyzej maila :D Jak bede w domu zadzwonie sie upewnic ze doszlo =) Fajna wystawa ze wzgledu na latwiejszy kontakt z organizatorami :) Az milo jechac :) Quote
Gośka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ja też wysłalam zgłoszenia do Ciebie Marzena, rodowody załączyłam, mam nadzieję że nie za duże mają po 60KB. Quote
Gonia Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 effa napisał(a):W razie czego wyslalam na podanego wyzej maila :D Jak bede w domu zadzwonie sie upewnic ze doszlo =) Fajna wystawa ze wzgledu na latwiejszy kontakt z organizatorami :) Az milo jechac :)Bo fajne organizatorki :silly: Hi,hi! Quote
effa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Oj ja to rodowod i dyplom przesle pozniej, mam nadzieje ze wszystko dojdzie. A organizatorki zeczywiscie fajne 8) Quote
wojtek_net Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='UTAAP']Hahaha! Chyba nici z wystawy. Po wypelnieniu internetowego formularza i wcisnieciu "zglaszam", pojawilo sie uprzejme pytanie:"Czy probujesz sie wlamac? :o ,a pod nim przycisk "go back". Na poczatku, oprocz tych wielkich oczu, to mi :eek2: kopara do ziemi opadla, a pozniej to juz tylko :lol: :lol: :lol: Myalalam, ze to jakis zart i sprobowalam jeszcze raz - i jeszcze raz to samo :lol: :lol: :lol: :lol: Mam pytanie do Pań mających problemy z wysłaniem formularza. Czy wchodziły Panie do formularza ze strony oddziału? A jeżeli tak to bardzo proszę o zapisanie takiej strony i przesłanie jej na adres administratora strony web@zkwp-legionowo.pl . Ja testuje w/w formularz na wszelkie sposoby i nic takiego mi się nie pojawia. Zgłoszenia są zresztą zapisywane do bazy danych i nic nie wskazuje żeby były jakiekolwiek problemy. Pozdrawiam i liczę na pomoc w zlokalizowaniu opisanych zdarzeń. Wojtek Quote
Gośka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Chyba jestem ciemna, bo nie zrozumiałam o co pytasz :niewiem: Ale mogę ci powiedzieć jak ja zgłaszałam weszłam na tą stronę kliknęłam z boku zgłoszenia, potem na forularz elektroniczny, wypełniłam klinęłam zgłaszam i wyskoczyło mi :czy chcesz się włamać. Quote
UTAAP Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Gośka']Chyba jestem ciemna, bo nie zrozumiałam o co pytasz :niewiem: Ale mogę ci powiedzieć jak ja zgłaszałam weszłam na tą stronę kliknęłam z boku zgłoszenia, potem na forularz elektroniczny, wypełniłam klinęłam zgłaszam i wyskoczyło mi :czy chcesz się włamać. Ja zrobilam dokladnie tak samo 8) Quote
wojtek_net Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tak więc zróbcie dokładnie to samo, raz jeszcze i jeśli pojawi się w/w komunikat skopiujcie taką stronę i przesilijcie na podany adres. Jak już pisałem mnie nic takiego się nie pojawia. A co do komunikatu to faktycznie strona jest zabezpieczona przed ewentualnym skopiowaniem formularza i wysyłaniem z go innych serwerów. Mam nadzieję że była tylko jednorazowa anomalia. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='wojtek_net']Tak więc zróbcie dokładnie to samo, raz jeszcze i jeśli pojawi się w/w komunikat skopiujcie taką stronę i przesilijcie na podany adres. Jak już pisałem mnie nic takiego się nie pojawia. A co do komunikatu to faktycznie strona jest zabezpieczona przed ewentualnym skopiowaniem formularza i wysyłaniem z go innych serwerów. Mam nadzieję że była tylko jednorazowa anomalia. Wojtek_net - ja co prawda nie wysyłałam zgłoszenia pocztą elektroniczną, ale bardzo dziękujemy Ci za "obywatelską postawę" i chęć pomocy tym, którzy maja z tym problemy. Pzdr. Quote
UTAAP Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 wojtek_net napisał(a):Tak więc zróbcie dokładnie to samo, raz jeszcze i jeśli pojawi się w/w komunikat skopiujcie taką stronę i przesilijcie na podany adres. Jak już pisałem mnie nic takiego się nie pojawia. A co do komunikatu to faktycznie strona jest zabezpieczona przed ewentualnym skopiowaniem formularza i wysyłaniem z go innych serwerów. Mam nadzieję że była tylko jednorazowa anomalia. Zrobilam tak jak prosiles - wyslalam na podany adres i jeszcze powiem, bo zapomnialam wczesniej :oops: , ze nie mozna wpisac nazwy przydomka z duzej litery - jak pisze z duzej to samo zmienia sie na mala :roll: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Wojtek_net - szykuje się robota... Pzdr. Quote
Gośka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 UTAAP napisał(a):i jeszcze powiem, bo zapomnialam wczesniej :oops: , ze nie mozna wpisac nazwy przydomka z duzej litery - jak pisze z duzej to samo zmienia sie na mala :roll: UTAAP, czyżbyśmy wypełniały ten formularz razem? :wink: :lol: Skoro Ty wysłalaś to ja już nie będę, żeby komuś skrzynki nie zaśmiecać. Quote
wojtek_net Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dziękuję za zaangażowanie lecz chodziło mi żeby Panie skopiowały stronę z komunikatem który pojawia się po wypełnieniu formularza. Może dokładniej to opiszę. po zobaczeniu komunikatu o chęci włamania, klikamy na stronie prawym klawiszem myszy i wybieramy "pokaż źródło" następnie zaznaczamy wszystko Ctrl+A i wklejamy w maila. Mam nadzieję że tak samo jak ja podejdą Panie do tematu poważnie. O obywatelskiej postawie nie ma co dyskutować. Robiąc ten formularz pragnąłem tylko ułatwć wszystkim sposób zgłaszania psów na wystawy. I jeszcze jedno, jakich przeglądarek Panie używacie? Pozdrawiam p.s. wpisywanie przydomka z małych liter jest doskonale przemyślane. Poprostu łatwiej jest poprawiać jedną literę niż zmieniać całą nazwę wpisywaną z CapsLock`iem. Quote
MarzenaTkacz Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 UTAAP - dzięku za słodkie całuchy. Pozdrawiam Marzena Quote
Gonia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Jejku,ciągle muszę dementować plotki :x Ludzie są niezmordowani w wymyślaniu "sensacji"!!!Na JESIENNEJ WYSTAWIE PSÓW RASOWYCH 02.X 2005r swoją obecność potwierdził pan W.Pepper :D Przypomnę raz jeszcze,że zgłoszenia przyjmujemy do 12.09.2005r.Pozwólcie nam pracować i nie montujcie już tych bzdurnych informacji!Litości!!!!Pozdrawiam :placz: Quote
Recommended Posts