Matagi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agasia napisał(a):A ja mam malutkie pytanko...? Czy ktorys z dogomaniakow odwazylby sie "pozyczyc" swojego psiaka mi na konkurs JH? :) Bardzo proszę!Służę tym panem,którego mam w avatarze :D Efektowny,chodził już w JH,ale byś musiała przed ciutkę poćwiczyć....jest łagodny,ale silny,dobrze prowadzony idzie chętnie :D Quote
szorka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jeszcze raz przypominam !!!!!!!!!!!!!!!!!!DROGA -JABŁONNA -NOWY DWÓR w PRZEBUDOWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jechać najlepiej GDAŃSĄ TRASĄ z Warszawy .Przypominamy o dojeżdzie do wystawy-Przejazd kolejowy przed stadionem .Prosimy nie na ostatnią chwilę . :o :o :o Quote
Birma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 szorka- a my jeszcze raz dziekujemy za informacje :*:) ;) Quote
NigdyNigdy Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 szorka napisał(a):Jeszcze raz przypominam !!!!!!!!!!!!!!!!!!DROGA -JABŁONNA -NOWY DWÓR w PRZEBUDOWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jechać najlepiej GDAŃSĄ TRASĄ z Warszawy .Przypominamy o dojeżdzie do wystawy-Przejazd kolejowy przed stadionem .Prosimy nie na ostatnią chwilę . :o :o :o Będę upierdliwa, jak stado mrówek, ale co mi tam! ;-) Czy trasa wiodąca od Warszawy (skręt przed stacją benzynową) jest WOGÓLE nie przejezdna, czy po prostu jest tam krucho z płynnością ruchu? Pytam, bo chciałabym podjechać na wystawę już o 7:30, więc może dałoby radę tamtędy....? :roll: Quote
NigdyNigdy Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Będę upierdliwa, jak stado mrówek, ale co mi tam! ;-) Dobra- doczytałam uważnie :-? Już wiem, o co biega- nie zawracam więcej gitary :roll: To ja już lepiej pójdę kąpać psy- będą zachwycone :evilbat: Ja też :wink: Do jutra ! :D Quote
resuruss Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Resurussy zycza powodzenia jutrzejszym wystawcom.Szczegolnie trzymamy kciuki za Anie i Psy z Camilka (mama mojej Bulki) i Wenecja - oczywiscie chinskimi grzywaczami. Wszystkim zycze cudownej atmosfery,slonka i sukcesow ringowych!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Oj, trzymamy mocno kciuki, trzymamy!!! Pzdr. Quote
navel Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 my sie niestety nie zjawiliśmy, za to zjawiła sie cieczka u Niki... ehh, no cóż, ale trzymam kciuki i czekam na obszerne relacje i masę zdjęć! :D 8) zimowej nie przepuścimy 8) Quote
Agappe Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 było miło :)) rr już swoje drugie Zw.Mł.. jeszcze jakaś jedna krajówka i będzia champion :) Quote
króliczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 My też już z powrotem w domku -Nobis Jogi -Pei - CWC,NPwR i BOB :D Było ciepło ,sucho i bardzo ,bardzo przyjemnie :wink: Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Marzena, Szorka - czemu moje nazwisko (w fundatorach) zostało zmienione? Już nawet MKM ma jakies podejrzenia. Tak mi smutno... Pzdr. Quote
Birma Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 my jak na pierwszy raz chyba tez nie najgorzej- 4 miejsce z ocena doskonala (kl.mlodziezy)... mowie nei najgorzej, bo konkurencje mialysmy nie mala ;) :) pozdrawiaMY ;) Quote
Incunabula Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Jestem bardzo zadowolona - CWC, NSwR i BOB :D . Wystawa ogólnie fajna, pogoda dopisała, no ;] . Quote
NigdyNigdy Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 My też już w domku :D Zgodnie z tradycją, psiule śpią jak zabite, a ja klepię w klawiaturę ;-) Jesteśmy zadowoleni. :) Jagna- I lokata, CWC, Najlepsza Suka w Rasie Bursztyś- I lokata, Najlepszy Weteran w Rasie, V-ce Best in Show Weteranów. :multi: Teraz myślimy o Zabrzu ;-) Quote
Kika Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Gratulacje dla Was wszystkich - i tak trzymać!!!!!!!!!!! Quote
Incunabula Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 NigdyNigdy - gratuluję! A kto wygrał BOG V? Quote
NigdyNigdy Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Morrisonka napisał(a):NigdyNigdy - gratuluję! A kto wygrał BOG V? Dziękujemy :D Grupę V wygrał Szpic Miniaturowy- Tresstique HEY AJ. WHATD'YA SAY. On również zajął II miejse na Best in Show. Bardzo ładne zwierzątko 8) Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 NigdyNigdy napisał(a):My też już w domku :D Zgodnie z tradycją, psiule śpią jak zabite, a ja klepię w klawiaturę ;-) Jesteśmy zadowoleni. :) Jagna- I lokata, CWC, Najlepsza Suka w Rasie Bursztyś- I lokata, Najlepszy Weteran w Rasie, V-ce Best in Show Weteranów. :multi: Teraz myślimy o Zabrzu ;-) NigdyNigdy - ogromne gratulacje!!! Replay in Zabrze, please. pzdr. Quote
Draczyn Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Swietna wystawa, wspaniała organizacja, dużo nagród, wspaniała obsada sędziowska. Gratulujemy, oby awsze tak bywało Quote
NigdyNigdy Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Asiaczek napisał(a):NigdyNigdy - ogromne gratulacje!!! Replay in Zabrze, please. Dziękujemy ślicznie :D Powalczyć- na pewno powalczymy. A co z tego wyjdzie, to się okaże w praniu :wink: Quote
filbras Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Wystawa super, pogoda wymarzona tylko dlaczego na żużlu a nie na trawie? :o Quote
MarzenaTkacz Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 ASIU - bardzo Cie przepraszamy za zmianę w nazwisku - pewnie zamieniliśmy kolejność ???? - nnprawdę sorka filibras - niestety żużlu nie przeskoczymy - nie możemy wynegocjować całej murawy od "stadionu" - przykro nam. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts