Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Szorka, Marzena, Gonia - jesteście na I miejscu w rankingu na najlepszą stronę!!! GRATULACJE!!! pZDR. Quote
Gonia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Jejku,jestem cała w pąsach :oops: Słuchajcie,przecież my też jeżdzimy na wystawy i dlatego rozumiemy tych co do nas przyjeżdżają.Jest jak jest,pewnych rzeczy się nie przeskoczy,ale jeśli można coś poprawić to czemu nie?My z SZORKĄ podeszłyśmy do komputera,choć jeszcze niedawno na hasło wyłącz komputer wyciągnęłabym wtyczkę :roflt: Teraz siedzimy i :user: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zuch dziewczyny! A do tej pory to tylko Marzena działała przy kompie? Pzdr. Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Przestańcie KADZIĆ-robi się to co trzeba.Większego słodenia już nie zniesiemy ,zapadniemy w stan totalnej cukrzycy. :o :o :o :o :o :o Quote
Gośka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 To ja nie będę kadzić tylko skrytykuję, mogę? :wink: Pliiiizzzz w zimowym katalogu mniej błędów w nazwach psów, bo to chyba katalog z rekordową liczbą pomyłek :D Ja wiem że to zależy od osoby wprowadzające, ale... Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Gośieńko - błędy ,są i będą robią to tylko ludzie .Natomiast zgłoszenia sąwypisywane fatalnie .Co drugi wystawca to /LEKARZ/,nie wiem skąd wziełaś wystawę zimową ,bo u nas jest po raz pierwszy w tym roku.ZA BŁĘDY PRZEPRASZMY >W sekretariacie wystawy -wszystkie błędy poprawiamy ,potwierdzając okrągła pieczątką oddziału. :Dog_run: Quote
Gośka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No chodziło mi o wystawę w grudniu. Wiem że to tylko ludzie wpisują ale np. czekoladowy golden to już największa rewelacja :wink: :lol: Quote
mar Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Legionowski oddział jest OK. Bardzo OK. (i mój :D) Quote
Gonia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Gośka napisał(a):No chodziło mi o wystawę w grudniu. Wiem że to tylko ludzie wpisują ale np. czekoladowy golden to już największa rewelacja :wink: :lol:Postaramy się,ale żeby wszystko było jasne to przesyłajcie ksero rodowodu!!!Wiele osób jest ciężko oburzonych,że o to prosimy,ale co mamy zrobić ze zgłoszeniem gdzie właściciel zapomniał wpisać rasy,płci,umaszczenia???Dzwonimy jeśli jest telefon ,lub do oddziału gdzie człowiek należy.Dostaje nam się póżniej od tych co się nie mogą do nas dodzwonić,że odkładamy słuchawki!Tak jak pisała SZORKA niektóre zgłoszenia są absolutnie nie do odczytania!Robi się wtedy nerwowo.A przecież to takie proste.Sama tak zgłaszam,na ksero dopisuję klasę i wysyłam. :D Quote
navel Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 u nas jest wszystko ok w katalogu, oprócz jednej literki, ale to już był błąd w zgłoszeniu więc zastrzeżeń nie mam ;) ale mam takie pytanie- jeżeli doszło już do nas potwierdzenie zgłoszenia, a wysłane zostało najwyraźniej przed wpłaceniem przez nas pieniedzy, bo jest napisane, ze "do zapłaty 70 zł" to jak kasa wpłynie na konto to dostaniemy później numerek i potwierdzenie wpłaty? bo nie do końca się orientuję 8) Quote
Gonia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wystarczy że na wystawę zabierzesz dowód wpłaty,który pokażesz w sekretariacie wystawy,a dostaniesz numer startowy.Sekretariat będzie na hali po lewej stronie od wejścia,wystarczy odnależć pierwszą literę swojego nazwiska i tam okazać dowód.Proponuję przyjechać wcześniej żeby uniknąć kolejki i nerwów :) Quote
westa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witam :D Mam pytanko gdzie dokładnie odbędzie się wystawa w Legionowie chodzi mi o ulice. Nie wystawiam psiaka ale bardzo chętnie bedę podziwiać inne. Bo niestety mój dog niemiecki nie ma rodowodu. Ale wcale nie kocham go mniej. :lol: Quote
Gonia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wystawa odbędzie się w Nowym Dworze Mazowieckim przy ulicy Sporowej 66.Jeśli jedziecie samochdem od strony W-wy to najlepiej jechać przez Łomianki trasą gdańską.Za mostem na Wiśle w Kazuniu nie skręcajcie w prawo bo nadziejecie się roboty drogowe!!!Jakieś 500m dalej jest drugi wjazd do miasta.Tam dojedziecie do ronda przy kościele i na rondzie w prawo,przed przejazdem kolejowym w lewo i tam już nas widać.Jeśli będziecie korzystać z PKP,lub PKS należy dojechać do stacji,która jest naprzeciwko stadionu. Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 OPŁATY- przysyłacie opłacone zgłoszenie ,wpisywane jest pies jako zapłaconny.Termin zgłoszeń przykładowo przedłużamy ,w ostatniej chwili tuż przed zamknięciem katalogu (programu ) doklepywane są opłaty ,które weszły nam na konto oraz te CZYTELNE !!!!! opłaty ,które zeszły z faksu .Opłaty ,które przyszły póżniej nie ma jak przyporządkować .Dlatego , żeby Państwu w miarę możliwości pomóc lista wystawców podzielona zawsze zostaje na 6 stanowisk .Każda osoba w sekretariacie ma listę alfabetyczną (np. ABCD)z przyporządkowanymi osobami ,następna (np,EFGH) itd.Proszę osoby ,które mają dowód wpłaty podejść do stanowiska okazać dowód wpłaty-odbierzecie numer ,i katalog. Wszystkie Państwa dokumenty psów są na ringach. OSOBY ,które zapłaciły za wystawę i otrzymały w potwierdzeniu kartkę na KATALOG , odbierają na stanowisku przed wejściem do hali (jedna niebieska hala ),nie muszą w sekretarjacie odbierać .Jeśli coś jest niewiadome,proszę nas pytać . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witam i proszę o rozwianie moich wątpliwości w związku z wyborem BOB. W informacji zawartej na stronie info wystawy przeczytałam ,że tytuł BOB może dostać pies lub suka,które otrzymały tytuł najlepszy pies lub najlepsza suka w klasie pośredniej, otwartej lub championów.W regulaminie ZKwP natomiast do tej stawki włączony został jeszcze pies/suka ze zdobytym tytułem Zwycięzcza Młodzieży.Czy w Legionowie również Zwycięzcy Młodzieży mogą brać udział w wyborze BOB ? Pozdrawiam i gratuluję najpiękniejszej strony www. i cieplutkiego podejścia do wystawców i hodowców. Aż miło!!! Quote
Cavisia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Regulamin wystaw (chyba) określa, że do wyboru BOB wchodzą Zw. Młodzieży i NPwR i NSwr. Nie wydaje mi się, żeby w Legionowie inne prawa wprowadzali. Quote
westa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Goniu dziękuje za informacje. A jechać będziemy z Ząbek koło Warszawy. I jeszcze chciałam zapytać czy dla oglądających bilety wsępu? Quote
filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Przeczytaj cavisiu informację na stronie katalogu i też się zastanowisz jak to jest. Quote
NNikka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Westa dla zwiedzających są zawsze bilety wstępu, najczęsciej w cenie 10 zł. Quote
Gonia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jasne że o BOB-a konkurują Zw Mł pies i suka+NPwR i NSwR!Bilety wstępu 10 zł normalny i 5 zł ulgowy. Quote
filbras Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Mam jeszcze pytanie do Gosi.ponieważ nigdy nie byłam na żadnej zimowej wystawie w NDM, ciekawa jestem czy wszystkie psy wystawiane są w hali ? Quote
westa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Czy na tej wystawie będą wystawiane dogi niemieckie? :D Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Westa ,dogi sędziuje p. Gajewski -wszystkie inf. na stonie oddziału.Filbras -7 ringów jest w hali .Proszę wejść na stronę w plan sędziowania to zobaczysz ,które rasy są w hali. :D :D :D :D Quote
westa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 A czy możesz podać mi adres stronki oddziału :oops: Quote
szorka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Proszę bardzo :D :D :D www.zkwp-legionowo.pl Quote
Recommended Posts