Matagi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dzięki,dzięki!!!! Jesteś :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
maw Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Marzenko, ja tez z prosba...5 go wyslalam emailem zgloszenie Oliwia z Góralskiej (grupa VIII) czy doszlo a jak tak to czy mozliwe bedzie wystawienie (rodowod ciagle w wyrabianiu :oops: ) :modla: Quote
NNikka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Mam miejsca w samochodzie na wystawe z Łodzi do Legionowa! Quote
Justi0022 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Marzenko, z ostatniej listy sędziów zniknęły leonbergery :bigcry: Quote
Birma Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Witam, Pani Marzenko, mam pytanie.. 13.09 (wiem, troche pozno :-? ) wyslalam faxem zgloszenie mojej suczki, dostalismy potwierdzenie ze fax doszedł. Jednak czy zostałysmy przyjete? :roll: Przepraszam za banalne pytanie, ale to nasza pierwsza wystawa... Nazywam sie Agnieszka Trojanowska, zgłaszałam labradorke w klasie młodzieży. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam Agnieszka Quote
MarzenaTkacz Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 JUsti - sorka, to przez te zawirowania,a kgo wy chcieliście na Leonbergery ??? NIRMA - LAGUNA Kwiat Morza - jest przyjęta w głównym katalogu. Marzena Quote
MarzenaTkacz Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 JUSTI - zerknełam we wcześniejszą korepondencję i miał być Pan Kot i to się nie zmieni, Mogą być zmiany dotyczące Pani Izy Studzińskiej, która sędziowała w zastępostwie Pana H. Jurka na wystawie klubowej i niestety coś mi się dubluje, ale wszystko dziś wieczorem się wyjaśni i puszczę Wam już OSTATECZNĄ WRRSJĘ !! Pozdrawiam Marzena Quote
Birma Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Pani Marzenko dziękuję serdecznie za odpowiedź. jednak suka nazywa sie IGUANA Kwiat Morza Pozdrawiam, Agnieszka Quote
maw Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):JUsti - sorka, to przez te zawirowania,a kgo wy chcieliście na Leonbergery ??? NIRMA - LAGUNA Kwiat Morza - jest przyjęta w głównym katalogu. Marzena Marzenko jeszcze ja.... :( "maw Wysłany: 15 Wrz, 2005 - 13:10 -------------------------------------------------------------------------------- Marzenko, ja tez z prosba...5 go wyslalam emailem zgloszenie Oliwia z Góralskiej (grupa VIII) czy doszlo a jak tak to czy mozliwe bedzie wystawienie (rodowod ciagle w wyrabianiu ) "-klasa otwarta :oops: Quote
Justi0022 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Marzenka - miał być pan Kot, ale później podałaś, że będziemy u p. Gajewskiego. W zasadzie raczej nam sie sędziowie nie dublują - jedynie Kot będzie w Poznaniu. Raczej nie ma to specjalnego znaczenia, choć znajoma zrezygnowała ze względu na p. Gajewskiego :-? Nie są to jednak sędziowie, którzy są na naszej "czarnej liście" :wink: - pan Gajewski jest indywidualnie :cry: PZDR Quote
malgosia_1 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 do Marzenki... naszego ducha opatrznosci wystawy legionowskiej! Czy jest jeszcze szansa zglosic psiaka rasy gonczy polski na wystawe do klasy mlodziezy. Wlascicielem jest..... (ma to nawet w papierach!) 12 letni chlopczyk...... bylaby to jego pierwsza wystawa w zyciu...... i dlatego (bidula!) nie wiedzial ze nalezy przestrzegac terminow zgloszen. Rodzice sie tym nie interesowali.... zwrocil do mnie o pomoc...bo nie wie wogole od czego zaczac... a ja... to jedynie "babka psiowa" jego ulubienca. Tak wiec w jego imieniu zadaje to pytanie........ w razie czego pomoge mu wszystko wypelnic i przeslac. Quote
Dorota_Fiszer Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A ja sie dolaczam do pytania :wink: Quote
lima Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 jak to możliwe 12 letni właściciel? :o Quote
malgosia_1 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 niestety nie moge dokladnie powiedziec jak to sie stalo ze 12 latek zostal oficjalnym wlascicielem - ale jako "babka psiowa" jego ulubienca i majac mozliwosc od czasu do czasu spotykania sie na wspolnych spacerkach (psiowych wnukow" ... wiem od jego ojca ze...... byly trudnosci formalne..... ale w koncu oddzial warszawski na to przystal....jakich argumentow uzyl ojciec bedac z synem w oddziale przy zalatwianiu papierow nie wiem.... moze wystarczyl niewatpliwy - moim zdaniem - urok osobisty! :oops: ale fakt jest faktem. Quote
MarzenaTkacz Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 BIRMA - tak, tak w katalogu jest IGUANA MAW - a jaka to ras dokładnie ?? Quote
Birma Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Pani Marzenko, Jeszcze raz naprawdę bardzo, bardzo dziękuję... :P :buzi: ;) Pozdrawiam Agnieszka :) Quote
lidush Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ja się również przyłącze do pytania o to czy jest jeszcze szansa na zgłoszenia psa? Z kilku powodów nie dałam rady zgłosić suki w terminie :( Quote
MarzenaTkacz Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Kochani !! Bardzo mi przykro,ale zakończyliśmy już przyjmowanie zgłoszeń na VII Jesienną Wystawę Psów Rasowych, zapraszamy na grudzień !!! Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
lidush Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Szkoda :( Sędzina świetna, ale w sumie odnalezienie skradzionego psa jest ważniejsze więc ciąć się nie będziemy :wink: Jakoś termin przyjmowania zgłoszeń nam przepadł w natłoku innych zajęć, ale na zimową sprawy nie zawalimy. Quote
TuathaDea Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 życzę wszystkim powodzenia w Legionowie!!! Quote
maw Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 MarzenaTkacz napisał(a): MAW - a jaka to ras dokładnie ?? labrador - klasa otwarta (rodowod w trakcie wyrabiania i na 100% nie bede go miec na 2 pazdziernika) - to nasza pierwsza wystaw/zgloszenie :oops: Quote
MarzenaTkacz Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 MAW - jest, numer katalogu 966 - OLIWIA z Góralskiej Quote
maw Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):MAW - jest, numer katalogu 966 - OLIWIA z Góralskiej Marzenko bardzo Ci dziekuje..jestes :angel: Quote
Recommended Posts