Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenko, ja tez z prosba...5 go wyslalam emailem zgloszenie Oliwia z Góralskiej (grupa VIII) czy doszlo a jak tak to czy mozliwe bedzie wystawienie (rodowod ciagle w wyrabianiu :oops: ) :modla:

Posted

Witam,
Pani Marzenko, mam pytanie.. 13.09 (wiem, troche pozno :-? ) wyslalam faxem zgloszenie mojej suczki, dostalismy potwierdzenie ze fax doszedł. Jednak czy zostałysmy przyjete? :roll: Przepraszam za banalne pytanie, ale to nasza pierwsza wystawa...
Nazywam sie Agnieszka Trojanowska, zgłaszałam labradorke w klasie młodzieży.
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam
Agnieszka

Posted

JUSTI - zerknełam we wcześniejszą korepondencję i miał być Pan Kot i to się nie zmieni,
Mogą być zmiany dotyczące Pani Izy Studzińskiej, która sędziowała w zastępostwie Pana H. Jurka na wystawie klubowej i niestety coś mi się dubluje, ale wszystko dziś wieczorem się wyjaśni i puszczę Wam już OSTATECZNĄ WRRSJĘ !!

Pozdrawiam
Marzena

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
JUsti - sorka, to przez te zawirowania,a kgo wy chcieliście na Leonbergery ???
NIRMA - LAGUNA Kwiat Morza - jest przyjęta w głównym katalogu.

Marzena

Marzenko jeszcze ja.... :(

"maw
Wysłany: 15 Wrz, 2005 - 13:10

--------------------------------------------------------------------------------

Marzenko, ja tez z prosba...5 go wyslalam emailem zgloszenie Oliwia z Góralskiej (grupa VIII) czy doszlo a jak tak to czy mozliwe bedzie wystawienie (rodowod ciagle w wyrabianiu ) "-klasa otwarta :oops:

Posted

Marzenka - miał być pan Kot, ale później podałaś, że będziemy u p. Gajewskiego. W zasadzie raczej nam sie sędziowie nie dublują - jedynie Kot będzie w Poznaniu. Raczej nie ma to specjalnego znaczenia, choć znajoma zrezygnowała ze względu na p. Gajewskiego :-? Nie są to jednak sędziowie, którzy są na naszej "czarnej liście" :wink: - pan Gajewski jest indywidualnie :cry:
PZDR

Posted

do Marzenki... naszego ducha opatrznosci wystawy legionowskiej!
Czy jest jeszcze szansa zglosic psiaka rasy gonczy polski na wystawe do klasy mlodziezy. Wlascicielem jest..... (ma to nawet w papierach!) 12 letni chlopczyk...... bylaby to jego pierwsza wystawa w zyciu...... i dlatego (bidula!) nie wiedzial ze nalezy przestrzegac terminow zgloszen. Rodzice sie tym nie interesowali.... zwrocil do mnie o pomoc...bo nie wie wogole od czego zaczac... a ja... to jedynie "babka psiowa" jego ulubienca.
Tak wiec w jego imieniu zadaje to pytanie........ w razie czego pomoge mu wszystko wypelnic i przeslac.

Posted

niestety nie moge dokladnie powiedziec jak to sie stalo ze 12 latek zostal oficjalnym wlascicielem - ale jako "babka psiowa" jego ulubienca i majac mozliwosc od czasu do czasu spotykania sie na wspolnych spacerkach (psiowych wnukow" ... wiem od jego ojca ze...... byly trudnosci formalne..... ale w koncu oddzial warszawski na to przystal....jakich argumentow uzyl ojciec bedac z synem w oddziale przy zalatwianiu papierow nie wiem.... moze wystarczyl niewatpliwy - moim zdaniem - urok osobisty! :oops: ale fakt jest faktem.

Posted

Szkoda :(
Sędzina świetna, ale w sumie odnalezienie skradzionego psa jest ważniejsze więc ciąć się nie będziemy :wink: Jakoś termin przyjmowania zgłoszeń nam przepadł w natłoku innych zajęć, ale na zimową sprawy nie zawalimy.

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):

MAW - a jaka to ras dokładnie ??

labrador - klasa otwarta (rodowod w trakcie wyrabiania i na 100% nie bede go miec na 2 pazdziernika) - to nasza pierwsza wystaw/zgloszenie :oops: