Justi0022 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Gonia, Marzenka - dużo sił życzymy :bigok: Quote
Gonia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Just0022,dzięki!Jest nas trochę więcej,więc damy radę!Szczególnie,że nasza szefowa to ogień i dym!Po jednej z wystaw kupiłam jej szczotkę na kiju,żeby nie miała pustych przelotów :roflt: Bardzo o nas dba,ale jak trzeba to i pogoni.Hi,hi! Quote
Justi0022 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hihihi :lol: No w końcu pewnie znów będzie to największa liczebnie krajówka :wink: pewnie stąd tyle Was tam jest :lol: I zagrzewajcie się do zimówki - ledwo odsapniecie i już na drugą nóżkę kolejna będzie "obrabiana" :lol: Powodzenia. Quote
MarzenaTkacz Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 No nie, jaki tu wersal, aż miło posłuchać, chyba winnysmy się zaczerwienić :oops: :oops: :oops: Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
MarzenaTkacz Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Asiu - pamiętam o Twoim pucharze dla 1000 psa - zgadza się ? Quote
szorka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiaczek-bardzo przepraszm ,dlaczego One sa głaskane ,a ja ani troszeczkę . :cry: :cry: :cry: Chyba się rozpłqaczę Taka niesprawiedliwość -tylko do robotyi do roboty. :cry: :cry: :cry: Quote
szorka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A teraz jeszcze pucharek , 1000 będzie napewno sznaucer -to mi się podoba . :D :D :D :D Quote
MarzenaTkacz Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 SZORKA , TY jako nasz boss jesteś ponad nami, bo my biedne żuczki tylko wykonujemy Twoje polecenia, Ty jesteś głowa, a my jako te członki !!! Całuski Quote
szorka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Marzenko ,z ogromnego przywiazania do WAS ,daję słowo że nie z amienię na żuczki faraona i niie będę zmuszać do toczenia kulek (a jakie żuki toczyły niech przeczyta Faraona).Dobroć moja jest ogromna . Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):Asiu - pamiętam o Twoim pucharze dla 1000 psa - zgadza się ? Tak, zgadza się. W środę będę w hurtowni i tam odbiorę już gotowy pucharek. A tak z ciekawości - ile psiaków przewidujecie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 szorka napisał(a):Asiaczek-bardzo przepraszm ,dlaczego One sa głaskane ,a ja ani troszeczkę . :cry: :cry: :cry: Chyba się rozpłqaczę Taka niesprawiedliwość -tylko do robotyi do roboty. :cry: :cry: :cry: Szorka - czy ja dobrze czytam posty? To naprawdę Ty?! No to bomba!!! Wreszcie mam Was prawie w komplecie, no bo księgowej nie liczę.:)) Trzymaj się! Pzdr. Quote
Justi0022 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Czy dobrze rozumiem, że szorka jest tą, która i dba i goni ? :wink: Quote
MarzenaTkacz Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Tak SZORKA to ta co wrzeszczy, goni, ale dba i chroni jak cholera !!!!! SZORKA to nasz BOSS - huuuuuuuuura !!!!!!!!! :BIG: : :iloveyou: :buzi: Quote
szorka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Mówię kategorycznie CZPCIE SIĘ!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Całuski.ale tylko maciupkie . :D :D :D :D Quote
wanio Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A ty jak wesoło !!!!!! hahahaha tylko sie całują i całują :D :D :D pozdrowionka !!!!! Quote
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No, nieźle im tam się wiedzie w tym Oddziale. Aż się boję czytać dalej. :wink: Pzdr. Quote
Kika Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Prosze się przyznac kto jedzie z podkarpacia? 8) Quote
kadziumia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte..... mfg Quote
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 kadziumia napisał(a):Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte..... mfg :lol: :P :lol: :P Cieszem siem :lol: Spotkamy się.... :B-fly: Ja zgłosiłam wczoraj!!!Iwona też przyjedzie z makitami i szybowcami,Krzysiek z Koną również!!! :lol: :lol: :lol: Będzie wesołoooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
NNikka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Jak zdążę to też zgłoszę moje sucze do Legionowa... Quote
NNikka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A jak zgłoszę to bedę miała wolne miejsca w samochodzie z Łodzi do Legionowa... Quote
malgosia_1 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Czy oddzial zamierza podac (np. na stronie internetowej) plan godzinowy wystawiania pozczegolnych ras na ringach? Byloby super... i mniej tlocznie, nie wspomne o zaletach dojazdowych dla uczestnikow. Quote
kadziumia Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Matagi napisał(a):kadziumia napisał(a):Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte..... mfg :lol: :P :lol: :P Cieszem siem :lol: Spotkamy się.... :B-fly: Ja zgłosiłam wczoraj!!!Iwona też przyjedzie z makitami i szybowcami,Krzysiek z Koną również!!! :lol: :lol: :lol: Będzie wesołoooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol: ooooooooooo, a to dopiero niespodzianka :):):) No to muszę być koniecznie, bo spotkania z Akitowcami to powoli mój nałóg :o :wink: :lol: . Dostałam maila zwrotnego, że zgłoszenie przyjęto :lol: :lol: :lol: , zatem jedyna rzecz jaka mnie jeszcze ciekawi, to: czy p.Grabkowski, p.Szemraj a może p.Szutkiewicz..... ;) ? mfg Quote
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 kadziumia napisał(a):Matagi napisał(a):kadziumia napisał(a):Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte..... mfg :lol: :P :lol: :P Cieszem siem :lol: Spotkamy się.... :B-fly: Ja zgłosiłam wczoraj!!!Iwona też przyjedzie z makitami i szybowcami,Krzysiek z Koną również!!! :lol: :lol: :lol: Będzie wesołoooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol: ooooooooooo, a to dopiero niespodzianka :):):) No to muszę być koniecznie, bo spotkania z Akitowcami to powoli mój nałóg :o :wink: :lol: . Dostałam maila zwrotnego, że zgłoszenie przyjęto :lol: :lol: :lol: , zatem jedyna rzecz jaka mnie jeszcze ciekawi, to: czy p.Grabkowski, p.Szemraj a może p.Szutkiewicz..... ;) ? mfg Super nałogi masz!!!! :D :P Nie rezygnuj z nich NIGDY!!!! :P :D :lol: Pan Szutkiewicz sędziuje z V gr.tylko akity,a resztę z II gr :lol: Tak że zostaje Ci albo ten,albo ten :wink: :lol: Quote
Recommended Posts