Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Just0022,dzięki!Jest nas trochę więcej,więc damy radę!Szczególnie,że nasza szefowa to ogień i dym!Po jednej z wystaw kupiłam jej szczotkę na kiju,żeby nie miała pustych przelotów :roflt: Bardzo o nas dba,ale jak trzeba to i pogoni.Hi,hi!

Posted

Hihihi :lol:
No w końcu pewnie znów będzie to największa liczebnie krajówka :wink: pewnie stąd tyle Was tam jest :lol: I zagrzewajcie się do zimówki - ledwo odsapniecie i już na drugą nóżkę kolejna będzie "obrabiana" :lol:
Powodzenia.

Posted

Asiaczek-bardzo przepraszm ,dlaczego One sa głaskane ,a ja ani troszeczkę . :cry: :cry: :cry: Chyba się rozpłqaczę Taka niesprawiedliwość -tylko do robotyi do roboty. :cry: :cry: :cry:

Posted

Marzenko ,z ogromnego przywiazania do WAS ,daję słowo że nie z amienię na żuczki faraona i niie będę zmuszać do toczenia kulek (a jakie żuki toczyły niech przeczyta Faraona).Dobroć moja jest ogromna .

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
Asiu - pamiętam o Twoim pucharze dla 1000 psa - zgadza się ?

Tak, zgadza się. W środę będę w hurtowni i tam odbiorę już gotowy pucharek. A tak z ciekawości - ile psiaków przewidujecie?
pzdr.

Posted

szorka napisał(a):
Asiaczek-bardzo przepraszm ,dlaczego One sa głaskane ,a ja ani troszeczkę . :cry: :cry: :cry: Chyba się rozpłqaczę Taka niesprawiedliwość -tylko do robotyi do roboty. :cry: :cry: :cry:

Szorka - czy ja dobrze czytam posty? To naprawdę Ty?! No to bomba!!! Wreszcie mam Was prawie w komplecie, no bo księgowej nie liczę.:))
Trzymaj się!
Pzdr.

Posted

kadziumia napisał(a):
Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte.....

mfg

:lol: :P :lol: :P Cieszem siem :lol: Spotkamy się.... :B-fly: Ja zgłosiłam wczoraj!!!Iwona też przyjedzie z makitami i szybowcami,Krzysiek z Koną również!!! :lol: :lol: :lol: Będzie wesołoooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Czy oddzial zamierza podac (np. na stronie internetowej) plan godzinowy wystawiania pozczegolnych ras na ringach? Byloby super... i mniej tlocznie, nie wspomne o zaletach dojazdowych dla uczestnikow.

Posted

Matagi napisał(a):
kadziumia napisał(a):
Wczoraj mailowo dogłosiłam Samoyeda. Czy jakaś dobra duszyczka może mi napisać, czy zgłoszenie doszło i zostało przyjęte.....

mfg

:lol: :P :lol: :P Cieszem siem :lol: Spotkamy się.... :B-fly: Ja zgłosiłam wczoraj!!!Iwona też przyjedzie z makitami i szybowcami,Krzysiek z Koną również!!! :lol: :lol: :lol: Będzie wesołoooooooooo! :lol: :lol: :lol: :lol:

ooooooooooo, a to dopiero niespodzianka :):):) No to muszę być koniecznie, bo spotkania z Akitowcami to powoli mój nałóg :o :wink: :lol: . Dostałam maila zwrotnego, że zgłoszenie przyjęto :lol: :lol: :lol: , zatem jedyna rzecz jaka mnie jeszcze ciekawi, to: czy p.Grabkowski, p.Szemraj a może p.Szutkiewicz..... ;) ?

mfg

Posted

kadziumia napisał(a):
Matagi napisał(a):
kadziumia napisał(a):

mfg

ooooooooooo, a to dopiero niespodzianka :):):) No to muszę być koniecznie, bo spotkania z Akitowcami to powoli mój nałóg :o :wink: :lol: . Dostałam maila zwrotnego, że zgłoszenie przyjęto :lol: :lol: :lol: , zatem jedyna rzecz jaka mnie jeszcze ciekawi, to: czy p.Grabkowski, p.Szemraj a może p.Szutkiewicz..... ;) ?

mfg

Super nałogi masz!!!! :D :P Nie rezygnuj z nich NIGDY!!!! :P :D :lol:
Pan Szutkiewicz sędziuje z V gr.tylko akity,a resztę z II gr :lol: Tak że zostaje Ci albo ten,albo ten :wink: :lol: