Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) napisał(a):
Nie znam mojego sędziego....

ja mojej sędziny też... ale jak dobrze pójdzie 4-go będę wiedziała czy chcę się jeszcze u niej wystawiać :wink:

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):
:) napisał(a):
Nie znam mojego sędziego....

ja mojej sędziny też... ale jak dobrze pójdzie 4-go będę wiedziała czy chcę się jeszcze u niej wystawiać :wink:

Dobrze powiedziane! :lol:
Pzdr.

Posted

carotina napisał(a):
szukam trnasportu na tą wystawe z trójmiasta
jedna osoba+dwie małe suczki shih-tzu
dorzucam sie do paliwa
bardzo prosze o pomoc :P

Wybierasz sie na ta wystawe?

Posted

szorka napisał(a):
P. Giczela sędziuje w Legionowie sznaucery .Co do dalszej dokładnej obsady sędziowskiej ( z podziałem na rasy ) ,jutro p.Tkacz poda plan sędziowania (29.08.)Serdecznie zapraszmy. :D :D :D :D

jedziemy jedziemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Na pewno już było pisane, ale nie chce mi się cofać 18 stron, przejrzałam na chybił trafił ale nie znalazłam. Do kiedy są zgłoszenia i jaki koszt jest za I i II psa?

Posted

Ja mam pytanie, bo nie jestem pewna, czy dobrze rozumiem :oops:
Chcialam wypelnic internetowy formularz i juz prawie go wyslalam, ale zobaczylam informacje"w katalogu zostana umieszczeone tylko te psy/suki, ktorych zgloszenie zostalo nadeslane i oplacone w terminie". Jesli zglosze teraz, a zaplace gdzies za tydzien to mnie juz nie przyjma :roll: ???

Posted

Hahaha! Chyba nici z wystawy. Po wypelnieniu internetowego formularza i wcisnieciu "zglaszam", pojawilo sie uprzejme pytanie:"Czy probujesz sie wlamac? :o ,a pod nim przycisk "go back". Na poczatku, oprocz tych wielkich oczu, to mi :eek2: kopara do ziemi opadla, a pozniej to juz tylko :lol: :lol: :lol:
Myalalam, ze to jakis zart i sprobowalam jeszcze raz - i jeszcze raz to samo :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

UTAAP napisał(a):
Hahaha! Chyba nici z wystawy.
Poślij faksem z wytłumaczeniem, albo zadzwoń przy pierwszej okazji z wytłumaczeniem, albo i jedno, i drugie. Powinni przyjąć.

Posted

UTAAP napisał(a):
Hahaha! Chyba nici z wystawy. Po wypelnieniu internetowego formularza i wcisnieciu "zglaszam", pojawilo sie uprzejme pytanie:"Czy probujesz sie wlamac? :o ,a pod nim przycisk "go back".

Mam to samo !!! Myślałam że to u mnie coś nie tak.

Posted

Za chwilę administrator strony będzie działał,więc spróbujcie póżniej!Mam nadzieję,że za chwilę będzie wszystko działało!Przekażę sprawę Marzence,bo ja za chwilę jadę na klubówkę.Pozdrawiam :D