malgosia_1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A czy w grupie VI sa jakies zmiany obsady sędziowskiej ... w stosunku do tych sprzed 2 miesiecy? Quote
malgosia_1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 sorki! ale mam chyba jakies przeciazenie umyslowe bo nie lapie "do 5 wrzesnia" ...kurcze jak to mam rouzmieć? Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 malgosia_1 napisał(a):sorki! ale mam chyba jakies przeciazenie umyslowe bo nie lapie "do 5 wrzesnia" ...kurcze jak to mam rouzmieć? Małgosia - to ja mam przeciążenie :oops: odpowiadałam Paolince na pytanie do kiedy wysyłamy zgłoszenia :lol: Sorki Quote
malgosia_1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :lol: ..... nic sie nie stalo.... ale... musimy pojsc do... tego samego lekarza!!!!! :P Quote
MarzenaTkacz Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 DIANA14 - Owczarek Szkocki - Pani Iwona Matuszewska MAŁGOSIA 1 - jaka konkretnie rasa Cię intersuje ? Termin przyjmowania zgłoszeń do 5 września, ale jak to zwykle bywa troszku go przedłużymy (dla tych zapominalskich). Pozdrawiam Marzena Quote
Diana14 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 O masz :o A kto to jest ta Pani Iwona Matuszewska ? Martyna jedziesz do niej? Ja nic o niej nie wiem....takie troche na ryzyko jechanie tam... :roll: Quote
MarzenaTkacz Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Pani Iwona Matuszewska - sędzia międzynarodowy , kierownik grupy I (bez ON) w Poznaniu. Ludzie od PON-ów i Shelti bardzo Ją chcieli na swoje rasy, więc może nie jest taka zła. Poza tym bardzo miłą, kulturalna osoba z fachowym podejście do wystawców i psów. Aczkoliwek decyzja o przyjeździe należy do Was. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
MarzenaTkacz Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Pani Iwona Matuszewska - sędzia międzynarodowy , kierownik grupy I (bez ON) w Poznaniu. Ludzie od PON-ów i Shelti bardzo Ją chcieli na swoje rasy, więc może nie jest taka zła. Poza tym bardzo miłą, kulturalna osoba z fachowym podejście do wystawców i psów. Aczkoliwek decyzja o przyjeździe należy do Was. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
malgosia_1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 szczegolnie interesuje mnie rasa OGAR POLSKI i GONCZY POLSKI, jesli mozna prosic! Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Potwierdzam opinię Marzeny o p. Matuszewskiej - dobry fachowiec. Marzenko, a czy planujesz podobne konsultacje z nami a propos sędziów na zimowej wystawie w Legionowie? :D Quote
dorotal Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A kto bedzie sedziowal king charles spaniel( nie cavalier)? bo ja 3 kingi zglosze. Quote
Draczyn Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Pani Marzeno, dziękuję za odpowiedż. Bardzo się cieszę. Bardzo cenię tego sędziego. Będziemy napewno. Serdecznie pozdrawiam Quote
MarzenaTkacz Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 MAŁGOSIA 1 - Ogar Polski - Pani Żivilie Poviliatiene Gończy Polski - Pan Maciej Kozber DOROTA - Cavalier King Charles Spaniel - Pan Zygmunt Jakubowski JUSTI - konsultacje są przewidziane, ale z uwagi na okrojoną liczbę zaproszonych sędziów będzie to trochę trudne do zrealizowania. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
lidush Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dorocie chodziło raczej i kingi a nie o cavaliery :-? Quote
malgosia_1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dziekuje za informacje o sedziach oceniajacych Ogary i GONCZE,... czyli nic sie nie zmienilo..znowu goncze polskie oceniac bedzie polski sedzia. Nic dziwnego ze GONCZE od wielu lat nie moga przebic sie do "rejestracji w FCI"., bo szczerze mowiac kiedy sedziowie zagraniczni maja sie z ta rasa zapoznac... skoro praktycznie.. jej nie sedziuja! Wiem ze sedziowie musza miec uprawnienia itd. ale problem zostaje problemem...... znowu bedzie gadanie... ze uklady, ukladziki, towarzystwo wzajemnej adoracji... i komu to potrzebne? Ale mimo wszystko bardzo dziekuje za informacje - jednak co firma to firma. Quote
bety Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 A kto bedzie sedziowal Duzego Japonskiego Psa? Quote
Justi0022 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 MarzenaTkacz napisał(a): JUSTI - konsultacje są przewidziane, ale z uwagi na okrojoną liczbę zaproszonych sędziów będzie to trochę trudne do zrealizowania. Fajnie by było, aby się sędziowie przy rasach nie dublowali. Quote
Gonia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Pzwólcie,że wtrącę swoje 3 grosze.Bardzo Was proszę,przysyłajcie xero rodowodów ze zgłoszeniem!!!!!Czasami oczy mi wypadają na podłogę i nie mogę rozszyfrować co tam jest!A co dopiero Marzenka?!Potem są krzyki,pretensje.A już bez rejestracji nie macie co marzyć :lol: Quote
MarzenaTkacz Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 DOROTA - King Charles Spaniel - Pan Zygmunt Jakubowski BETY - Duży Japoński Pies - Pan Marek Grabkowski JUSTI - na pewno nie będę się dublować, (tego zabrania regulamin), ponieważ nawet jeśli dublują się nazwiska sędziów (ty musicie nasz zrozumieć, że musimy zapraszać w większości sędzió, którzy oceniają więcej niż jedną grupą) to są Oni rozpisani na inne grupy. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
AniaR. Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Dziekuje bardzo Pani Marzenko ! Napewno bedziemy i zaczynamy dzwonic do znajomych, zeby zglaszali psy. Quote
Justi0022 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Na pewno legionowska krajówka znów będzie mieć największą frekwencję :wink: tak jak w ubiegłym roku :lol: Tylko żeby było wiecej miejsca przy ringach, aby było gdzie się z psem podziać. Quote
MarzenaTkacz Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 JUSTI - postaramy się, ale problemem jest murawa boiska, którą zawodnicy bronią przed nami własną piersią. A wogóle to dziękuję w imieniu swoim i wszystkich, którzy naprawdę ciężko pracują, za ciepłe słowa o oddziale - to nas zgrzewa do walki o lepsze jutro - no trochę przesadziłam, ale wiecie o co mi chodzi !!! Serdecznie pozdrawiam Marzena PS. Tylko byłoby miło jakbyście w dniu wystawy choć się pokazali na oczy !!!! Quote
Justi0022 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 MarzenaTkacz napisał(a): PS. Tylko byłoby miło jakbyście w dniu wystawy choć się pokazali na oczy !!!! Będziesz miała kolejkę :wink: Quote
Recommended Posts