Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malgosia_1 napisał(a):
sorki! ale mam chyba jakies przeciazenie umyslowe bo nie lapie "do 5 wrzesnia" ...kurcze jak to mam rouzmieć?

Małgosia - to ja mam przeciążenie :oops: odpowiadałam Paolince na pytanie do kiedy wysyłamy zgłoszenia :lol: Sorki

Posted

DIANA14 - Owczarek Szkocki - Pani Iwona Matuszewska
MAŁGOSIA 1 - jaka konkretnie rasa Cię intersuje ?

Termin przyjmowania zgłoszeń do 5 września, ale jak to zwykle bywa troszku go przedłużymy (dla tych zapominalskich).

Pozdrawiam
Marzena

Posted

Pani Iwona Matuszewska - sędzia międzynarodowy , kierownik grupy I (bez ON) w Poznaniu. Ludzie od PON-ów i Shelti bardzo Ją chcieli na swoje rasy, więc może nie jest taka zła. Poza tym bardzo miłą, kulturalna osoba z fachowym podejście do wystawców i psów.
Aczkoliwek decyzja o przyjeździe należy do Was.

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

Pani Iwona Matuszewska - sędzia międzynarodowy , kierownik grupy I (bez ON) w Poznaniu. Ludzie od PON-ów i Shelti bardzo Ją chcieli na swoje rasy, więc może nie jest taka zła. Poza tym bardzo miłą, kulturalna osoba z fachowym podejście do wystawców i psów.
Aczkoliwek decyzja o przyjeździe należy do Was.

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

MAŁGOSIA 1 - Ogar Polski - Pani Żivilie Poviliatiene
Gończy Polski - Pan Maciej Kozber
DOROTA - Cavalier King Charles Spaniel - Pan Zygmunt Jakubowski

JUSTI - konsultacje są przewidziane, ale z uwagi na okrojoną liczbę zaproszonych sędziów będzie to trochę trudne do zrealizowania.

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

Dziekuje za informacje o sedziach oceniajacych Ogary i GONCZE,... czyli nic sie nie zmienilo..znowu goncze polskie oceniac bedzie polski sedzia. Nic dziwnego ze GONCZE od wielu lat nie moga przebic sie do "rejestracji w FCI"., bo szczerze mowiac kiedy sedziowie zagraniczni maja sie z ta rasa zapoznac... skoro praktycznie.. jej nie sedziuja! Wiem ze sedziowie musza miec uprawnienia itd. ale problem zostaje problemem...... znowu bedzie gadanie... ze uklady, ukladziki, towarzystwo wzajemnej adoracji... i komu to potrzebne? Ale mimo wszystko bardzo dziekuje za informacje - jednak co firma to firma.

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):

JUSTI - konsultacje są przewidziane, ale z uwagi na okrojoną liczbę zaproszonych sędziów będzie to trochę trudne do zrealizowania.

Fajnie by było, aby się sędziowie przy rasach nie dublowali.

Posted

Pzwólcie,że wtrącę swoje 3 grosze.Bardzo Was proszę,przysyłajcie xero rodowodów ze zgłoszeniem!!!!!Czasami oczy mi wypadają na podłogę i nie mogę rozszyfrować co tam jest!A co dopiero Marzenka?!Potem są krzyki,pretensje.A już bez rejestracji nie macie co marzyć :lol:

Posted

DOROTA - King Charles Spaniel - Pan Zygmunt Jakubowski
BETY - Duży Japoński Pies - Pan Marek Grabkowski
JUSTI - na pewno nie będę się dublować, (tego zabrania regulamin), ponieważ nawet jeśli dublują się nazwiska sędziów (ty musicie nasz zrozumieć, że musimy zapraszać w większości sędzió, którzy oceniają więcej niż jedną grupą) to są Oni rozpisani na inne grupy.

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon

Posted

Na pewno legionowska krajówka znów będzie mieć największą frekwencję :wink: tak jak w ubiegłym roku :lol:

Tylko żeby było wiecej miejsca przy ringach, aby było gdzie się z psem podziać.

Posted

JUSTI - postaramy się, ale problemem jest murawa boiska, którą zawodnicy bronią przed nami własną piersią.
A wogóle to dziękuję w imieniu swoim i wszystkich, którzy naprawdę ciężko pracują, za ciepłe słowa o oddziale - to nas zgrzewa do walki o lepsze jutro - no trochę przesadziłam, ale wiecie o co mi chodzi !!!

Serdecznie pozdrawiam
Marzena

PS.
Tylko byłoby miło jakbyście w dniu wystawy choć się pokazali na oczy !!!!