Matuchowa Frajda Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Upsssssss ....no to zdj. było robione wczoraj rano.... i zasłony się odbiły w TV :lol: Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PATIszon napisał(a):Wyniki sa tu: http://www.the-kennel-club.org.uk/index.asp?newpage=crufts o wynikach to wcześniej już było ja potrzebuje gdzie można zdobyć wniosek na przyszłorocznego Crufta :lol: Quote
Bardotka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 jo-jo napisał(a):o wynikach to wcześniej już było ja potrzebuje gdzie można zdobyć wniosek na przyszłorocznego Crufta :lol: Hejki Jo-Jo - spodobał się pomysł jazdy na wystawkę?:cool3: Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bardotka napisał(a):Hejki Jo-Jo - spodobał się pomysł jazdy na wystawkę?:cool3: Dorotko tam czy ogólnie ? :lol: wiem ż en ie ma sensu tam jechać ale co mi tam zawsze wniosek można się postarać zdobyć 8):razz: Quote
Asta Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Czy ktos moze wie jak poszlo na młodym prezenterze Marcie Szymańskiej? Quote
Bardotka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko tam czy ogólnie ? :lol: wiem ż en ie ma sensu tam jechać ale co mi tam zawsze wniosek można się postarać zdobyć 8):razz: Ogólnie to chyba oczywiste:) A tam - to i ja mam kuszenie hi hi hi:cool3: Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bardotka napisał(a):Ogólnie to chyba oczywiste:) A tam - to i ja mam kuszenie hi hi hi:cool3: słyszałam że bardzo Ci sie "podobały" tamtejsze dogi :lol::lol::lol::lol: Jojek przynich to roizumiem pokraka? :lol: Quote
Bardotka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 jo-jo napisał(a):słyszałam że bardzo Ci sie "podobały" tamtejsze dogi :lol::lol::lol::lol: Jojek przynich to roizumiem pokraka? :lol: Nooo, śliczne tamtejsze były:crazyeye: Kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje:cool3: Quote
Recommended Posts