Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Temat na wesoło. Skojarzenie powstało po zobaczeniu tego zdjęcia. Jak basenji ( i inne pierwotne) odnoszą się do innych zwierząt: zdrówko Quote
Savannah Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 oj basenji nie wiem czy np. sh by pozwolił innemu pierwotnemu na bycie jego poduszka :lol: (czyt. baskowi :) ) No ale moje nie maja jeszcze takich doświadczen :) ale w przyszłosci hmm.// 8) Quote
Basenji Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Wiesz, ja jednak wierzę w wrodzony talent basków do ułatwiania sobie życia na wszelkie sposoby. Ale oczywiście, możnaby do sprawdzić doświadczalnie.... :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Basenji - nie widziałeś jeszcze (bo i skąd?) zdjęcia Buszi (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek) z wilczarzem. Postaram się przesłać je Agabass (ona je już widziała) i wtedy będziesz się chichotać... Savannah - poczekaj na opisane wyżej zdjęcie; też się uśmiejesz. :D Pzdr. Quote
Recommended Posts