Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='króliczek']My z Nobisem także w domku.Wróciliśmy zmęczeni ,ale bardzo zadowoleni .
Nobis z Brna przywiózł CAC,CACIB i BOB.Ukończył także INTERCHAMPIONAT !!!!

Spisaliście się na medal!!!! :lol: :lol: :lol: I puchar;) GRATULACJE!!!!

Posted

ksara napisał(a):
Zapomniałam dodać - tym CACIBem spełniliśmy warunki do ukończenia INTERA :)

Gratulacje!!!!!!!!!!!!Boksera masz pięknego - podziwiałam go z okien restauracji.:lol:
Spałyśmy w tym samym hotelu, ale jakoś nie znałam Cię wcześniej, a szkoda, bo kilku dogomaniaków tam było.

Posted

[quote name='króliczek']My z Nobisem także w domku.Wróciliśmy zmęczeni ,ale bardzo zadowoleni .
Nobis z Brna przywiózł CAC,CACIB i BOB.Ukończył także INTERCHAMPIONAT !!!!

GRATULACJE!!!
od akity, pamiętasz rozmawiałyśmy w ZK, byłam wtedy z Asiaczkiem

Posted

Donya-dzięki za gratulacje.Oczywiście ,że Cię pamiętam.:calus:
Ksara-my również bylismy w tym samym hotelu:cool3: ,i bardzo miło spędziliśmy sobotni wieczór.Towarzyszyła nam Kika z Anią i Bafisią.Szkoda ,że nie wiedzieliśmy ,że jeszcze jakiś DGM-aniak też tam jest.:shake:
Kika-dzięki za gratulacje :buzi: .Znależliśmy w Was naprawdę wspaniałych kompanów.Fajne z Was dziewuchy:cunao:
Do zobaczenie na następnej wystawie.

Dla wszystkich DGM-aniaków którzy wrócili z Brna -gratulacje

Posted

[quote name='króliczek']
Ksara-my również bylismy w tym samym hotelu:cool3: ,i bardzo miło spędziliśmy sobotni wieczór.Towarzyszyła nam Kika z Anią i Bafisią.Szkoda ,że nie wiedzieliśmy ,że jeszcze jakiś DGM-aniak też tam jest.:shake:
Kika-dzięki za gratulacje :buzi: .Znależliśmy w Was naprawdę wspaniałych kompanów.Fajne z Was dziewuchy:cunao:
Do zobaczenie na następnej wystawie.

:cunao:I tak właśnie:cunao: powinny:drink1:wyglądać :drink1:wyjazdy na wystawy :pepsi: i dogomaniackie spotkania;) ;) ;)

Posted

A teraz już poważniej : mam serię dobrych zdarzeń - dzisiaj przy mojej ulubionej 13-stce przyszedł list z FCI potwierdzający INTERA mojej suni!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ale posypały się piekne wyniki!!!

marcino1978
Króliczek
Maga18
Ksara

OGROMNIASTE GRATULACJE! Warto było jechać,
prawda?!

Kika - Ty tez załapiesz się na usciski: gratki za INTERA!!!
Pzdr.

Posted

SERDECZNE GRATULKI DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW!!!:multi:

Szczególnie dla naszej współtowarzyszki podróży, Króliczka:loveu: i współtowarzyszek sobotniego wieczoru (jakże miło spędzonego), Kiki i Ani:loveu: .

Nam tym razem się nie powiodło, nie możemy się niczym pochwalić, bywa i tak.:placz: Ale dzięki poznanym osobom i urokliwego sobotniego wieczoru, wyjazd i tak zaliczamy do udanych:lol: .

Dorotal! Cieszę się, że poznałyśmy się osobiście i oczywiście dla Ciebie również specjalne gratulki:loveu: !
Super jest to zdjęcie, jak nasz Chargerek z Króliczka Bulisiem "podrywają" jedną suczkę (rozmiarowo całkiem do nich podobną:eviltong: ).