sh_maniak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Trzymam mocno kciuki za jutro wystawiających, zamiatajcie ile się da:multi: Quote
Pearl Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie dziękuje, zobaczymy:cool3: A własnie zaczęło nieźle sypać...przynajmniej u mnie. Quote
sh_maniak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 U mnie nie pada :roll: czyli jest nadzieja :cool3: Quote
Noelani Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 u mnie tez nie sypie. Ale bardziej niz sniegu boje sie dziur w drogach :shake: Dzisiaj przejechalam sie kawalek droga E75- na wysokosci Huty Katowice MASAKRA. Dziury glebokie na 20-30 cm. Jesli tak jest do samego Cieszyna to ja dziekuje:shake: Quote
Pearl Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 sh_maniak napisał(a):U mnie nie pada :roll: czyli jest nadzieja :cool3: Noelani napisał(a):u mnie tez nie sypie A ja nigdy nie domyslałam się, ze moje miasto lezy na jakimś obszarze mikroklimatu:lol: Dojazd niestety zapowiada się nieciekawie. Quote
didula Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Życze wszystkim powodzenia.Oby były tylko 1 lokaty i Cacibki:eviltong: Uważajcie i jedzcie ostrożnie!!! Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ja poprosze jutro kogos o stawke husky:)) Quote
Mikołaj Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Polskie hodowle znów zaznaczyły swoją obecność :terazpol: STAFFORDSHIRE BULLTERRIER MISTER MAN MERY MARIATOS-CWC Res.CACIB wł.B.RÓŻAŃSKI hod."DYNASTIA BULLI";) :laola: MINIBULL SPIKE-ZWMŁ. BOB;) :laola: Serdeczne gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: Quote
sh_maniak Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gratulacje :multi: Ps: Jest juz topic o Brnie ;) Quote
sh_maniak Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nikogo jeszcze nie ma :crazyeye: Taka droga straszna :crazyeye: Quote
Noelani Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad: Gratulacje dla innych polskich pieskow, ktorym tez dobrze poszlo, ale niech wlasciciele chwala sie sami :) Droga byla beznadziejna, co jakis czas sniezylo, drogi bardzo sliskie i miejscami dziurawe no i niestety byl tego efekt w postaci busa w rowie i koszmarnego wypadku na trasie (cysterna zgniotla samochod osobowy na miazge, ktokolwiek w nim jechal na pewno nie przezyl :-( ). Quote
PSYLLA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Noelani napisał(a):Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad:. Noelani, wielkie brawa dla Nesi :lol: Przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) + sędziego. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Noelani - BRAWO!!! Piękny wynik. Jak odetchniesz, to poproszę o basenji (V grupa) + sędziego. Pzdr. Quote
Kika Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Noelani']Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad: Gratulacje dla innych polskich pieskow, ktorym tez dobrze poszlo, ale niech wlasciciele chwala sie sami :) Wierzyłam w Was !!!Gratulacje!!!!!!!!!!! Wróciłyśmy całe mimo faktycznie przykrej drogi.Ale co tam droga - jest CAC i CACIB oraz ukończony Championat Czech. Gratuluję wszystkim polskim psiakom i ich właścicielom. Quote
Musiałek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 I my bardzo GRATULUJEMY :multi: !!!!!!!!! a czy ktos moze napisac mi staweczke owczarkow australijskich??? a moze ktos zrobil zdjecia mlodym chlopakom - jak prosiłam ??? Quote
Pearl Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gratulacje dla zwycięzców. Ja wkońcu nie dojechałam :) Koniec końców nie żałuje, nadrobie w innym czasie:diabloti: Quote
sh_maniak Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Moja młoda syberianka wywalczyła CAC i Res.CACIB czym otworzyła sobie drogę do Championatu Czech :) Quote
Ela_i_Morfeusz Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Noelani']...wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: No nie Kasiu, Wy z Nesia to juz lepiej nigdzie wiecej nie jedzcie bo wszystko wygrywacie ;) Wielkie gratulacje !!! Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='sh_maniak']Moja młoda syberianka wywalczyła CAC i Res.CACIB czym otworzyła sobie drogę do Championatu Czech :) Pogratulować! Super wynik!!! Pzdr. Quote
Em-ka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Szczególnie gratuluję Maguni 18!!!!!! wspaniałe wyniki!!!!!!! jak wróci - na pewno się pochwali :) Quote
dorotal Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Vidor - CACJ, ukonczony ml. championat Czech :lol: Fellis - CACJ Quote
EwikB Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 dorotal napisał(a):Vidor - CACJ, ukonczony ml. championat Czech :lol: Fellis - CACJ Gratulacje, coraz bardziej się rozkręcacie:lol: Mogę prosić o stawke lhasa pozdrawiam Ewa Quote
króliczek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 My z Nobisem także w domku.Wróciliśmy zmęczeni ,ale bardzo zadowoleni . Nobis z Brna przywiózł CAC,CACIB i BOB.Ukończył także INTERCHAMPIONAT !!!! Quote
Recommended Posts