Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie tez nie sypie.
Ale bardziej niz sniegu boje sie dziur w drogach :shake:
Dzisiaj przejechalam sie kawalek droga E75- na wysokosci Huty Katowice MASAKRA. Dziury glebokie na 20-30 cm. Jesli tak jest do samego Cieszyna to ja dziekuje:shake:

Posted

sh_maniak napisał(a):
U mnie nie pada :roll: czyli jest nadzieja :cool3:

Noelani napisał(a):
u mnie tez nie sypie
A ja nigdy nie domyslałam się, ze moje miasto lezy na jakimś obszarze mikroklimatu:lol:

Dojazd niestety zapowiada się nieciekawie.

Posted

Polskie hodowle znów zaznaczyły swoją obecność :terazpol:
STAFFORDSHIRE BULLTERRIER
MISTER MAN MERY MARIATOS-CWC Res.CACIB wł.B.RÓŻAŃSKI hod."DYNASTIA BULLI";) :laola:
MINIBULL
SPIKE-ZWMŁ. BOB;) :laola:
Serdeczne gratulacje:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad:
Gratulacje dla innych polskich pieskow, ktorym tez dobrze poszlo, ale niech wlasciciele chwala sie sami :)

Droga byla beznadziejna, co jakis czas sniezylo, drogi bardzo sliskie i miejscami dziurawe no i niestety byl tego efekt w postaci busa w rowie i koszmarnego wypadku na trasie (cysterna zgniotla samochod osobowy na miazge, ktokolwiek w nim jechal na pewno nie przezyl :-( ).

Posted

Noelani napisał(a):
Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad:.

Noelani, wielkie brawa dla Nesi :lol: Przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) + sędziego.

Posted

[quote name='Noelani']Na stawki juz pewnie za pozno, wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi: Na grupie przeszla do finalowej 10, ale miejsca na podium juz dla niej nie wystarczylo :mad:
Gratulacje dla innych polskich pieskow, ktorym tez dobrze poszlo, ale niech wlasciciele chwala sie sami :)

Wierzyłam w Was !!!Gratulacje!!!!!!!!!!!

Wróciłyśmy całe mimo faktycznie przykrej drogi.Ale co tam droga - jest CAC i CACIB oraz ukończony Championat Czech.

Gratuluję wszystkim polskim psiakom i ich właścicielom.

Posted

[quote name='Noelani']...wiec tylko sie pochwale ze moja Nesia wrocila z CAC, CACiB i BOB, co cieszy tym bardziej ze collie krotkowlosych bylo 13, z czego dwie konkurentki w klasie:multi:
No nie Kasiu, Wy z Nesia to juz lepiej nigdzie wiecej nie jedzcie bo wszystko wygrywacie ;)

Wielkie gratulacje !!!

Posted

dorotal napisał(a):
Vidor - CACJ, ukonczony ml. championat Czech :lol:
Fellis - CACJ

Gratulacje, coraz bardziej się rozkręcacie:lol:
Mogę prosić o stawke lhasa
pozdrawiam Ewa