Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tylko że mój Blusik będzie najmłodszy w stawce i przy najstarszym będzie wyglądał jak nieopierzony kurczak na długich nogach :lol:
Chyba bedziemy musieli z czechami poczekać aż masy nabierzemy i futra, tak myslę może od czerwca, lipca :lol:

Może i troche konkurencji się wykruszy do tego czasu :lol:

Dziewczyny naprawde prosze o jedną fotkę chłopców z młodziezy. PROSZĘĘĘĘĘĘĘ !!! :lol: i z góry dziekuję

Posted

laski tylko sprawdzcie czy Wam sie sedzia nie zmienil. W II FCI kto inny byl jakies 2 tyg. tem (czyli przed koncem terminu zglaszania) a co innego teraz znajdziecie w rozposce na ringah:angryy:

Posted

[quote name='króliczek']A mnie cholera zaskoczyli zmianą sędziego:crazyeye: To ,że sharpków szt 15 -to było raczej do przewidzenia;)
Dzięki Dorotal z link:lol:
Króliczku, widzę, że masz zmieniony avatarek!
Cudowności!

Czy takie zmiany sędziów przed wystawą to jest norma na wystawach czeskich?
Pzdr.

Posted

Marta powinnas na banka dostać potwerdzenie. Ja wystawiałam Brnie kilka raz i zawsze dostawalam, nawet w piatek przed wystawa. A może ktos wie ile sie teraz płaci na wystawie za 1 psa? 50 euro??

Posted

Mnie też zaskoczyli zmianą sędziego. Stawka bardzo duża, ale tego to się akurat spodziewaliśmy.

Czy ktoś był może sędziowany przez P. Gajewskiego na obczyźnie? Proszę, napiszcie jeśli macie jakieś wieści!

Posted

superancko:)) Maga jak bede miala czas to tam wpadne do Ciebie pod ring pokibicowac;d a kto sedziuje grzywacze w Brnie;)) Musisz powtorzyc sukces Kc sprzed 2 lat;]jak zgarnelysmy Caciba;) nie ma co..Polska musi wrocic z czyms;d

Posted

hmm znalazłam Jancik Leos...hmm gdyby Kucera to on daje db i bdb za wzrost nie lubi wysokich psow. Mi kiedys chcial dac bdb ale sie wykłóciłam z nim:p i dzieki niemu rok pozniej skonczylam Intera:] Teraz sam przychodzi i sie mi kłania;]

Posted

[quote name='Elitesse']uwaga ! szukam osoby ktora moglaby mi w czeskiej aptece wykupic lekarstwa dla mojego taty bo w Polce sa niestety niedostepne :(

kiedys chcialem kupic w Czechach w aptece tez jeden preparat i nie znalazlem ani jednej apteki otwartej w niedziele :roll:

Posted

Mam pytanie do DGM-niaków dotyczące noclegu.Potrzebuję namiar na pensjonat vel motel vel prywatną kwaterę w okolicach Brna lub samym Brnie.Jeszcze nic nie mamy zarezewowanego a wyjazd już za tydzień:cool1::smhair2:

Posted

[quote name='króliczek']Mam pytanie do DGM-niaków dotyczące noclegu.Potrzebuję namiar na pensjonat vel motel vel prywatną kwaterę w okolicach Brna lub samym Brnie.Jeszcze nic nie mamy zarezewowanego a wyjazd już za tydzień:cool1::smhair2:

króliczku prosisz i masz natychmiast - sama rezerwowałam tam nocleg - 10 min. od wystawy.Można dzwoni rozumieją po polsku też.

Zajrzyj na naszą stronkę - jest całkiem nowa

Posted

Dziękuję Mireczko:calus:
Twoja pomoc już w kilku przypadkach stała się nieoceniona.Jeszcze raz dziękuję:sweetCyb:
Skorzystałam z zaproszenia i odwiedziłam stronę .Bardzo ładnie.:loveu: Widzę duuuże zmiany nie tylko na stronie ale i w planach...powodzenia i dobrego wyboru zięcia życzę .;)