UTAAP Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dorotal, a nie wiecz czy te same oplaty dotycza tez INTERRA? Quote
sh_maniak Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Mysle, że Interra będzie taniej :wink: Quote
dorotal Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Nie pytalam. Tez mysle ze bedzie taniej bo czesi placa 650 KCZ za CACIB a za klubowki, w tym INTERRA 450 KCZ Quote
UTAAP Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 OK. A jeszcze takie pytanko - co oznaczaja skroty: CKS, CMKJ ? Na stronie czeskiego zwiazku, tam gdzie spis wystaw miedzynarodowych na 2006, sa takie skroty przy terminach wystaw, a na stronie Brna jako miedzynarodowe wymienione sa tylko te ze skrotem KJ CR. Troche sie w tym pogubilam - oni maja kilka zwiazkow, czy jak? Quote
Kika Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Tak tam sš dwa zwiazki. A co do opłat - zdarzyło mi się w Ostrawie , że płaciłam w koronach a nie w euro. Quote
UTAAP Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A czy za te wystawy, jak sie zglosi w 1 terminie, to mozna zaplacic na wystawie tak jak za ten termin, czy oplaty obowiazuja tylko jak sie wplaci kaske w terminie? Quote
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Jezeli chodzi o opaty i terminy, to jest to dokładnie tak samo jak u nas :wink: Quote
Noelani Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hmm.. wlasnie sie zastanawiam czy nie jechac. Sedzia mi pasuje, odleglosc calkiem znosna.. Jesli sie zdecyduje to pewnie bede miala miejsce na jednej osoby i jednego psa w samochodzie (ze Slaska) gdyby ktos byl zainteresowany :) Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 I AM BACK!!!!:multi: po dlugich problemach najpierw z netem, potem z kompem, nareszcie jestem na dgm :mdrmed: Kasiu - ja planuje jechac do Brna :great: Tyle ze myslalam zeby pojechac pociagiem ( biore tylko Trufle ) bo w niedziele musze byc w Bydgoszczy gdzie ma dojechac reszta psow. No ale gdybys miala jeszcze to miejsce to......( aaaaa no i jezeli jeszcze Ci za bardzo nie zaszlam za skore...:great: p.s. Widze ze Nesia juz z Kiryskiem! Quote
Noelani Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jeszcze tak bardzo nie zaszlas :baddevil: Ja do Bydgoszczy nie jade ( z reszta Ty najlepiej wiesz ze jestem jednodniowodystansowiec :HUT012: ) wiec musialabys pokombinowac jak tam pozniej dotrzec :great: A Nesia z Kiryskiem ktory nieustannie przypomina jej kto tu rzadzi:evilbat: Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Noelani napisał(a): Ja do Bydgoszczy nie jade ( z reszta Ty najlepiej wiesz ze jestem jednodniowodystansowiec :HUT012: ) wiec musialabys pokombinowac jak tam pozniej dotrzec :great: ehhh co to dla mnie 8) W tamtym roku znajomi dali radę - to co, ja nie dam?:baddevil: :grins: Quote
nikit1 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A czy ktos wie jak jest po "ichniemu" golden retriever?:-D Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Domyslam sie ze ZLATY RETRIVER Quote
nikit1 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 truflaistrucel napisał(a):Domyslam sie ze ZLATY RETRIVER a moze to wlasnie labrador? jest cos takiego jak Ostatní retrívři... Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 "zlaty" to złoty, a "ostatni" to pozostałe. Quote
PALATINA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hej, Mam wielka prośbe, czy ktos nie mógłby mi kupic w Czechach kagańca dla PONa (rozmiarowo może byc na sznaucera sredniego, softa, foxa itd)? Baaardzooo łaaadnieee proooszęęę.......... Zależy mi na takim metalowym, srebrnym, coby psiak mógł w tym szczekać: http://shop.chopo.cz/inshop/shop.asp Wiem, że w PL Maszer sprzedaje takie kagańce, ale są dostepne tylko dla duzych psów :( . Mam w domu taki kaganiec robiony na dalmatyńczyka, samca i moja suka PONa w nim chodzi, ale gdyby był mniejszy, byłby o niebo lepszy. Czy to byłby problem, żeby ktos się rozejrzał na wystawie i ewentualnie mi kupił i przesłał pocztą??? Quote
Noelani Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 sh_maniak napisał(a):nasze zgłoszenie poszło :p Wyslalas poczta czy mailem? Na jaki adres? Quote
sh_maniak Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 poczta wysłałam, na tą ich skrzynka pocztową Quote
Noelani Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 No ale na ktora :) Bo ja na ich stronie widze kilka roznych adresow i nie wiem ktory jest do czego :( Quote
Noelani Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 maga18 napisał(a):a ma ktos Brnowskie zgloszenie???? No wlasnie, ma ktos?:roll: Quote
sh_maniak Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 flashka-g napisał(a):i ja sie z Hasiorkiem wybieram:)) Troche tych husiorków będzie :p Z jakimi sie wbierasz? Quote
Recommended Posts