Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK. A jeszcze takie pytanko - co oznaczaja skroty: CKS, CMKJ ? Na stronie czeskiego zwiazku, tam gdzie spis wystaw miedzynarodowych na 2006, sa takie skroty przy terminach wystaw, a na stronie Brna jako miedzynarodowe wymienione sa tylko te ze skrotem KJ CR. Troche sie w tym pogubilam - oni maja kilka zwiazkow, czy jak?

Posted

A czy za te wystawy, jak sie zglosi w 1 terminie, to mozna zaplacic na wystawie tak jak za ten termin, czy oplaty obowiazuja tylko jak sie wplaci kaske w terminie?

• 3 weeks later...
Posted

Hmm.. wlasnie sie zastanawiam czy nie jechac.
Sedzia mi pasuje, odleglosc calkiem znosna..
Jesli sie zdecyduje to pewnie bede miala miejsce na jednej osoby i jednego psa w samochodzie (ze Slaska) gdyby ktos byl zainteresowany :)

Posted

I AM BACK!!!!:multi:

po dlugich problemach najpierw z netem, potem z kompem, nareszcie jestem na dgm :mdrmed:

Kasiu - ja planuje jechac do Brna :great: Tyle ze myslalam zeby pojechac pociagiem ( biore tylko Trufle ) bo w niedziele musze byc w Bydgoszczy gdzie ma dojechac reszta psow. No ale gdybys miala jeszcze to miejsce to......( aaaaa no i jezeli jeszcze Ci za bardzo nie zaszlam za skore...:great:

p.s. Widze ze Nesia juz z Kiryskiem!

Posted

Jeszcze tak bardzo nie zaszlas :baddevil:
Ja do Bydgoszczy nie jade ( z reszta Ty najlepiej wiesz ze jestem jednodniowodystansowiec :HUT012: ) wiec musialabys pokombinowac jak tam pozniej dotrzec :great:

A Nesia z Kiryskiem ktory nieustannie przypomina jej kto tu rzadzi:evilbat:

Posted

Noelani napisał(a):

Ja do Bydgoszczy nie jade ( z reszta Ty najlepiej wiesz ze jestem jednodniowodystansowiec :HUT012: ) wiec musialabys pokombinowac jak tam pozniej dotrzec :great:

ehhh co to dla mnie 8)
W tamtym roku znajomi dali radę - to co, ja nie dam?:baddevil: :grins:

Posted

Hej,
Mam wielka prośbe, czy ktos nie mógłby mi kupic w Czechach kagańca dla PONa (rozmiarowo może byc na sznaucera sredniego, softa, foxa itd)? Baaardzooo łaaadnieee proooszęęę..........
Zależy mi na takim metalowym, srebrnym, coby psiak mógł w tym szczekać:
http://shop.chopo.cz/inshop/shop.asp

Wiem, że w PL Maszer sprzedaje takie kagańce, ale są dostepne tylko dla duzych psów :( .
Mam w domu taki kaganiec robiony na dalmatyńczyka, samca i moja suka PONa w nim chodzi, ale gdyby był mniejszy, byłby o niebo lepszy.

Czy to byłby problem, żeby ktos się rozejrzał na wystawie i ewentualnie mi kupił i przesłał pocztą???