bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Santy napisał(a):Bardzo poproszę :modla: o stawkę pudli miniaturowych czarnych,białych i brązowych ( caniche nain noir,blanc,marron lub po czesku pudel trapaslici cierny,biely,hnedy) . Na pewno nie było ich dużo.:p Oczywiście gratuluję sukcesów polskiej ekipie.:cool2: Pudel biały: PSY: kl. otwarta: KASPERMY MYSTERY VEROPA SUKI: kl.młodzieży: LI-LI BLANCHE Z ANACAPRI kl.otwarta: CARLA STARLIT SILVER PARADISE KEYKO BLANCHE Z ANACAPRI Pudel czarny: PSY: kl.szczeniąt: ELSON ROMY`S CHOCO kl. młodzieży CLARK DIAMANTOVE OKO kl. poś. AIRY ARABESKA PICASSO OVERNIGHT PAI kl. cham. HAPPY BOY OD PIASTOVSKE VEZE SUKI: kl.mł. JACQUELINE BOHEMIA TIMOTHY YUDITH BLACK ELAICOR kl.poś. AIRY ARABESKA PARTY ALL THE NIGHT JCH, HAYDE`S FANTASY LADY PESSET JUSTINE STAR NAKY Pudel brązowy: PSY: kl.cham. SAHNEBUBCHEN VON ZIETHNERECK SUKI: kl. otw. AIMEEZE ZLINSKE VYHLIDKY Quote
Santy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Bongobongo,serdecznie Ci dziękuję. :Rose: Quote
bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 To ja dziękuję, już dawno nie dostałam takiego bukietu....:lol: Quote
Santy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 bongobongo napisał(a):To ja dziękuję, już dawno nie dostałam takiego bukietu....:lol: Prawda,że cudny...? ;) Jak dobrze poniuchasz to poczujesz jego zapach...:lol: :lol: :lol: Quote
bongobongo Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Był jeden! Suka w kl. pośredniej: DOLINA Z DORCZEZA REGI (tak mam w katalogu, może powinno być z Dorzecza???) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dorotal napisał(a):sedzia Ludmila Pavlikova(CZ) Psy otwarta ADDIS OD NEHVIZDSKE STUDANKY ARMIN Z VANDERLINDU BALU KRUMLOS BONGO Z MIKULOVIC champion AGER Z TICHA BANTU ARGO OWANDO MABU STRAZNIK LASU suki szczeniaki CETINGA OWANDO CITULI OWANDO mlodziez FEDORA Z TICHA BANTU posrednia AIMEE FERANGI otwarta ATTILA BUFUMBIRO champion ABONY Z TICHA BANTU veteran ANNABEL MAXE SIBERA Bardzo dziękuję. Pzdr. Quote
Recommended Posts