PARSONRK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wojenka napisał(a):Ceny wpisowego idą w górę... :cry: To znaczy ?? :-? Quote
martynkao Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dzis rozmawialam z K. Miklinska i dowiedzialam sie ze czas na ringu glownym mamy do 13 :evil: :o tragedia.... :( wiec przy ilosci psow okolo75...bedzie cezko...takze jesli ktos bedzie mial detke pewnie bedzie musial zejs....strasznie duzo czasu swoja droga przeznaczyli na zaowdy....wrr... :roll: Quote
Ania i Salma Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Mam tylko nadzieje ze te zawody nie okaza sie jednym wielkim niewypałem :-? Bo w końcu wydać 60 zł na cos takiego to troche duzo ...... Quote
PARSONRK Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 martynkao napisał(a):Dzis rozmawialam z K. Miklinska i dowiedzialam sie ze czas na ringu glownym mamy do 13 Jak dla mnie super :wink: Wystawiam 13:20 :wink: :lol: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 co to znaczy ze wpisowe ida w gore? czy to jest pewne? czy to znaczy ze bedzie kosztowac 80zl? Quote
PARSONRK Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 betty_labrador napisał(a):co to znaczy ze wpisowe ida w gore? czy to jest pewne? czy to znaczy ze bedzie kosztowac 80zl? No właśnie. Może poda ktoś już w 100% sprawdzone informacje na temat: 1) Ile dokładnie kosztuje wpisowe ? 2) W końcu o której jest przyjmowanie zawodników,a o której zaczynają się zawody ? :wink: :roll: Quote
Wojenka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Chodzilo mi o to,że z roku na rok ceny wpisowego rosną...Jeszcze niedawno bylo 50zl... :cry: Jeżeli tyle się płaci,to powinny być komfortowe warunki,np.godziny rozpoczęcia... Quote
AMIŚKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Autor Wiadomość Wojenka Wysłany: 31 Paź, 2005 - 17:50 -------------------------------------------------------------------------------- Chodzilo mi o to,że z roku na rok ceny wpisowego rosną...Jeszcze niedawno bylo 50zl... Jeżeli tyle się płaci,to powinny być komfortowe warunki,np.godziny rozpoczęcia... ZGADZAM SIĘ.SZCZEGÓLNIE JEŚLI CHODZI O GODZINĘ,PRZECIEŻ TO LISTOPAD A NIEKTÓRZY Z NAS MAJĄ NAPRAWDĘ DALEKO. -------------------------------------------------------------------------------- betty_labrador napisał: co to znaczy ze wpisowe ida w gore? czy to jest pewne? czy to znaczy ze bedzie kosztowac 80zl? No właśnie. Może poda ktoś już w 100% sprawdzone informacje na temat: 1) Ile dokładnie kosztuje wpisowe ? 2) W końcu o której jest przyjmowanie zawodników,a o której zaczynają się zawody ? betty_labrador Wysłany: 31 Paź, 2005 - 14:18 -------------------------------------------------------------------------------- co to znaczy ze wpisowe ida w gore? czy to jest pewne? czy to znaczy ze bedzie kosztowac 80zl? PARSONRK Wysłany: 31 Paź, 2005 - 13:52 -------------------------------------------------------------------------------- martynkao napisał: Dzis rozmawialam z K. Miklinska i dowiedzialam sie ze czas na ringu glownym mamy do 13 Jak dla mnie super Wystawiam 13:20 Ania i Salma Wysłany: 31 Paź, 2005 - 11:07 -------------------------------------------------------------------------------- Mam tylko nadzieje ze te zawody nie okaza sie jednym wielkim niewypałem Bo w końcu wydać 60 zł na cos takiego to troche duzo ...... martynkao Wysłany: 31 Paź, 2005 - 00:10 -------------------------------------------------------------------------------- Dzis rozmawialam z K. Miklinska i dowiedzialam sie ze czas na ringu glownym mamy do 13 tragedia.... wiec przy ilosci psow okolo75...bedzie cezko...takze jesli ktos bedzie mial detke pewnie bedzie musial zejs....strasznie duzo czasu swoja droga przeznaczyli na zaowdy....wrr... PARSONRK Wysłany: 29 Paź, 2005 - 14:35 -------------------------------------------------------------------------------- Wojenka napisał: Ceny wpisowego idą w górę... To znaczy ?? Wojenka Wysłany: 29 Paź, 2005 - 12:48 -------------------------------------------------------------------------------- Ceny wpisowego idą w górę... niuka Wysłany: 28 Paź, 2005 - 22:26 -------------------------------------------------------------------------------- nie wiem - na oficjalne zawody nigdy sie jeszcze nie spoznilam :] AMIŚKA Wysłany: 28 Paź, 2005 - 22:07 -------------------------------------------------------------------------------- ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej to co ,to można się troszeczkę spóżnić;bo przecież na drodze może być różnie. niuka Wysłany: 28 Paź, 2005 - 20:29 -------------------------------------------------------------------------------- ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej a startowe: 60zl - jak za jeden dzien betty_labrador Wysłany: 28 Paź, 2005 - 19:36 -------------------------------------------------------------------------------- ale wiesz, na 80 skaczacych psow, to moze byc za malo czasu, moze oni tak to wyliczyli? a ile startowe w koncu? 60 czy 80zl? Ania i Salma Wysłany: 28 Paź, 2005 - 19:27 -------------------------------------------------------------------------------- To i tak ekstrema betty_labrador Wysłany: 28 Paź, 2005 - 19:24 -------------------------------------------------------------------------------- najnowsze info :] podobno przyjmowanie psow od 7, a poczatek przebiegow 7.30-8.00 Wojenka Wysłany: 28 Paź, 2005 - 18:25 -------------------------------------------------------------------------------- Czy ten jamnik to Kenia? http://www.russ.pl/psie_sporty/agility/17.jpg PNphpBB2 © 2003-2004 Quote
AMIŚKA Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 :oops: :oops: :oops: TAK TO JEST JAK SIĘ WSZYSTKIEGO NE UMIE!!! :oops: :oops: :oops: Quote
PARSONRK Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 AMIŚKA napisał(a)::oops: :oops: :oops: TAK TO JEST JAK SIĘ WSZYSTKIEGO NE UMIE!!! :oops: :oops: :oops: Oj Bożenka zamieszałaś :lol: Quote
Ania i Salma Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Chciałabym sie w koncu na 100% dowiedzieć, czy zawody naprawdę zaczynają sie o 7.30 Ciągle wierzę ze ta godzina to wypadek przy pracy i coś jeszcze się zmieni :lol: Quote
OlaAB Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 no to mamy listę zawodników www.naszezwierzaki.com/zawody/Lista.doc DATA: 06-11-2005 MIEJSCE: MIĘDZYNARODOWE TARGI POZNAŃSKIE, PAWILON 3A SĘDZIA ZAWODÓW: MIKCHAIL KIRILOV, ROSJA ORGANIZATOR: GKSP ZKWP; ZKWP O/POZNAŃ SPONSOR ZAWODÓW: FIRMA PEDIGREE OPŁATA STARTOWA: 60,00 PLN ZA KAŻDEGO PSA PŁATNOŚĆ: PRZELEWEM-KONTO ZKWP O/POZNAŃ BZ WBK SA III O/POZNAŃ 49 1090 1359 0000 0000 3501 8426 Z DOPISKIEM AGILITY W DNIU ZAWODÓW W KASIE GOTÓWKĄ – PAWILON 15B, KASA CZYNNA OD GODZ. 7.00 RPOGRAM ZAWODÓW: 7:00 – 7:45 – PRZYJMOWANIE ZAWODNIKÓW, WYDAWANIE NUMERÓW STARTOWYCH 8:00 – 13:30 – STARTY ZAWODNIKÓW KATEGORIE A1, A2, A2 MISTRZOSTWA POLSKI AGILITY – OPEN AGILITY, OPEN JUMPING 14:30 – OGŁOSZENIE WYNIKÓW I WRĘCZENIE NAGRÓD DLA ZWYCIĘZCÓW NA RINGU GŁÓWNYM WSTEP WOLNY DLA ZAWODNIKÓW Z PSAMI: OD STRONY UL. ŚNIADECKICH WŁAŚCICIELI WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH PSÓW PRZY WEJŚCIU NA TEREN WYSTAWY OBOWIĄZUJE POSIADANIE KSIĄŻECZKI ZDROWIA PSA Z AKTUALNYM ZAŚWIADCZENIEM O SZCZEPIENIU PRZECIWKO WŚCIEKLIŹNIE ORAZ ZAŚWIADCZENIA WETERYNARYJNEGO Quote
Ania i Salma Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Na zaswiadczenie weterynaryjne jest juz troche za poźno, bo wet przyjmuje u nas tylko do 12.00 :-? Paszport nie wystarczy? Quote
Viz Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Witajcie :) Ja tez bede na zawodach, co prawda nie startuje (jeszce nie ten poziom, zeby wybierac sie na zawody) ;) Widze, ze sporo osob sie wybiera :) Ja ogolnie zaczelam niedawno (mialam 4 lekcje ;)) trenowac agility, ale Teddy idzie jak burza :lol: Wracajac do Poznania to moglabym dowiedziec kto jakiego psiaka ma, zeby ewentualnie sie zapoznac :) Ja bede z jamniczkiem :) Co prawda nie z tym co trenuje, ale innym ;) Quote
Ania i Salma Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Ja chyba nie muszę mowić z czym bede - oczywiście z łaciatą :D A co z tymi zaświadczeniami od weta? Quote
PATIszon Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ania i Salma napisał(a): A co z tymi zaświadczeniami od weta? Ja nie mam. Mam zamiar wejsc na paszport z aktualnym szczepieniem :niewiem: Quote
Ludek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Do tej pory w potwierdzeniu na każdą wystawę, stało jak byk, że chcą zaświadczenie, ale jeszcze nigdy mi nie sprawdzali. Zawsze wchodzę na książeczkę zdrowia. Quote
Ania i Salma Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Ja też spróbuje wejść na paszport :wink: Mam nadzieję ze nie bedzie problemow...... Quote
CHI Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Ola&A&B']no to mamy listę zawodników www.naszezwierzaki.com/zawody/Lista.doc Na liście jest "drobna zmiana" :wink: Zainteresowałam się wczoraj brakiem potwierdzenia i okazało się, że zgłoszenie wysłałam na jakiegoś prehistorycznego maila... ale ponieważ Marzena Domińczak z ' Celtics diviana comedia zrezygnowała to zostałam zapisana zamiast niej, a moja bokserka Ja Pantera czyli Fuficzka "robi za" border collie.... :D (one są na liście, ale startujemy już jako my :wink: ) Do bordera Fufu dużoooo brakuje (zwłaszcza szybkości) ale za to tak jak border ma ogon!! Co do zaświadczenia ja zawsze biorę od zaprzjaźnionego weta w zamian za dodrukowywanie czystych zaświadczeń... A biorę nie dlatego że "jestem taka porządnicka" tylko dlatego, że zabieram zawsze jednego lub więcej kundla, który nie jest zgłoszony i muszę mieć "argument do dyskusji" :wink: Trzymajcie kciuki, żebyśmy dojechały, bo jeszcze mam odwiedzić mechanika... Do zobaczenia, ale godzina faktycznie jest lekko chora, czy ktoś mieszka po drodze do Poznania od strony Leszna i ma placyk przed domem gdzie można się zdrzemnąć? Bo może wyjadę dziś i po drodze będe nocować. Bo jak mam wyjechać o 2-giej... Pozdrawiam CHI Quote
Ania i Salma Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 A to zaświadczenie weterynaryjne, to chodzi o takie od powiatowego weta czy takie zwykle o stanie zdrowiam ktore mozna załatwić u "normalnego" weta? Quote
BeataG Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Takie zwykłe, każdy wet może to wystawić. Quote
Kalunia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Powiedzcie mi, na agillity wchodzi sie osobno niz na wystawe (chodzi mi o bilet) i czy kazdy moze wejsc? Chetnie popatrze sobie "co mnie czeka" wybieram sie i wybieram do agillitowania :oops: Quote
Tora Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 oglądałam agility... super było ;) szkoda, że mój pies tak nie umie skakać :lol: Quote
Wojenka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Z niecierpliwością czekamy na wyniki!!!Czy ktoś może juz coś powiedzieć? Wy tam szalejecie,a my siedzimy w czterech ścianach z cieczkami :evil: :evilbat: ... Quote
Recommended Posts