PATIszon Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 AMIŚKA napisał(a):Bardzo proszę o informacje;-od której godziny zaczynają się zawody agility,jak bede wystawiać psiurę i w tym samym czasie bedę miała zawody to jak mam to zgrać ;w której hali beda odbywać się zaawody??? Zawody zazwyczaj zaczynaja sie od 9 przyjeciem zawodnikow. Pierwsze przebiegi startuja kolo 10.00. Najlepiej by bylo, jakbys gdzies miala wtyke, ktora da Ci zynk telefonicznie, ze jestes potrzebna na ringu. Quote
AMIŚKA Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ale interesuje mnie nr hali ja wystawiam swojego psiura w 5 hali . :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 W zeszlym roku byly w tej samej co ring glowny. Quote
LALUNA Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Zawody zazwyczaj zaczynaja sie od 9 przyjeciem zawodnikow. Pierwsze przebiegi startuja kolo 10.00. W Poznaniu zaczynaja sie zawsze szybciej, aby szybko zwolnic ring główny. Wiec albo o 8 albo o 9 już na torze zapoznawanie z torem Quote
AMIŚKA Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 a której hali chodzi o numer jest ring główny ??? :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
Musiałek Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 No to super! Czyli tak: za dziesiec dni zdjecie szwow, tak? No...to w Poznaniu sie widzimy? Patiszon, no niestety nas w Poznaniu nie będzie, klasa medium bedzie miała mniejsza konkurencje :D Ale na przyszły sezon przygotujemy się podwójnie i Ares i Blue :)) :wink: Quote
Elka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 dowiedziałam się właśnie, że zawody zaczną sie pewnie o 7.00. Mam pytanko! Szukam transportu dla 3 osób z Warszawy albo noclegu z soboty na niedzielę. Czy ktoś mógłby mi pomóc?? Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Elka napisał(a):dowiedziałam się właśnie, że zawody zaczną sie pewnie o 7.00. ?? Lomatko i corko! Toz to noc czarna!! :roll: Quote
Ajrisz Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 dowiedziałam się właśnie, że zawody zaczną sie pewnie o 7.00 Poglupieli czy jak?! Eh, no to sobie zawody obejrzalam... i zdjecia porobilam!!! :evil: Blah! Quote
Ania i Salma Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Jak to o 7.00 :o To o której muszę wyjechać z Wrocławia????? Ale czego sie nie robi aby spotkać znajomych :wink: Quote
Rauni Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ajrisz, spokojnie, zaczną o 7 (to znaczy mam nadzieję, że oznacza to początek przyjmowania zawodników, a nie początek biegu, bo inaczej będę się zabijać o przeszkody... ciężko się trochę biega z zamkniętymi oczyma....), ale skończą chyba trochę później, więc może zdążysz z tymi fotkami? Quote
Sajko Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h :-? Quote
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Sajko napisał(a)::o Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h :-? Przynajmniej jeden problem Ci odpadnie :lol: . Quote
Elka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Takie info odnośnie godziny otrzymałam wczoraj od Agaty Kordos... Quote
Ajrisz Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ajrisz, spokojnie, zaczną o 7 (to znaczy mam nadzieję, że oznacza to początek przyjmowania zawodników, a nie początek biegu, bo inaczej będę się zabijać o przeszkody... ciężko się trochę biega z zamkniętymi oczyma....), ale skończą chyba trochę później, więc może zdążysz z tymi fotkami? Taaa... tylko, ze ja musze jeszcze zrobic odpowiednia dokumentacje fotograficzna z ringu border collie, a jestem przekonana, ze ring BC, od ringu glownego bedzie oddalony, o ho ho! No, ale coz... moze sie uda! ;-) Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h No ba! Termosik, kawa, gazetka, jakies krzeslo skladane i czesc. ;-) Quote
Sajko Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dzięki dziewczyny, od razu humor mi się poprawił :-? ja to jeszcze ja, ale jak mój model będzie wyglądał po nieprzespanej nocy 8) Quote
CHI Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Orzesz..... Kiedy będzie coś wiadomo na pewno??? Bp atmosfera robi sie ciut nerwowa... na 7 do Poznania.... To ja chyba będę nocować w trasie... bo wyjazd z za Jeleniej G. o 2-giej to bez sensu... Ech my chyba jesteśmy "normalni inaczej" :wink: Pozdrawiam CHI Quote
PARSONRK Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 No właśnie właśnie. Mam nadzieję, że zawody zaczną się o ludzkiej godzinie, a od 7 :o przyjmują zawodników :wink: Bo inaczej to będą zawody lekko "senne" :lol: :wink: Quote
Wojenka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Czy ten jamnik to Kenia? http://www.russ.pl/psie_sporty/agility/17.jpg Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 najnowsze info :] podobno przyjmowanie psow od 7, a poczatek przebiegow 7.30-8.00 Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ale wiesz, na 80 skaczacych psow, to moze byc za malo czasu, moze oni tak to wyliczyli? a ile startowe w koncu? 60 czy 80zl? Quote
niuka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej ;) a startowe: 60zl - jak za jeden dzien Quote
AMIŚKA Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej to co ,to można się troszeczkę spóżnić;bo przecież na drodze może być różnie. :fadein: :fadein: :fadein: Quote
niuka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 nie wiem - na oficjalne zawody nigdy sie jeszcze nie spoznilam :] Quote
Recommended Posts