Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Bardzo proszę o informacje;-od której godziny zaczynają się zawody agility,jak bede wystawiać psiurę i w tym samym czasie bedę miała zawody to jak mam to zgrać ;w której hali beda odbywać się zaawody???

Zawody zazwyczaj zaczynaja sie od 9 przyjeciem zawodnikow. Pierwsze przebiegi startuja kolo 10.00.
Najlepiej by bylo, jakbys gdzies miala wtyke, ktora da Ci zynk telefonicznie, ze jestes potrzebna na ringu.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawody zazwyczaj zaczynaja sie od 9 przyjeciem zawodnikow. Pierwsze przebiegi startuja kolo 10.00.

W Poznaniu zaczynaja sie zawsze szybciej, aby szybko zwolnic ring główny.
Wiec albo o 8 albo o 9 już na torze zapoznawanie z torem

Posted

No to super!
Czyli tak: za dziesiec dni zdjecie szwow, tak?
No...to w Poznaniu sie widzimy?

Patiszon, no niestety nas w Poznaniu nie będzie, klasa medium bedzie miała mniejsza konkurencje :D

Ale na przyszły sezon przygotujemy się podwójnie i Ares i Blue :)) :wink:

Posted

dowiedziałam się właśnie, że zawody zaczną sie pewnie o 7.00.
Mam pytanko! Szukam transportu dla 3 osób z Warszawy albo noclegu z soboty na niedzielę. Czy ktoś mógłby mi pomóc??

Posted

dowiedziałam się właśnie, że zawody zaczną sie pewnie o 7.00

Poglupieli czy jak?!

Eh, no to sobie zawody obejrzalam... i zdjecia porobilam!!! :evil: Blah!

Posted

Ajrisz, spokojnie, zaczną o 7 (to znaczy mam nadzieję, że oznacza to początek przyjmowania zawodników, a nie początek biegu, bo inaczej będę się zabijać o przeszkody... ciężko się trochę biega z zamkniętymi oczyma....), ale skończą chyba trochę później, więc może zdążysz z tymi fotkami?

Posted

:o Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h :-?

Posted

Sajko napisał(a):
:o Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h :-?

Przynajmniej jeden problem Ci odpadnie :lol: .

Posted

Ajrisz, spokojnie, zaczną o 7 (to znaczy mam nadzieję, że oznacza to początek przyjmowania zawodników, a nie początek biegu, bo inaczej będę się zabijać o przeszkody... ciężko się trochę biega z zamkniętymi oczyma....), ale skończą chyba trochę później, więc może zdążysz z tymi fotkami?

Taaa... tylko, ze ja musze jeszcze zrobic odpowiednia dokumentacje fotograficzna z ringu border collie, a jestem przekonana, ze ring BC, od ringu glownego bedzie oddalony, o ho ho! No, ale coz... moze sie uda! ;-)

Czy ktoś może potwierdzić to info? Bo jak przyjeżdżam do Poznania o 2.37 w nocy, to nawet nie będę szukała noclegu tylko pod halą przeczekam te marne 4h

No ba! Termosik, kawa, gazetka, jakies krzeslo skladane i czesc. ;-)

Posted

Orzesz.....
Kiedy będzie coś wiadomo na pewno???
Bp atmosfera robi sie ciut nerwowa...
na 7 do Poznania.... To ja chyba będę nocować w trasie... bo wyjazd z za Jeleniej G. o 2-giej to bez sensu...
Ech my chyba jesteśmy "normalni inaczej" :wink:
Pozdrawiam
CHI

Posted

No właśnie właśnie.
Mam nadzieję, że zawody zaczną się o ludzkiej godzinie, a od 7 :o przyjmują zawodników :wink:
Bo inaczej to będą zawody lekko "senne" :lol: :wink:

Posted

ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej ;)

a startowe: 60zl - jak za jeden dzien

Posted

ja sie wczesniej na zawody nie pisze - najwyzej nie bede miala jakiegos przebiegu ;] nie mam sily na bieganie wczesniej

to co ,to można się troszeczkę spóżnić;bo przecież na drodze może być różnie. :fadein: :fadein: :fadein: