Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
Tam jest napisane o obidance a nie o agility!! czy powinnam traktować to jako jedno i to samo ??

Oj sorry dziewczyny :modla: , widzę, że trochę namieszałam tym moim pytaniem. :oops:

Nie, nie, na temat zawodów agility nic nie wiem :niewiem: , to jest informacja tylko i wyłącznie o zawodach obedience.

Toller-Fox napisał(a):
NIestety nic na razie nie wiadomo- ale jedziemy

Ponieważ Gosia napisała "jedziemy", więc zastanawiałam się czy będzie startować też w agility czy tylko w obedience i dlatego...

AniaP napisał(a):
Gosiu , jedziecie na agility czy masz na myśli http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27353

Ale się narobiło. :oops:

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Czy ktoś wie kiedy zostaną podane szczegóły odnośnie zawodów w Poznaniu :wink:

Do zawodów ponad miesiąc, szczegóły będą pewnie później. A zawody jak każde inne, jakich szczegółw chciałabyś się dowiedzieć? :D

Posted

Do zawodów ponad miesiąc, szczegóły będą pewnie później. A zawody jak każde inne, jakich szczegółw chciałabyś się dowiedzieć?

Np jaki jest numer konta na które trzeba wpłacić pieniądze (no i ile), kto będzie sędziował, do kiedy trzeba wysłać zgłoszenia :wink:

A poza tym do zawodów obedience też jest miesiąc a już wszystko wiadomo :D

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Do zawodów ponad miesiąc, szczegóły będą pewnie później. A zawody jak każde inne, jakich szczegółw chciałabyś się dowiedzieć?

Np jaki jest numer konta na które trzeba wpłacić pieniądze (no i ile), kto będzie sędziował, do kiedy trzeba wysłać zgłoszenia :wink:

A poza tym do zawodów obedience też jest miesiąc a już wszystko wiadomo :D

O ile mi wiadomo, to jeszcze nie zaczęto przyjmowania zgłoszeń, a gdzie tu koniec? :wink:
Wpłaty pewnie jak zwykle na konto oddziału warszawskiego, a do sędziowania zaplanowany jest Grygar. A jak będzie - się okaże. :P
Jak tylko będzie coś wiadomo oficjalnie, na pewno ktoś wrzuci info.
Spokojnie, wyluzuj, nie ma się co gorączkować. Wszystko się wyjaśni wczesniej czy później. :D (Raczej później niż wcześniej :wink: ).

Posted

Mokka napisał(a):
Wpłaty pewnie jak zwykle na konto oddziału warszawskiego...
Nie do warszawskiego!!! Organizatorem jest pewnie jak zwykle GKSP i Oddział Poznań, tak wiec wplaty będą na jednych, albo drugich.
W tym roku można było płacić na zawodach, tak jak za zgłoszenie psa na wystawę, czyli nie ma paniki.
Ile? O ile mnie pamięć nie myli, to za 1-dniowe zawody jest 60 zeta.

Posted

Robull napisał(a):
Mokka napisał(a):
No widzisz, nie trzeba się spieszyć. Wolno jedziesz, dalej zajedziesz :wink:
Mokka, czy ta zasada pasuje do agility? :lol: :lol: :lol:

Siedzisz w tym o wiele dłużej niż ja, więc na pewno zauważyłeś, że wyznawcy tej zasady dość często tryumfują :wink:

• 2 weeks later...
Posted

I ogoniaste Fufakowate bokserstwo tyż się szykuje...
I chyba przyjedziemy w pełnym składzie tzn jeszcze Diuk i Gruba... Diuk towarzysko, a Gruba kto wie może uda się ją namówic do skakania bo to wiekowe bull terrierstwo i został nam mało czasu... ale tunel miękki juz opanowała.... :wink:

I czekamu na informacje o zgłoszeniach - u kogo i za ile;)
pozdrawiamy
CHI