Goja Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 dalam belci do zabawy butelke plastikowa po 6L nacie wlozylam do srodka kilka kamykow ale ma jazde nie idzie w domu wytrzymac szaleje robi taki chalas ze glowa boli Quote
Goja Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 zawiazalam jej wieczorem rozki z frotek przetrwaly do dzisiaj ale trzeba bylo je na nowo wiazac zabardzo jej sie nie podobaja bo prubuje je zdejmowac ale odwracam jej uwage az sie uspokoji i potem jest ok Quote
Goja Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 :evilbat: dzisiaj na spacerku belcia zostala zaatakowana przez mixa na szczescie nic sie jej nie stalo ale teraz piesek ma stresa a mnie caly czas boli brzuch z nerwow a mix to pewnie z miesiac nie bedzie mogl normalnie siedziec tak go przeciagnelam z lacza wyszla z nim na spacer 14 letnia dziewczyna i wiedzac ze pies jest agresywny spuscila ze smyczy Quote
Goja Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 bylysmy wczoraj w zk zarejestrowac mala pani ja obejzala obmacala i powiedziala ze wszystko jest ok ma ladna szufladke przepiekny wlos i przesliczne kitki kazali nam sie zglosic w grudniu na ogledziny i wtedy sie zobaczy czy nadaje sie na wystawy czy tez zostanie zdyskfalifikowana z jakiegos powodu Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Goja napisał(a):bylysmy wczoraj w zk zarejestrowac mala pani ja obejzala obmacala i powiedziala ze wszystko jest ok ma ladna szufladke przepiekny wlos i przesliczne kitki kazali nam sie zglosic w grudniu na ogledziny i wtedy sie zobaczy czy nadaje sie na wystawy czy tez zostanie zdyskfalifikowana z jakiegos powoduKtoś Cię żle poinformował. Nikt w Zk nie ma prawa psa dyskwalifikować. Wszelkie przeglądy zarówno suk hodowlanych, jak i reproduktorów zostały już zniesione. O przydatości psa czy suki do hodowli, decydują wyłącznie sędziowie na wystawach. Nie chce mi się wierzyć, że ktokolwiek w oddziale Cię tak poinformował Quote
Goja Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 jezeli pies ma wady w budowie np przodozgryz czy tylozgryz, brak zebow,czy brak jadra lub obu jest za duzy czy za maly to chyba ktos decyduje ze moze zostac wystawiony czy nie wydawalo mi sie ze o takich sprawach decyduje wlasnie zwiazek jako instytucja stojaca na strazy czystosci rasy i ze to wlasnie w zwiazku przechodzi pies przez pierwsza ocene a sedzia jest tylko od oceniania ktory jego zdaniem jest najladniejszym przedstawicelem swojej rasy a zreszta tyle sie pozmienialo w tych przepisach ze juz nic mnie nie powinno dziwic Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 przepisy ię zmieniły. Tak jak piszesz było dawniej. Teraz tylko oceny wystawowe świadczą o przydatności psa do hodowli. ZK nie robi żadnych przeglądów poza przeglądem miotu Quote
Goja Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 czesc wam dawno mnie nie bylo poniewaz wyjechalismy sobie na zasluzony urlop niestety kombinezonu siateczkowego nadal poszukuje wprawdzie pani w jednym ze sklepow zamowila u produceta ale okazaly sie zbyt male bo szyte z mysla o yorkach lub innych malych psiakach pozdrawiam serdeczne Quote
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Tu znajdziesz różne ubranka, szyte nawet na miarę - siatkowe i najróżniejszeJustynaJK napisał(a):http://www.dogfashion.pl/ubr/a01.html znalazłam taki sklep :) Quote
Goja Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 przedewszystkim pozdrwaiam wszystkich i życze dużo zdrowia w Nowym Roku znalazłam kilka fajnych ubranek dla mojej suni niestety przy prubie ustalenia rozmiaru mojej suni wyszło że mam 3 różne psy :lol: takie to są efekty szycia na wymiar:eviltong: Quote
Kasia_lhasa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Cześć, jakiej rasy jest Twoja śliczna sunia?? Pozdrawiam :) Quote
Goja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 moja sunia to shih tzu obecnie ma 7 m-cy Quote
Goja Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 narazie nie robiłam jej zdjęć bo zabardzo nie mam czasu praca dom pies i znowu praca dom pies brakuje czasu a i skleroza boli bo jak ide na dwór to wystarczy aparat wziąść postaram się poprawić Quote
Goja Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 i już jesteśmy po wystawie mała zajeła drógie miejsce wkleją tu kilka zdjęć niestety nie są najlepszej jakości jakieś ciemne wyszły ale to muszę je najpierw poddać obróbce technicznej poczekacie kilka dni ok Quote
lonka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wkleja co masz zobaczymy.Tu profesjonalistow nie ma:cool3: Quote
Goja Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 coś mi nie wyszło jak tu się wstawiało zdjęcia Quote
lonka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Goja napisał(a):coś mi nie wyszło jak tu się wstawiało zdjęciaSprobuj jeszcze raz:lol: Quote
Goja Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 ponieważ te zdjęcia były dla niektórych niedoprzyjęcia postanowiłam je usunąć Quote
Eventing Star Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dla mnie najbardziej interesujące jest zdjęcie... kosza na śmieci :lol: - weź dziewczyno zrób selekcję tych zdjęć i powywalaj te badziewne, raz że duzo miejsca pewnie na twoim koncie zajmują, a dwa że połowy to naprawdę nie ma po co oglądać. Bez obrazy - to tylko sugestia. Quote
anushka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Eventing Star']najbardziej interesujące jest zdjęcie... kosza na śmieci :lol: - .też się nad nim zastanawiałam....:shake: Quote
dianthus Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Eventing Star']Dla mnie najbardziej interesujące jest zdjęcie... kosza na śmieci :lol: - weź dziewczyno zrób selekcję tych zdjęć i powywalaj te badziewne, raz że duzo miejsca pewnie na twoim koncie zajmują, a dwa że połowy to naprawdę nie ma po co oglądać. Bez obrazy - to tylko sugestia. No co wy chcecie zdjęcie pod względem artystycznym bez zarzutu:megagrin: .dla mnie ta wystawa będzie pod znakiem tego kosza:p . Uważam,że "pikne" są też zdjęcia świetlików. A teraz na poważnie wg numerów na zdjęciu 36 jest CAMO BOY na 37 zadek YANGA na 38 pudel średni z Gdyni(champion zresztą i do tego biega na agility) a na 41 nasza kochana Goja "wiesza"swoją suczkę:diabloti: :diabloti: :diabloti: . Co do Da VINCI`ego to Gdańsk nie robi BIS Młodzieży ze względu na to,że młodzież idżie do porównania o rasę.DA VINCI przegrał to porównanie z Bolsem. Quote
Goja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 niestety nie ja robiłam te zdjęcia i nie ja je wstawiałam a na dobrą sprawę to nawet nie mam pojęcia co tam jest tak je dostałam i tak je wżuciłam poprostu nie miałam czasu się tym zająć i nawet obejżeć tego a strona też nie jest moja tylko osoby która przesłała mi zdjęcia :eviltong: Quote
Goja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 e tam dziewcyny nie wiem co wy chcecie od tych zdjęć przejżałam kilka i nie wiem czego wy się czepiacie no chyba że chodzi wam o to że nic nie widać :evil_lol: a na śmietnik nie natrafiłam i nie mam czasu przejżeć wszystkich więc niech sibie tam jest i śmietnik Quote
Recommended Posts