Goja Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 a i co ze spineczkami ktory rodzaj jest najlepszy ja narazie uzywam spineczek takich zapinanych na zasadzie klamerki ale te potrafia zjechac na gumki czy frotki ma jeszcze zkrotki wlos i zabardzo sie wierci przy zakladaniu Quote
Gosia_i_Luka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Siateczkowe kombinezony są np. tutaj: http://www.mrdog.pl/index.php?str=sklep&lg=pl&PHPSESSID=8cfbeb42d51c3d2c5135a96aa5a49eea Widziałam je jeszcze w jakimś innym sklepie wysyłkowym, ale teraz spieszę się na wykład. Poszukam wieczorem, jak wrócę! :D Quote
Goja Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 bylam zobaczylam zmiezylam i wyszlo mi ze belcia ma w pozycji A i C rozmiar 12 a w pozycji B 14 wiec niestety musze poszukac gdzies w sklepie i chyba przymiezyc to bedzie najlepsze rozwiazanie moja siostra ma sunie mix ratlerka i ma dla niej kombinezonik moja to by pewnie w niego weszla tylko jest na grzbiecie zakrotki Quote
Goja Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 gosia facet w sklepie zoologicznym w ktorym nie kupie kombinezonu (poniewaz on nie sprzedaje bo podobno nie ma popytu na nie) powiedzial ze w centrum gdanska gdzies przy starej chali targowej od strony grobli jest duzy sklep zoologiczny i tam napewno dostane wiesz na jakiej to ulicy moze byc? Quote
resuruss Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Goja!Sprawdz w linkowni.Tam sa adresy sklepow z ubrankami dla psow.Szyja na wymiar psiaka.Po za tym pomysl o tym,ze sunka jest teraz w takim wieku,ze nie oplaca sie inwestowac w super drogie ubranko ,bo bardzo szybko z niego wyrosnie.Na razie kup "tymczasowe" ciutke tansze,a jak juz sunia przestanie rosnac kupisz jej eleganckie na dluzej. Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Najlepiej kup jej kombinezonik z krótkowłosego futerka i wtedy, jak założysz kombinezonik, to będziesz miala pieska krótkowłosega, a jak zdejmiesz, to będzie pies długowłosy. Twoje marzenia się spełnią - dwa pieski bez dodatkowyh wydatków, no i nie będzie szczotki do zamiatania chodników. Synek będzie szczęśliwy Quote
AngelOfDeath Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 no bo syn nie bedzie chodzic z psem w ubranku :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 AngelOfDeath napisał(a):no bo syn nie bedzie chodzic z psem w ubranku :lol: :lol: :lol:A dlaczego nie. Przecież w ubranku będzie krótkowłosy, a jeszcze w jakimś drogim futerku - to dopiero szpan! Quote
AngelOfDeath Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Draczyn napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):no bo syn nie bedzie chodzic z psem w ubranku :lol: :lol: :lol:A dlaczego nie. Przecież w ubranku będzie krótkowłosy, a jeszcze w jakimś drogim futerku - to dopiero szpan! no ale nie dla niego :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Draczyn napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):no bo syn nie bedzie chodzic z psem w ubranku :lol: :lol: :lol:A dlaczego nie. Przecież w ubranku będzie krótkowłosy, a jeszcze w jakimś drogim futerku - to dopiero szpan! no ale nie dla niego :lol: :lol: :lol:Angel, czy Ty znasz tego faceta, bo z tego co mówi Mamuśka, to chłopak lubi szpanować Quote
Gośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Draczyn, Angel zaczynacie być niesmaczni :-? Dajcie już spokój, bo się tego nie chce czytać, macie ochotę kpić, to załóżcie osobny topik "kpiny z dogomaniaków" albo coś w tym stylu. Gosia DZIĘKI za ten link do sklepu, właśnie takiego ubranka z siatki szukałam, ale 2 lata temu powiedzieli mi że JUŻ nie szyją, bo nie mieli chętnych, widać ktoś jednak wziął się za szycie takich ubranek, fajnie, bo do lasu jest idealne, nie krępuje ruchów, a liście nie czepiają się do włosów psu. Zrobiłam Mafinie fotkę w panterce, wyciągnęłam z szafy i zobaczyłam że to ubranko jest jednak na suwak, ale pod spodem jest bardzo duża zakładka z materiału, więc ryzyko przycięcia psa jest nikłe. Res tak na zdjęciach jest Mafi ta porwana, niestety albo stety przygoda nie nauczyła jej nieufności i dalej do każdego się cieszy. W czasie "sesji" zdjęciowej przyszedł Mateusz ze szkoły zaraz na topik pudlowy do galerii wkleję zdjęcia co się działo :wink: :lol: Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nie wiem Gośka czy czytałas wszytkie posty Goja. Ona według mnie traktuje tego pieska jak pluszowego misia, co dla mnie osobiśie jest niesmaczne {wystraszony szczeniak siedzący w pralce w podpisie}. a wogole zachowuje się jak mała dziewczynka i sama nie wie czego chce. Nie dziw sie więc mojej reakcji. Jestem pierwsza do pomocy, dla tych którzy naprawdę jej potrzebują. Nie rozumiem Twojej reakcji Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gośka napisał(a):Goja napisał(a):dowiedzialam sie wiele na temat tych psow i wiele zeczy sie nie zgadza z powszechnie panujaca opinia o tych psach naprzyklad to ze jrt obedrze moja sunie z szaty kompletna bzdura bo jak to okreslili hodowch jrt to nie sa bestje Ja już nie będę więcej ani pisać, ani czytać tego topiku, chciałam tylko zdementować to powyżej, bo mnie to zasatnowiło. Czy ja napisałam gdzieś że russel to bestia????????????????????????????? Pudelki też bastiami nie są, ale w zabawie po prostu ciągają się za włosy, wyskubują się, podszczypują i jeśli zamierzasz wystawiać (a gdzieś na którymś topiku czytałam że tak) to możesz zapomnieć o pięknej szacie, bo terierek na 100% ją wyrwie w zabawie, a nie z agresji. Ty wogóle nie potrafisz czytać, i interpretować tego co jest napisane w odpowiedni sposób. Nikt z nas nie napisał że teriery to bestie, bo żaden pies bestią nie jest. Dwa psy to wręcz poczwórna dawka zainteresowania ze strony właściciela, a mając kilka psów trzeba się im całkowicie poświęcić i większość dnia spędza się na zajmowaniu się psami. Pytasz jak inni sobie radza? Nie wiem jak inni, ale wiem jak ja sobie radzę: nie pracuję, bo moja praca to moje psy i to zajmuje mi cały mój czas. Na szczęście mam męża który pracuje na mnie i na moje psy, inaczej nie mogłaby sobie pozwolić na 5 psów. Kończę i żegnam...A oto Gośka, co Ty sama niedawno Goji napisałas, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi Quote
AngelOfDeath Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ale juz napisala ze decyzje o kupnie nastepnego psa odklada na pozniej :D :D :D i dobrze 8) 8) 8) Quote
AngelOfDeath Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Draczyn napisał(a):Gośka napisał(a):Goja napisał(a):dowiedzialam sie wiele na temat tych psow i wiele zeczy sie nie zgadza z powszechnie panujaca opinia o tych psach naprzyklad to ze jrt obedrze moja sunie z szaty kompletna bzdura bo jak to okreslili hodowch jrt to nie sa bestje Ja już nie będę więcej ani pisać, ani czytać tego topiku, chciałam tylko zdementować to powyżej, bo mnie to zasatnowiło. Czy ja napisałam gdzieś że russel to bestia????????????????????????????? Pudelki też bastiami nie są, ale w zabawie po prostu ciągają się za włosy, wyskubują się, podszczypują i jeśli zamierzasz wystawiać (a gdzieś na którymś topiku czytałam że tak) to możesz zapomnieć o pięknej szacie, bo terierek na 100% ją wyrwie w zabawie, a nie z agresji. Ty wogóle nie potrafisz czytać, i interpretować tego co jest napisane w odpowiedni sposób. Nikt z nas nie napisał że teriery to bestie, bo żaden pies bestią nie jest. Dwa psy to wręcz poczwórna dawka zainteresowania ze strony właściciela, a mając kilka psów trzeba się im całkowicie poświęcić i większość dnia spędza się na zajmowaniu się psami. Pytasz jak inni sobie radza? Nie wiem jak inni, ale wiem jak ja sobie radzę: nie pracuję, bo moja praca to moje psy i to zajmuje mi cały mój czas. Na szczęście mam męża który pracuje na mnie i na moje psy, inaczej nie mogłaby sobie pozwolić na 5 psów. Kończę i żegnam...A oto Gośka, co Ty sama niedawno Goji napisałas, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi draczyn konczymy , bo naprawde nie warto sie klocic , a kobita narazie nie chce nowego psa :evilbat: Quote
Gośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Draczyn napisał(a):Gośka napisał(a):Goja napisał(a):dowiedzialam sie wiele na temat tych psow i wiele zeczy sie nie zgadza z powszechnie panujaca opinia o tych psach naprzyklad to ze jrt obedrze moja sunie z szaty kompletna bzdura bo jak to okreslili hodowch jrt to nie sa bestje Ja już nie będę więcej ani pisać, ani czytać tego topiku, chciałam tylko zdementować to powyżej, bo mnie to zasatnowiło. Czy ja napisałam gdzieś że russel to bestia????????????????????????????? Kończę i żegnam...A oto Gośka, co Ty sama niedawno Goji napisałas, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi Słuchaj Draczyn ja nie chcę się z Tobą kłócić, więc nie prwokuj, czytałam dokładnie to co napisała Goja i uważam temat za zakończony, Goja przyznala ze poczeka Quote
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Coś chyba nie tak jest z tym moim pisaniem dzisiaj, może to pogoda. Absoltnie nie miałam zamiaru się z Tobą kłócić. Poprostu nie zrozumiałam o co masz domnie żąl i chciałam Ci wytłumaczyć moją wypowiedż. Nasze pierwsze spotkanie na forum było bardzo sympatyczne i bardzo bym chciała, aby tak zostało Quote
anushka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gosia Mfina pierwsza klasa wygląda :o :o chyba przeniosę się na momenciq na poodelkowy topic żeby nacieszyć oko!!! :angel: Quote
Gośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Draczyn napisał(a):Nasze pierwsze spotkanie na forum było bardzo sympatyczne i bardzo bym chciała, aby tak zostało Draczyn ja też :buzi: Quote
Goja Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 mam nadzieje ze admin nie zbanuje mnie ale to wazna wiadomosc dzisiaj na polsacie o godzinie 23:10 bedzie program pt " Nasze Dzieci" tematem beda pogryzienia przez psy w zapowiedziach widzialam tate tego dziecka o ktorym wam napisalam zgodzil sie na udzial w programie szkoda tylko ze o tak poznej poze gdyby to mogli zobaczyc inni rodzice moze by sie zastanowili zanim zostawia dzieci bez opieki Quote
bognik Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Siateczkowe kombinezony są np. tutaj: http://www.mrdog.pl/index.php?str=sklep&lg=pl&PHPSESSID=8cfbeb42d51c3d2c5135a96aa5a49eea Widziałam je jeszcze w jakimś innym sklepie wysyłkowym, ale teraz spieszę się na wykład. Poszukam wieczorem, jak wrócę! :D Dzięki !!! :angel: Ja cały czas szukałam ich w sklepach internetowych i nie mogłam znaleźć :oops: Trzeba by było kupić lub uszyć podobny :P Quote
Gosia_i_Luka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Goja napisał(a):gosia facet w sklepie zoologicznym w ktorym nie kupie kombinezonu (poniewaz on nie sprzedaje bo podobno nie ma popytu na nie) powiedzial ze w centrum gdanska gdzies przy starej chali targowej od strony grobli jest duzy sklep zoologiczny i tam napewno dostane wiesz na jakiej to ulicy moze byc? Goja... może w galerii handlowej Madison na Rajskiej? Tam jest Folwark Zwierzęcy i faktycznie ostatnio mieli dostawę ubranek, bo był pokaz psiej mody. 8) Quote
Goja Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 dzieki gosia gdybys jeszcze gdzies widziala to daj znac we wrzeszczu na dmowskiego (kolo dworca pkp) niestety nie maja jeszcze dzisiaj ide do ETC tam obok jest zoologiczny moze tam dostane zlikwidowali dzial zwierzecy maja tylko karmy smycze i wiele innych ciekawych zeczy jeszcze kawalek dalej w chali lotni jest drugi sklep Quote
Recommended Posts