Goja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 oto moj shih tzu wabi sie Fascynacja Wark-ot a tak poprostu to Belcia Quote
Gosia_i_Luka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Witamy ślicznego kudłacza! :angel: Gosia & bolończyk Luka :D Quote
pumilo Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Boszeeee, jakie agresywne shih :roll: dobrze, że ludzkie udo jeszcze troszkę za duże dla niego, ale żeby tak zaraz psa do pralki :lol: :mdrmed: Quote
Cockerek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Śliczności :angel: :P Buziaczki dla niej od Neluszki :P Quote
Goja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 fajna mam sunie co nie ale ciekawe jak sie bedzie chowac bo czytalam wiele i to wykluczajacych sie opinii na temat shih tzu Quote
carotina Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ślicznocha :lol: :angel: po jakich mała jest rodzicach?? Quote
Goja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 mama bialo-czarna Candy Grandzistka a ojciec bialo-zloty Monte Carmrllo z Tungulskiej Gory ojciec jes Ch.Pl a mama nie bieze udzialu w wystawach Quote
carotina Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Goja napisał(a):mama bialo-czarna Candy Grandzistka a ojciec bialo-zloty Monte Carmrllo z Tungulskiej Gory ojciec jes Ch.Pl a mama nie bieze udzialu w wystawach no mama napewno tez wzieła udział w kilku wystawach, bo inaczej nie miała by praw hodowlanych :wink: no a tatusia kojarze bardzo dobrze :wink: Quote
Goja Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Carotina gdzie masz zarejestrowanego pieska? w sopocie czy gdyni bo Candy jest w gdyni a Monte w sopocie wprawdzie mamy do sopotu blizej ale tam nawet dodzwonic sie nie da Quote
Goja Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 i tu tez smacznie spi wprawdzie musze troche popracowac nad jakoscia zdjec ale piesek jest super Quote
carotina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Goja napisał(a):Carotina gdzie masz zarejestrowanego pieska? w sopocie czy gdyni bo Candy jest w gdyni a Monte w sopocie wprawdzie mamy do sopotu blizej ale tam nawet dodzwonic sie nie da moje wszystkie są w sopocie :P Quote
Amelia23 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Śliczne maleństwo :buzi: , buziaczki od nas. Quote
Cockerek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Goja, fajnego masz pluszaczka :angel: Quote
Goja Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 normalnie sie zakochalam po stracie poprzedniej suczki nie wiezylam ze bede mogla jeszcze kiedykolwiek pokochac tak innego psiaka minol rok zanim sie zdecydowalam na nowego psa moze to ze ten jest prawie jak poprzednia wszyscy pytaja czy to jej szczeniak wprawdzie tamta to byl biszon hawanski ale dla niewtajemniczonych niczym sie nie ruznia tylko dobry opserwator i milosnik taki jak ja zauwazy ruznice Quote
Gośka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Piękna sunia :D Bolończyki i shih tzu troszkę się jednak różnią :wink: Będziesz z malutką jeździła na wystawy? Quote
Goja Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 zamiezam zaliczyc kilka wystaw a potem to sie okaze w tej dziedzinie jestem kompletnym laikiem jeszcze nigdy nie bralam udzialu w wystawach i nie mam pojecia jak sie za to zabrac wiem ze najpierw musze zapisac sie do zwiazku i tu powstaje problem bo mam do wyboru dwa oddzialy ten gdanski mieszczacy sie w sopocie jest blizej mojego miejsca zamieszkania a do tego w gdyni latwiej sie dostac zewzgledu na dnii i godziny otwarcia no i sie zastanawiam wtedy dowiem sie wszystkiego co jak gdzie i za ile Quote
Goja Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 ja wiem ze sie ruznia ty takze wiesz ale dla wielu ludzi pies to pies np shih tzu sa nizsze maja zdecydowanie krutszy pyszczek ale zato dluzszy wlos poprzednia sunia takrze byla bialo czarna i to prawie identycznie jak ta dlatego wielu mysli ze jest to ta sama rasa wiec ich troche uswiadamiam o tych ruznicach Quote
Gośka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 No tak masz rację, na moje lhasa ludzie mówią że to pekińczyki, gdzie lhasa do pekina :o :lol: :wink: Nie mówiąc już o tym że nie mają pojęcia że moje pudle to pudle, wymyślają jakieś dziwaczne nazwy i jak mówię że to pudel robią zdziwione miny :lol: Quote
Goja Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 moja sunia nauczyla sie zeskakiwac z luzka syna (moje jeszcze jest zawysokie) ale zato wejsc juz nie potrafi hehe mamy niezly z niej ubaw spodobalo jej sie pakowanie swoich zabawek do kartona, wlazi tam z nimi i sie bawi wywija koziolki wywala wszystkie zabawki na zewnatrz a potem znowu je laduje do kartona wlazi i sie bawi normalny syzyf Quote
Karka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Goja witaj :) suńka ślicznusia 8) a my się chyba już znamy wirtualnie :wink: Quote
Goja Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 oczywiscie ze tak to za twoja porada zglosilam sie do hodowcy i utargowalam niezla kase na suni jeszcze raz dzieki Quote
Karka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 No tak poradziłam Ci tylko na co patrzeć podczas zakupu psa i jakie dokumenty powinien mieć szczeniak z rodowodem ale o targowaniu sobie nic nie przypominam :hmmmm: Quote
Recommended Posts