zaba14 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 PIEKNIE!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: jak sie dorobie... wiesz czego :P to wpadniemyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lucy* Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 zaba14 napisał(a):PIEKNIE!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: jak sie dorobie... wiesz czego :P to wpadniemyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu: to jest obietnica złożona publicznie :) Quote
Lucy* Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gops napisał(a):piekny psiak i piekne widoki :) Oooo dziękujęmy i witamy i zapraszamy zaś !!! :p :multi: Quote
zaba14 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Lucy* napisał(a):to jest obietnica złożona publicznie :) oczywiscie :P Quote
Lucy* Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 coś nikt do nas nie zagląda, albo czas na nowe fotki albo na zamknięcie tej galerii ;) Quote
zaba14 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Lucy* napisał(a):coś nikt do nas nie zagląda, albo czas na nowe fotki albo na zamknięcie tej galerii ;) NOWE FOTKI!!!!!!! :) poza tym wpadaj do nas do galerii zobaczysz małą fasolke :P Quote
Ambra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 no jak tak unikasz swojej galerii to co sie dziwisz!! czekamy na nowe wiesci co tam sie u Ciebie w stadzie dzieje!!:cool3: ja to juz nawet zapomnialam i jak Saraq wyglada i jak Ty!!:( Quote
Gosiek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Lucy* napisał(a):coś nikt do nas nie zagląda, albo czas na nowe fotki albo na zamknięcie tej galerii ;)czeeeeść :loveu: pisz i opowiadaj co u was Quote
Lucy* Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Jak miło moje Kochane że napisałyście :multi: :multi: U nas wiele zmian, stado mi się powiększyło i zmniejszyło zarazem ;) Mam już teraz dwu-domowe stado Sara z Rudym a w drugim domu z moim TZ mamy schroniskowego benia Cyryla, zagłodzoną Nikę bokserkę i wyrośniętego kaukaza Alego : niestety latem odeszła nam Bona, cudowna sunia pięknie się uśmiechała :loveu: , uwielbiała spacery i chleb :p a tu z Alim Quote
Lucy* Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 no i kilka dni temu doszła Bella (sunia schroniskowa po ciężkich przejściach), bo Ali był strasznie samotny i wpadł w depresję te kilka niusów starczy tymczasowo :eviltong: Quote
zaba14 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 tymczasowo?? o nie! Twoja galeria wymaga REAKTYWACJI! Super ta sunia bernardyna :) wy to sie kochacie w tych molosach hm ... :) Quote
Lucy* Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='zaba14']tymczasowo?? o nie! Twoja galeria wymaga REAKTYWACJI! Super ta sunia bernardyna :) wy to sie kochacie w tych molosach hm ... :)[/QUOTE] Nie da się ukryć :evil_lol: Quote
Lucy* Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='asiunia']ŻONO MOJA!!!!!:multi:[/QUOTE] Nie wierzę :lying: to Ty :multi: Quote
asiunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Lucy*']Nie wierzę :lying: to Ty :multi:[/QUOTE] Jam Ci...:evil_lol:we własnej osobie:pPiękne to Twoje i to Wasze stadko...a przerośnięty kaukazik miodzio:loveu: Quote
Lucy* Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='asiunia']Jam Ci...:evil_lol:we własnej osobie:pPiękne to Twoje i to Wasze stadko...a przerośnięty kaukazik miodzio:loveu:[/QUOTE] aCH dziękuję :loveu: a jak Twoje stadko ? i gdzie mogę pooglądać fotki ? :evil_lol: Quote
asiunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Lucy*']aCH dziękuję :loveu: a jak Twoje stadko ? i gdzie mogę pooglądać fotki ? :evil_lol: Moje stadko sztuk 1,mozna obejrzec tuu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=143878 Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 hej! Wspaniałą masz suczkę Ale Macie dobre serducho,przygarniając i kochając takie biedulki,oby na świecie było więcej takich ludzi jak Wy Quote
ambicioso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja mam osobiście suczkę ze schroniska, niestety nie w typie kaukaza ;) Natomiast kaukazy to moja ulubiona rasa... są naprawdę kochającymi ,,miśkami"... Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts