Lucy* Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Był to niezwykle błotnisty spacer :diabloti: Quote
anetta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :loveu: A co to za wielki rudy ktoś? :cool3: Quote
Lucy* Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 anetta napisał(a)::loveu: A co to za wielki rudy ktoś? :cool3: a to HEKTOR o ile dobrze pamiętam ;) wzięty ze schroniska :multi: ładniutki co nie :loveu: Wygląda jakby miał pomalowane oczy :evil_lol: - ma piękne czarne obwódki wokół oczu :loveu: Quote
BoJa2 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Chciałam zwiadomić,że ja też o Was pamietam;) Quote
Rybka_39 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Lucy ahaha jaki Hektor, toż to BRUNO:evil_lol:, forumowej Bogusi ktorz żadko tu bywa;) Quote
zaba14 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej Lucy! Wpadlam na szybciora zeby Cie pozdrowic :) niestey fotek swinek nie zobaczylam bo nie moge ich otworzyc.. nie wiem czemu otrzymuje od Ciebie takie maile.. :/ wrr.. caluje goraco !!! paa// tesknie ;((( Quote
Patikujek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć Lucy:loveu: U was mnie jeszcze nie było:shake: Boska ta twoja Sara i pięknieje z roku na rok. Ale cudna była jako szczeniak:loveu: Nie mogę się napatrzeć:loveu: Anka a do mnie to wpaść nie łaska:mad: Quote
zaba14 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Lucy TY wstawiaj leniu zdjęcia! :angryy: masz Sare, Rudego i świni i ani jednego zdjęcia... :angryy: Quote
Pandisia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hey . Fajne masz pieski. Chciałam zapytać o tego rudawego pieska z Twojego banerka. Trochę mi przypomina moje ukochane psiaki Tollery . Pozdrawiam serdecznie Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 asher napisał(a):Lucy, a ciebie gdzie wcięło? :???: była u Ali na chwilę bo miała nadzieję zobaczyć TańczącegoNagoPanaRydzewskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pandisia napisał(a):Hey . Fajne masz pieski. Chciałam zapytać o tego rudawego pieska z Twojego banerka. Trochę mi przypomina moje ukochane psiaki Tollery . Pozdrawiam serdecznie Hej !! jak miło poznać :p - dziękujemy za odwiedziny !! a co chciałabyś wiedzieć o moim Rudziaszku :razz: ... widzę że sporo mamy na dogo wielbicieli Tollerów :cool3: pozdrawiam serdecznie :D Quote
Lucy* Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 malawaszka napisał(a):była u Ali na chwilę bo miała nadzieję zobaczyć TańczącegoNagoPanaRydzewskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że też na MałoChlubnychRzeczach to od razu przyłapią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pandisia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Lucy* napisał(a):Hej !! jak miło poznać :p - dziękujemy za odwiedziny !! a co chciałabyś wiedzieć o moim Rudziaszku :razz: ... widzę że sporo mamy na dogo wielbicieli Tollerów :cool3: pozdrawiam serdecznie :D Mam Tollera , to i Twoja Rudzizna mi wpadła w oko. Ciekawa byłam skąd takiego słodziaka masz ale już doczytałam że przygarnęłaś go z dworu, dobra duszyczko. A jaki to charakterek z niego? Fajne masz psiaki . Pozdrawiam. Quote
zaba14 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 UWAGA Lucy OBIECAŁA wkleić zdjęcia.. ale nie wiem kiedy :lol::lol: Quote
Lucy* Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 zaba14 napisał(a):UWAGA Lucy OBIECAŁA wkleić zdjęcia.. ale nie wiem kiedy :lol::lol: Jeny teraz to mnie wkopałaś :eviltong: Quote
zaba14 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Lucy* napisał(a):Jeny teraz to mnie wkopałaś :eviltong: To jak dzis co tu wlepisz? :eviltong: Quote
asher Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 malawaszka napisał(a):była u Ali na chwilę bo miała nadzieję zobaczyć TańczącegoNagoPanaRydzewskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jakie wrażenia? :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Na foty czekam. Ale nie popędzam. Ja rozumiem, że ochłonięcie po takim przeżyciu może trochę potrwać :diabloti: Quote
Lucy* Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 asher napisał(a):I jakie wrażenia? :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Na foty czekam. Ale nie popędzam. Ja rozumiem, że ochłonięcie po takim przeżyciu może trochę potrwać :diabloti: Nikogo nie obrażając.. mizerne :evil_lol: :evil_lol: nic nie dostrzegłam :evil_lol: Quote
Lucy* Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Moi Kochani Dogomaniacy !!!! Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Lucy* Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Trochę mnie nie było w mojej galerii :diabloti: muszę się poprawić.... fotki z moich okolic :p : taka czysta woda że dno rzeki widać : i żyjątka : Quote
Recommended Posts