Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Jee tam wygladaja jak blizniaki:lol:

w sumie masz racje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mikuś może jedynie z centymetr nizszy jak sie dobrze przyjzy czlek,a tak dwie krople wody:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
w sumie masz racje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mikuś może jedynie z centymetr nizszy jak sie dobrze przyjzy czlek,a tak dwie krople wody:lol:

ładnie to tak sie nabijac z mojego kaukaza? :mad: on po prostu najmniejszy z miotu był no... :eviltong:

Posted

zaba14 napisał(a):
ładnie to tak sie nabijac z mojego kaukaza? :mad: on po prostu najmniejszy z miotu był no... :eviltong:

ale poza tym centymetrem jednym to nie odbiega od wzorca:evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Czesc :cool3:
dziekujemy slicznie za spacerek, szkoda, ze Sara sie bala :( ale mam nadzieje, ze na nastepnym spacerku bedzie juz mniej zestresowana :)
czy moge prosic Cie o wszystkie zdjecia jakie zrobilas na moj e-mail: kasmag@tlen.pl ? wysylaj kazda ilosc, mam szybki internet :) jak chcesz, to podesle Ci tez te, ktore ja zrobilam, tylko podaj mi w galerii adres e-mail Twoj :)
pozdrawiam :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Czesc :cool3:
dziekujemy slicznie za spacerek, szkoda, ze Sara sie bala :( ale mam nadzieje, ze na nastepnym spacerku bedzie juz mniej zestresowana :)
czy moge prosic Cie o wszystkie zdjecia jakie zrobilas na moj e-mail: kasmag@tlen.pl ? wysylaj kazda ilosc, mam szybki internet :) jak chcesz, to podesle Ci tez te, ktore ja zrobilam, tylko podaj mi w galerii adres e-mail Twoj :)
pozdrawiam :)

ja też mam nadzieję że będzie mniej zestresowana :eviltong:

I chętnie przyjade na następny spacerek :multi: bo było bardzo sympatycznie !!! Tylko ludzi jak to południowo niedzielnie nad wodą trochę dużo ;) - chyba było by nam swobodniej bez nich :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
ja też mam nadzieję że będzie mniej zestresowana :eviltong:

I chętnie przyjade na następny spacerek :multi: bo było bardzo sympatycznie !!! Tylko ludzi jak to południowo niedzielnie nad wodą trochę dużo ;) - chyba było by nam swobodniej bez nich :evil_lol:

he he, to po prostu trzeba przyjechać do nas, bo u nas ludzi w lesie nie ma w ogóle :loveu:
i następnym razem mogę wziąść samego Bena albo samą Halszkę, żeby Sara aż tak się nie bała :loveu:
w każdym razie - dziekujemy slicznie za spacerek, było bardzo miło :)

Posted

Kati napisał(a):
Świetne fotki ze spaceru. Park w Kazinierzu jest bardzo fajny, ale ludzi tam zawsze dużo, nie tylko w niedzielę.

nam sie jeszcze podoba Sosina w Jawooooooorznie :) ale na Balaton lubimy jezdzić, a ostatnio własnie spotkaliśmy się z Lucy i jej suńką :) kiedyś na grzybach tam byliśmy z TZ ;) ludzi zawsze mnóstwo, zwłaszcza, jak ładna pogoda....

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...