Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hey Lucy :buzi: jakie Ty mi smsy ślesz hihi ;) oczywiście, że o Tobie nie zapomniałam mój dostawca netu miał awarie od wczoraj i dopiero co naprawili, ale ja jestem uzalezniona od tego cholerstwa :diabloti:

Dla ścisłości Suzi jest z schroniska z Rudy Śl. :evil_lol: tak tak, to ja dałam znac o tej ślicznotce Lucy, a ona ma takie miekkie serduszko :evil_lol: Lucy była zachwycona małą, ale mina Sary mówiła sama za siebie :lol: jednak widzę, że już wszystko okej, Sara na smutną już nie wygląda :cool3:

Mam nadzieje że w krótce jednak ktoś się zdecyduje bo ta jej wada z tym oczkiem to praktycznie nie widoczna ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Hey Lucy :buzi: jakie Ty mi smsy ślesz hihi ;) oczywiście, że o Tobie nie zapomniałam mój dostawca netu miał awarie od wczoraj i dopiero co naprawili, ale ja jestem uzalezniona od tego cholerstwa :diabloti:

Ano wysyłam :eviltong: bo bardzo Cię lubie :p :p

A teraz ciiii... w sprawie Suzi tylko :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='Lucy*']

Sarcia pozwala maluszkowi leżeć przy swoim ogonie :crazyeye: Jak ona zniesie rozstanie :roll:

Ale kciuki trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Mala jest slodka :loveu:

Trzymam kciuki za nowy domek :kciuki:

a nie mozesz jej zostawić u siebie? :evil_lol: Sarcia by miala towarzystwo :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Mala jest slodka :loveu:

Trzymam kciuki za nowy domek :kciuki:

a nie mozesz jej zostawić u siebie? :evil_lol: Sarcia by miala towarzystwo :evil_lol:

Hihihi nie chcialam tego sugerować bo by mnie Lucy chyba z okna wyrzuciła :evil_lol:

Lucy a jak fotki z naszego spacerku? :cool3:

Posted

Hej :smile: do wczoraj czekałam na decyzje.. no i doczekałam się w końcu odmownych :roll: Szkoda bo były dwie naprawdę fajne i rozsądne oferty.. I jedna może i dobra ale strasznie oszołomiasta :eviltong:

No i jak już wszystko ucichło i pomyślałam że pobędzie u mnie dłużej.. zadzwoniła sympatyczna dziewczyna która powiedziała że jest na bank zdecydowana i bierze Suzi od zaraz :smile: Jadę po pracy zawieź jej moje maleństwo :placz: Trzymajcie kciuki aby to był dobry domek!!

za chwilę jeszcze wkleję filmik z serii - "Suzi - pies morderca kaukazów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A najfajniejsze to to że ta dziewczyna mieszka niedaleko Asiuni :cool3: więc bede się starać utrzymać kontakt i wyciągać na wspólne spacery :diabloti:

Posted

W przypadku Suzi potwierdziło się przyłowie "do trzech razy sztuka"
Teraz mały "morderca kaukazów" bryka we własnym domu :multi: :multi: :multi:

Posted

No niestety Dziewczyny... chyba za szybko powiedziałam "hop" :roll:

Laska się nie stawiła... :angryy: eh Ci ludzie.... mogła przynajmniej dać znać że jednak zrezygnowała a nie narażać nas na koczowanie przed blokiem :mad: :mad: :mad: Telefonów też nie odbierała....

Zobaczymy jak dalej sytuacja się rozwiąże :roll: :roll:

Posted

Lucy* napisał(a):
:roll:
Laska się nie stawiła... :angryy: eh Ci ludzie.... mogła przynajmniej dać znać że jednak zrezygnowała a nie narażać nas na koczowanie przed blokiem :mad: :mad: :mad: Telefonów też nie odbierała....

Ja pierdziele, :mad:ale ludzie są niepoważni, :angryy:normalnie szlak mnie trafia,:angryy: jak mozna być tak nieodpowiedzialnym bez względu na wiek. Lucy opieprz ją porządnie jak bedziesz z nią mieć kontakt, tak żeby jej w pięty poszło i w pamięć!:agrue: :lmaa:
Wpółczuje Kochaniutka:calus:, a tak pięknie się zapowiadało!:-(
eh, dobrze że na początku wyszło kim jest i Ty pocierpiałaś czekając a nie mała Suzi zostawiona pod okiem takiej pani.:shake:

Posted

Lucy* napisał(a):
No niestety Dziewczyny... chyba za szybko powiedziałam "hop" :roll:

Zobaczymy jak dalej sytuacja się rozwiąże :roll: :roll:
o żesz :crazyeye:
co za ludzie :mad:
żeby chociaż łaskawie zadzwoniła że sorry ale...

Posted

Dziewczyny .. pamiętacie jeszcze "moją" Kropeczkę ???

:p ... mała rozbija się mała po Europie.. weekend w Alpach.. urlop w Hiszpanii... ach no nie pomyślałabym że Kropka zwiedzi więcej niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dostaję od nich regularnie zdjęcia z życia Kropki !! Są nią zachwyceni !! I o to chodziło :multi: :multi: :multi:

Posted

Oby Suzi trafiła do takich ludzi jak Kropka ;)
Lucy, spróbuj dać ogłoszenie o Suzi do Dziennika Zachodniego, tam jest dział Zwierzęta - Oddam i prawie zawsze udało się znaleźć dom po ogłoszeniu.

Posted

[quote name='beria']Oby Suzi trafiła do takich ludzi jak Kropka ;)
Lucy, spróbuj dać ogłoszenie o Suzi do Dziennika Zachodniego, tam jest dział Zwierzęta - Oddam i prawie zawsze udało się znaleźć dom po ogłoszeniu.
Dzięki :buzi: ale już nie trzeba :cool3: .. właśnie miałam pisać...

Moją Kochaną Suzi postanowił wziąć mój dobry przyjaciel Piter (Żaba, Ambra i Asiunia wiedzą o kim mówie :evil_lol:) który kiedyś wziął Bellę - 10 letnią sunię owczarka kaukaskiego ze schroniska (nie wiem czy ktoś czytał wątek- pośredniczyła Kasie). W każdym razie los zadecydował albo bardziej Siła Wyższa w Niebiosach.. Bella odeszła w tę niedzielę... spokojnie , we śnie i szczęśliwie przeżywszy ostatnie miesiące swego ciężkiego życia..

Nie ja to zaproponowałam.. tym bardziej się cieszę... po jednym dniu spędzonym z Suzi Piter stwierdził że jest jak "skaczący uśmiech" i że nie sposób jej nie chcieć i nie kochać (po psiemu oczywiście) :p:loveu::multi:

Tak więc Suzi zamieszka z bokserką , kotem i dwoma owczarkami kaukaskimi :evil_lol: :evil_lol:
W skrócie to oznacza że mieszka niedaleko i będzie nas odwiedzać :multi: :multi:

A jak sobie mała radzi ze stadem... prosze bardzo - właśnie dostałam zdjęcia - Suzi to urodzony prowodyr :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Uwaga... a tu nasz cudowny spacer zabrzański o którym wspominała Żabka :buzi: nie pytajcie jak dawno to było :eviltong:

Zobaczcie jak pięknie !!! Takie tereny na Zaborzu :evil_lol:

Rozrywana Ania :evil_lol: :evil_lol:

Cześć Miki !! Zapoznajmy się :evil_lol::evil_lol:

Tu już po wzięciu Suzi :p

Hallo !!! A mnie na rączki !!