Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może te zdjęcia są zabawne, ale dla mnie to troche takie męczenie zwierzaków. Dajmy psom być psami. I tyle.
Nie czytałam (albo raczej nie ogladalam całego wątku wieć nie wiem czy inni sie na ten temat wypowiadali)

Posted

gabryska napisał(a):
Może te zdjęcia są zabawne, ale dla mnie to troche takie męczenie zwierzaków. Dajmy psom być psami. I tyle.
Nie czytałam (albo raczej nie ogladalam całego wątku wieć nie wiem czy inni sie na ten temat wypowiadali)

to jest temat Sarci i nie ma tutaj takich zdjęć, zresztą Lucy chyba tez nie przebiera swojego psiaka, bo Sara dałaby jej popalić :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
to jest temat Sarci i nie ma tutaj takich zdjęć, zresztą Lucy chyba tez nie przebiera swojego psiaka, bo Sara dałaby jej popalić :evil_lol:

Zgadzam się w stu procentach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jedyne co założyłam Sarze to kołnierz pooperacyjny :eviltong:

Posted

Cześć Lucy ! :multi:

Po Waszej dłuższej nieobecności widzę ,że galeryjka ruszyła pełną parą.:loveu:
I super! Super wiosenne foteczki, a i Sarcia wiosenna extra ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzysis, to ja teraz czytam ze ona miala dyspazje!!:shocked!::nerwy:
Jedno biordo?

Tyle wycierpiala malutka, duzy calusek w kinolka :buzi:
Ale cffffaniara z niej nie zla :evil_lol:

Posted

Hej Dziewczyny!!!
jakie mało Sarci :cool3: popatrzcie .. jej jest podwójnie !!!

mam kolejne maleństwo na tymczasówke!!! a jakie podobne do Sary!!!
która z Was ją weźmie ?? no która ??

Mała jest przekochana !!! Szaleje , gryzie i bawi się jakby była na baterie Duracella :evil_lol: :evil_lol: Wczoraj to myślałam że ona wogóle nie sypia :diabloti: bawiła się non stop do pierwszej w nocy.
Mała wygląda jak potulny baranek.. ale wcale tak nie jest :diabloti: żebyście widzieli jak szczeka i gryzie jak się ją próbuje odciągnąć od gryzienia kapci :diabloti:

Będzie średniej wielkości - kilka cm poniżej kolana. I na pewno będzie włochaczem. Błona na oczku to wada wrodzona - ma niewykształconą gałkę, operacyjnie nie da się tego naprawić, ale to małej to zupełnie nie przeszkadza !!!!!!!!

Suzi wygląda tak :cool3: :

Posted

anetta napisał(a):
Dzysis, to ja teraz czytam ze ona miala dyspazje!!:shocked!::nerwy:
Jedno biordo?

Tyle wycierpiala malutka, duzy calusek w kinolka :buzi:
Ale cffffaniara z niej nie zla :evil_lol:

Niestety oba biorda.. jedno w trochę mniejszym stopniu ale operację trzeba było zrobić od razu na oba :)

Posted

Tu mały filmik z zabaw :evil_lol: z moją Sarą .. pierwsze koty za płoty , Sara już się nie boczy :evil_lol:
A tak wogóle to wszyscy myślą że to dziecko Sary :crazyeye: :lol: :lol:

Pojawiają się pierwsze propozycje... ale narazie brak jednoznacznych decyzji... czekamy i trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: