Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucy*']A czy Wy wiecie ile taka obróbka filmiku trwa ??? :eviltong:

Oczywiście próbuję się usprawiedliwić :evil_lol: :evil_lol:

Oto filmik - p.t. "Co robią babeczki jak się witają po długim nie widzeniu :evil_lol:"

Ale ta mala niezla zadziora:lol: .Moja Eni tez tak kopuluje na psach:lol:

Posted

beria napisał(a):
Babeczki nieźle zaszalały :crazyeye: Najpierw seks, potem skakanie do gardła, tak to w życiu zwykle bywa :evil_lol: :evil_lol:

Seks w mniejszym mieście hahahaaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA . DAGA !!! Dziękujemy bardzo za życzenia !! :multi: :multi:

Ja niestety spędziłam Dzień Kobiet u dentysty... :shake: dzisiaj były poprawiny :cool1:

Posted

Lucy* napisał(a):

Ja niestety spędziłam Dzień Kobiet u dentysty... :shake: dzisiaj były poprawiny :cool1:

dzisiaj tez bylas u dentysty? :crazyeye:

• 2 weeks later...
Posted

beria napisał(a):
Co z Sarcią :motz:

Z Sarcia pewnie wszystko okej, ale widać że Lucy sie leni :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

w galeri Metkowej mozna zobaczyc spacerek wspolny :) rottka i kaukaza :P i dobermanka :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Z Sarcia pewnie wszystko okej, ale widać że Lucy sie leni :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

w galeri Metkowej mozna zobaczyc spacerek wspolny :) rottka i kaukaza :P i dobermanka :loveu:
no właśnie u Asi jest Sarcia a pańcia nie wrzuciła foteczek dziewczynce :shake:

Posted

hej!
to i ja się właczam do odwiedzania i podziwiania galeryjki Sarci-nadrabiam zaległości-właśnie wróciłam z galerii Meci i Rockyego:evil_lol: (zajęcie idealnego pracownika:diabloti: )
a Lucy faktycznie zaginęla i na gg nie odpowiada...hm ciekawe co ją tak zaabsorbowało:knuje: :evilbat:

Posted

Ambra napisał(a):
hej!
to i ja się właczam do odwiedzania i podziwiania galeryjki Sarci-nadrabiam zaległości-właśnie wróciłam z galerii Meci i Rockyego:evil_lol: (zajęcie idealnego pracownika:diabloti: )
a Lucy faktycznie zaginęla i na gg nie odpowiada...hm ciekawe co ją tak zaabsorbowało:knuje: :evilbat:

musi przerobić biuro :turn-l:

Posted

Alicjarydzewska nie wiem jak to się stało ... :shake: ale za to mamy wspólną fotkę :multi: a co do Sarci... to nie chcieli jej wpuścić :shake:

Żaba !! bez śmiechu.. nowe biuro to bardzo poważna sprawa :razz:

Ambra !! No nareszcie do nas trafiłaś :buzi:

Beria !! :buzi:

Wogóle Dziewczyny !! Dzięki że o nas pamiętacie !!! :p :p :p Ja miałam ostatnio bardzo trudny czas.. pod wieloma względami :-( :-(

I TRZYMAJCIE DZIŚ KCIUKI !!!! SARCIA DZIŚ BĘDZIE MIAŁA OPERACJĘ NA DYSPLAZJĘ !!! :-( :-( :shocked!: :shocked!:
OBY WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE.....