Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dobranoc Saruniu :buzi: dobranoc Lucynko :buzi: Quote
Koma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 śliczny pycholek :loveu: proszę go wycmokać od Komeczki i jej pańci ;) Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Lucynko, gdzie sie podziewasz od 4 dni? :mad: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 sarcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lucy*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):Może caly czas spią? :roll: Pika .. skąd wiedziałaś :eviltong: :lol: :lol: :lol: Ostatnie dni w pracy mnie wykańczają.... roboty masa i jak wracam do domu .. wyciągam jeszcze książke i się mam uczyć.. to zasypiam :evil_lol: Dogo w pracy nie chodzi :placz: :mad: co mnie potwornie wkurza :shake: , zaległości mi sie tworzą a wieczorkiem już wiecie.. Dziś wkleje nowe zdjecia !! :multi: :multi: WOGÓLE DZIEWCZYNY CIESZĘ SIĘ STRASZNIE ŻE O NAS PAMIĘTACIE !!!! :multi: :multi: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Koma napisał(a): śliczny pycholek :loveu: proszę go wycmokać od Komeczki i jej pańci ;) Oczywiście wycmokany :buzi: :evil_lol: Quote
beria Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Lucy* napisał(a): Dogo w pracy nie chodzi :placz: :mad: co mnie potwornie wkurza :shake: , Mnie też by wkurzało :mad: , co to za praca bez dogo :eviltong: Czekam na nowe zdjęcia Sarci ;) Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 beria napisał(a):Mnie też by wkurzało :mad: , co to za praca bez dogo :eviltong: No właśnie haha :evil_lol: :evil_lol: A dziś mi ruszyło :multi: :multi: i o dziwo działa ale ciiiii .... bo się jeszcze skiepści :evil_lol: i będzie kapa... Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Koma'] śliczna poza Saruni:iloveyou:i extra foteczka !:loveu: trzymamy kciuki co by dogo nadal w pracy "chodziło ";) Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dogo w pracy nie chodzi :placz: :mad: co mnie potwornie wkurza :shake: , zaległości mi sie tworzą a wieczorkiem już wiecie.. mnie chodzi, ale ostatnio zagladac nie mogę :shake: bo jak przyuwazą to będzie kicha :shake: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):mnie chodzi, ale ostatnio zagladac nie mogę :shake: bo jak przyuwazą to będzie kicha :shake: Ja nic nikomu nie powiem :cool1: :cool1: a wogóle to o czym mowa :evil_lol: ?? Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):mnie chodzi, ale ostatnio zagladac nie mogę :shake: bo jak przyuwazą to będzie kicha :shake:a u nas jedyny komp z netem w gabinecie dyrekcji :angryy:reszta to tylko takie bawidełka :shake:z programami Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Obiecane :cool1: fotencje Zjadłabym coś dobrego... tak ładnie umiem prosić.. serce się kraje... ja wypatrzyłam coś w tej lodówce.. dajcie nie ?? taka jestem ładniutka... i tak umiem patrzeć...:evil_lol: Zdecydowanie kawalątek kiełbaski to za mało.... poszukam czegoś jeszcze na dworze.. Czy też adorator myśli że się z nim podziele ?? :evil_lol: ani myśle ...spadówa.. :evil_lol: zingoruję go... :evil_lol: Quote
beria Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a u nas jedyny komp z netem w gabinecie dyrekcji :angryy:reszta to tylko takie bawidełka :shake:z programami Jakiego nicka na dogo ma dyrekcja ? :diabloti: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a u nas jedyny komp z netem w gabinecie dyrekcji :angryy:reszta to tylko takie bawidełka :shake:z programami chodziło o liczydełka :hmmmm: tak ?? haha :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 beria napisał(a):Jakiego nicka na dogo ma dyrekcja ? :diabloti: "ZnamAleR" :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ale z niej kusicielka:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Lucy* napisał(a):"ZnamAleR" :evil_lol: :evil_lol: Widziałam taką opcje na dogo "osoby polecone" :hmmmm: Ale masz ślicznego sępika kuchennego :evil_lol: , który adoratorów jak widać ma w doopie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Lucy* napisał(a):chodziło o liczydełka :hmmmm: tak ?? haha :lol: :lol::shake:mamy komputry z programami edukacyjnymi :placz:ale tam nie ma netu:placz::placz::placz: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale z niej kusicielka:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Ocieracz paskudny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:mamy komputry z programami edukacyjnymi :placz:ale tam nie ma netu:placz::placz::placz: Ala nie martw się... dorobisz się kiedyś laptopa :calus: :calus: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale z niej kusicielka:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Sara do "łatwych" panienek nie nalezy .Trochę starań się należy:evil_lol: Quote
Recommended Posts