Lucy* Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Bardzo Was moje Kochane przepraszam :p ale miałam zajęcia w ten weekend.. zaczyna się kolejny semestr :p Tak mi Was brakowało :buzi: Sarcia ma sie nawet trochę lepiej chociaż i tak większość dnia przeleżuje :cool3: i w "tym czasie" jest taka misiowata... przychodzi non stop żeby ją głaskać :loveu: miziać , poświecać uwagę :lol: Brzusio do góry .. wiecie o czym mówie :loveu: Quote
Alka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 wymiziaj Sarunię i wycałuj proszę :calus: Quote
Lucy* Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Alka napisał(a):wymiziaj Sarunię i wycałuj proszę :calus: Ależ oczywiście od Cioci Ali i wymiziam i wycałuję :loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 i nie zapomnij o czochraniu po brzuszku :p Quote
zaba14 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Lucy* napisał(a):Sarcia ma sie nawet trochę lepiej chociaż i tak większość dnia przeleżuje :cool3: i w "tym czasie" jest taka misiowata... przychodzi non stop żeby ją głaskać :loveu: miziać , poświecać uwagę :lol: Brzusio do góry .. wiecie o czym mówie :loveu: Hahaha! to chodzby ja! :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 cześć Lucynko :p mam dla Ciebie coś :cool3: Czuję się dobrze w Twoim towarzystwie, przyjmij więc życzenia z walentynkowym uściskiem. Quote
Lucy* Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Lucynko :p mam dla Ciebie coś :cool3: Czuję się dobrze w Twoim towarzystwie, przyjmij więc życzenia z walentynkowym uściskiem. :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję bardzo !!! :buzi: :buzi: :buzi: i Wzajemnie :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Hej dziewczynki , jedno serduszko na Walentynki :loveu: Quote
Lucy* Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WSZYSTKIE PIĘKNE WALENTYNKI :loveu: :loveu: Zrobiłam wczoraj takie piękne makra mojej biżuterii :cool3: i sie chyba karta pamięci sypnęła :placz: :placz: :placz: i muszę ją sformatować :placz: i robić od nowa.... A teraz jeszcze dogo mi nie chodzi :angryy: Quote
KaRa_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Lucy*']:loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WSZYSTKIE PIĘKNE WALENTYNKI :loveu: :loveu: Zrobiłam wczoraj takie piękne makra mojej biżuterii :cool3: i sie chyba karta pamięci sypnęła :placz: :placz: :placz: i muszę ją sformatować :placz: i robić od nowa.... A teraz jeszcze dogo mi nie chodzi :angryy: A gdzie nowe zdjecia Sarci?:cool3: Quote
Lucy* Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):A gdzie nowe zdjecia Sarci?:cool3: Hahaha !! Mojego Klejnociku :cool3: :cool3: zdjątka będą a jakże wieczorkiem :p Quote
zaba14 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Lucy* napisał(a):Hahaha !! Mojego Klejnociku :cool3: :cool3: zdjątka będą a jakże wieczorkiem :p Taa..? chyba jak nie zasniesz :eviltong: Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Lucy* napisał(a):Hahaha !! Mojego Klejnociku :cool3: :cool3: zdjątka będą a jakże wieczorkiem :p juz jest wieczorek :mad: Quote
agbar Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 no własnie robi sie coraz później:mad: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 dealer napisał(a):no własnie robi sie coraz później:mad: :evil_lol: Spokojnie Lucy pewnie bedzie po NW :) Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 zaglądam rankiem i też nie ma :shake: obiecanki cacanki :mad: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Lucy* napisał(a):Hahaha !! Mojego Klejnociku :cool3: :cool3: zdjątka będą a jakże wieczorkiem :pcześć Lucynko :p a którym wieczorkiem bedą te zdjątka?:diabloti: Quote
Lucy* Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Lucynko :p a którym wieczorkiem bedą te zdjątka?:diabloti: Dzisiejszym.... :p zdjątka wyczerpanych niemożliwością dostania się na dogo i z wykończenia idących spać ..... :p i śnić o śnieżnych... szklanych kulach.... :p !!!! DOBRANOC !!!! Quote
Recommended Posts