Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Zniesie jakos Sarcia ten czas;) powinna sie cieszyc,ze panowie beda sie za nia rozgladac:lol: :lol:

Żeby tylko :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']Sara ładnie podaje łapę dziękując Wam bardzo za wyrazy wsparcia i solidarność w bólu :cool3: :lol:

A ja się solidaryzuję z Tobą Lucy, jako właścicielką NIEZWYKLE ATRAKCYJNEJ DZIEWCZYNKI :cool3: , bo moja sucz też ma teraz "trudne dni" :mad:
Mam nadzieję, że u nas to ostatni raz, bo zdecydowaliśmy się na sterylkę :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']tak jakbym siebie widziała :roll: :cool3:

To wy takie włochate jestescie... matko boska... nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie :roll:

:evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
To wy takie włochate jestescie... matko boska... nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie :roll:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

zaba14 napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='beria']A ja się solidaryzuję z Tobą Lucy, jako właścicielką NIEZWYKLE ATRAKCYJNEJ DZIEWCZYNKI :cool3: , bo moja sucz też ma teraz "trudne dni" :mad:

A jednak ?? :roll: To my się też solidaryzujemy ze ŚLICZNĄ BURĄ DZIEWCZYNKĄ :evil_lol:

Posted

Oj biedna Sacia :shake:

[quote name='Alka']Biedna Sarcia :calus:

podobną pozycję przyjmuję na początku moich "trudnych dni " ;)

ja to sie w klebek zwijam :roll:

[quote name='beria']A ja się solidaryzuję z Tobą Lucy, jako właścicielką NIEZWYKLE ATRAKCYJNEJ DZIEWCZYNKI :cool3: , bo moja sucz też ma teraz "trudne dni" :mad:

Badzo mądra decyzja :razz:

Posted

PIKA napisał(a):

Badzo mądra decyzja :razz:

To konieczność - ciąże urojone + przeprowadzka z bloku.
Nie będę we własnym ogródku wyprowadzać suczy na smyczy z obawy przed pomysłowymi adoratorami :mad: Wreszcie będzie mogła wychodzić na dwór kiedy zechce. Dla mojego TZ ważny argument przemawiający za własnym domem stanowił (oprócz kominka) maksymalny komfort Gertrudy :roll: Nie mój :placz: . Dlatego będzie daleko do sklepów, ale tereny spacerkowe pod nosem. :roll:

Posted

[quote name='beria']To konieczność - ciąże urojone + przeprowadzka z bloku.
Nie będę we własnym ogródku wyprowadzać suczy na smyczy z obawy przed pomysłowymi adoratorami :mad: Wreszcie będzie mogła wychodzić na dwór kiedy zechce.
[SIZE=2]

A są pomysłowi jak cholera :mad: :mad:

[quote name='beria']Dla mojego TZ ważny argument przemawiający za własnym domem stanowił (oprócz kominka) maksymalny komfort Gertrudy :roll: Nie mój :placz: . Dlatego będzie daleko do sklepów, ale tereny spacerkowe pod nosem. :roll:

[SIZE=2]Jak to ??? :crazyeye: Gdzie ten TZ ?? :mad: :mad: :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Cześć Lucynko :multi:

Biedna Sarunia.... ale i tak ma dobrze.... bo tylko co pół roku cierpi :eviltong:

a my? :-(

taaa tylko, ze one cale zycie :roll: a my w pewnym wieku bedziemy juz mialy spokoj :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
taaa tylko, ze one cale zycie :roll: a my w pewnym wieku bedziemy juz mialy spokoj :evil_lol:

ja już mam z górki :evil_lol: