Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 O rany - to musiałaś przemarznąć przez ten weekend brrr współczuję czyli pewnie i foteczek nie robiłaś? miłego i ciepłego dzionka Ci zyczę :p Quote
Alka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witaj Lucy, fajnie ,że juz jesteś z nami . :multi: jak dojdziesz do właściwej temperaturki to pewnie i foteczki zapodasz jakieś ;) Quote
Lucy* Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 A zapodam.. zapodam kilka :p za chwilkę jakąś :p Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Lucy* napisał(a):A zapodam.. zapodam kilka :p za chwilkę jakąś :p No i co? Wczorajszy dzień jest juz wspomnieniem a tu nadal zdjęć nie ma :placz: Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']No i co? Wczorajszy dzień jest juz wspomnieniem a tu nadal zdjęć nie ma :placz: No przepraszam.. :oops: wypadło mi coś :buzi: No to mała sesyjka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Fajna taka sesyjka w sepii - bardzo lubię takie zdjecia :cool1: Quote
BoJa2 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 nie chcę cię,nie chcę cię,niechcę cię znać;) Chodż do mnie,chodż do mnie buzi mi daj:lol: Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Gabryjella napisał(a):Jest moje maleństwo :multi: Sarcia :calus: Przekazałam :cool3: :calus: i podwójne dla Twoich Maluszków :cool3: :calus::calus: Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']nie chcę cię,nie chcę cię,niechcę cię znać;) Chodż do mnie,chodż do mnie buzi mi daj:lol: Ktoś mi tu dodał opisy :mad: Ale się uśmiałam :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 bardzo nastrojowa sesyjka i niezwykle urokliwa ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ;) ktoś się bawił w PS Fotki bardzo miłe do oglądania :loveu: Quote
beria Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Lucy*'] Hura :multi: Lucy nie zamarzła :multi: , bo miała futrzasty podgrzewacz :multi: Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 :bigcool::bigcool:CIESZĘ SIĘ ŻE SIĘ WAM PODOBAJĄ NASZE FOTY :bigcool: :bigcool: :bigcool::bigcool:ZA CHWILĘ NASTĘPNA PARTIA :bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Czkam cierpliwie;):evil_lol:masz czkawkę ;) A ja czekam :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Czekam miało być:lol::lol: wystarczyło zapić ;) Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 :roflt: :roflt::roflt::roflt: Poczkajcie ;) jeszce chwilkę bo mi bateria siadła w aparacie :shake: A w razie silnego ataku :lol: Quote
asiunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hej! Super foteczki!:evil_lol:Cz(e)kam;) Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Najpierw trochę fotek.. jak się karmi dużego pieska :evil_lol: :evil_lol: .. spokojnie i po jednej chrupce :evil_lol: :evil_lol: Uwaga leci !!! :evil_lol: Leci !! Złapę złape !! :evil_lol: pewnie ze złapałam.. :evil_lol: A tu Sara przygotowuje do występów cheerleaderek :cool3: :evil_lol: Nasza kochana Pomponiara :evil_lol: [SIZE=2] Taka jestem utalentowana że aż się wstydzę.. :evil_lol: Dobra.. układ wykonany to się trochę zdrzemnę :evil_lol: Quote
beria Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wszystkie super ale to jest extra :evil_lol: :loveu: Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 No nie ??? to jest najlepsze :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts