Lucy* Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Słonko wyszly jakies zdjecia?Bo u mnie kicha:-( Mnie wyszły wszystkie :loveu: jakie fajowe - wkleje dziś popołudniu bo mnie w niedziele grypa położyła do łóżka.. dalej trzyma i czuje się fatalnie :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Lucy*']Mnie wyszły wszystkie :loveu: jakie fajowe - wkleje dziś popołudniu bo mnie w niedziele grypa położyła do łóżka.. dalej trzyma i czuje się fatalnie :placz: :placz: Oj biedna Lucy*:glaszcze: Jak grypa to potrzyma ze 3 dni minimum!To trzymaj się cieplutko i zdrowiej nam tu szybko! :lol: A jeśli poczujesz się lepiej to pokaż co ufociłaś bom ciekawa!:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Lucy* napisał(a):Mnie wyszły wszystkie :loveu: jakie fajowe - wkleje dziś popołudniu bo mnie w niedziele grypa położyła do łóżka.. dalej trzyma i czuje się fatalnie :placz: :placz: Biedaku :shake: zdrowiej szybciutko :buzi: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Zdrowiej jak najszybciej - narobiłaś smaczka zdjeciami i co? Teraz wszyscy niecierpliwie ich wypatrują więc się kuruj porządnie :p Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Lucy dużo zdróweczka życzymy. Wracaj szybko do formy i pokazuj nam foty, bo czekamyyyy :cool3: :cool3: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 No witajcie... dziś trochę lepiej ze mną :p chyba przytrafiła mi się typowa trzydniowa grypa jelitowa.. ochydztwo... nie wiadomo co ze sobą zrobić :shake: Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa !!! :buzi: A teraz wybaczcie ale zamierzam Was zasypać zdjątkami :evil_lol: (zrobiłam chyba z osiemdziesiąt :oops: ) bo gdzieś od południa mogę już siedzieć :evil_lol: No to zaczynamy parkowe harce Quote
zaba14 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Lucy Ty jędzo !! :mad: Jesteś be ! jak moglas mnie tak wczesnie obudzic? Nie dostaniesz pifka! :lol: Tylko sie nie obrazaj i daj wiecej zdjec bo sie fajnie zapowiadaja hihi Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 jak sie tarzam to prawie mnie nie ma.. :evil_lol: jęzorek jest the best !!! :loveu: spotkanie z nieznajomym... "zapachowe kółeczko" :roflt: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 każdy w swoją stronę... :lol: kolejne tarzanko... :p no co.. przecież ryłam przed chwilą :evil_lol: nie ma to jak synchronizacja :lol: rzucasz czy nie ?? co dobrego masz w woreczku ?? :cool3: sępiki :evil_lol: ktoś mi założył dogomaniacką chustę :crazyeye: :lol: Quote
nikusia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ale się z Sary wielki piecho zrobił... :D Na tych fotkach na początku taki sweet mały, a teraz... :crazyeye: Piękne psicho! Quote
KaRa_ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ale fajny spacerek mieliscie:lol: :lol: Po Sarci to widac,ze lubi snieg:lol: Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ale fajny spacerek? :multi: a dziewczyny sie razem nie bawiły ? ;) Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 ooo nowy znajomy :cool3: "zapachowy wagonik" :roflt: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 którą część ciała mi widać ?? :lol: żarłoczne potfforki :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Normalnie jakby mnie nie karmili :mad: cioram sobie moją nową zabaweczką :p pierwsza !! pierwsza złapałam !! :cool1: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 zaba14 napisał(a):Lucy Ty jędzo !! :mad: Jesteś be ! jak moglas mnie tak wczesnie obudzic? Myślałam że Żabki budzą się z samego rana :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dalines napisał(a):Cudowny psiak!!! Dziękuję :multi: :multi: i zapraszam ponownie !!! Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 nikusia napisał(a):Ale się z Sary wielki piecho zrobił... :D Na tych fotkach na początku taki sweet mały, a teraz... :crazyeye: Piękne psicho! No ciut wielki :lol: :evil_lol: Dziękujemy i witamy w naszej galerii !!! I zapraszam zaś :loveu: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ale fajny spacerek mieliscie:lol: :lol: Po Sarci to widac,ze lubi snieg:lol: Lubi to mało powiedziane :cool3: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 PIKA napisał(a):Ale fajny spacerek? :multi: a dziewczyny sie razem nie bawiły ? ;) Coś nie specjalnie.. tym razem na spacerze coś bardziej hormony buzowały :evil_lol: :evil_lol: ale za to razem jadły :lol: :lol: Quote
asiunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Hej!! Lucynko kochana boskie fotki,tylko mnie troche za duzo:mad: Quote
asher Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 I one się nie ścięły o zabawki??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
asiunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Hej!! Kazda miala swoja-Metka byla w pilke wpatrzona a Sarcia nie widziala nic poza słonikiem:evil_lol: Quote
Recommended Posts